Skocz do zawartości

Produkty niepolecane / niebezpieczne / trefne

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator
Opublikowano
W dniu 31.08.2019 o 22:37, Bare Shine napisał:

@Domel polecam zglosic sie bezposrednio do supportu LE w DE. Na area 52 shop znajdziesz wszystkie informacje. Oni w bardzo spoko sposob rozpatruja takie sutuacje. MINIMUM co powinni zrobic to oddac kase. 

Nie wiem co tu się odwaliło 😄 Próbuje 10x obejrzeć ten filmik i nie czaje w którym momencie to się stało... może to nie odcięte ale przesunięte zaś ?

That 70S Show Lol GIF by reactionseditor

Nie polecam szczotki LIQUID ELEMENTS. Dawno nie miałem takiego badziewia.

Pierwsza się rozkleiłą od wody.

2019-08-06-19-30-45.jpg
2019-08-06-19-33-27.jpg
2019-08-06-19-33-30.jpg

Ok skleiłem kropelką - na razie się trzyma.

Dostałem drugą. Końcówka odcięła się dziś od osłony tarczy hamulcowej - wiecie ta tarcza za tarczą taka - nie wiem jak się to nazywa. Przy szorowaniu i wyciąganiu. Dramat.

Powiecie, że to moja wina - spoko ale nie sądzę - mój chińczyk z aliexpress myje jak szalony i takich defektów nie ma.

2019-08-31-17-17-44.jpg
2019-08-31-17-18-08.jpg
2019-08-31-19-01-31.jpg

• Moderator
Opublikowano
36 minut temu, Bare Shine napisał:

@Domel moze rzeczywiscie sie zsunelo tylko... chyba ze zotalo miedzy tarcza a oslonka. Polecam zglosic sie do ich supportu na bank pomoga

Nie chce mi się już drugi raz reklamować...

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Nie wiem czy dobrze trafiłem z działem ale nie polecę pewnego sklepu. Mianowicie chodzi o sklep carok.pl a dalej podam powody czemu nie polecam:

1. Niekatualne Stany magazynowe w sklepie internwtowym

2. Zapłaciłem za towar którego nie ma na sklepie i dopiero po tygodniu musiałem sam zadzwonić i zapytać się co z moim zamówieniem i dopiero wtedy dowiedziałem się że moich produktów od dawna nie ma na sklepie. 

3. Poprosiłem telefonicznie że może coś w zbliżonej cenie sobie wybiorę. Niestety nic ciekawego nie było dlatego wysłałem maila ze jednak poproszę o zwrot kasy na konto. Brak odpowiedzi na maila po 3 dniach zadzwoniłem i sprawa miała być przekazana do szefa. Dziś mija trzeci dzień od sprawy przekazanej do szefa. Mail cisza, Facebook czesc-czesc - opisanie sprawy - cisza. Jutro ostateczny jeszcze uprzejmy telefon. 

Kwota nie duża bo ok 200 zł ale sama sytuacja dosyć wkurzająca 😉

Dlatego jeśli ktoś koniecznie musi coś od nich zamówić polecam kontakt telefoniczny przed dokonaniem zakupu. Od siebie bardzo mocno nie polecam 😉

• Lubię to 1
  • Zły 1
Opublikowano

@Fredi88 ogólnie taki chaotyczny sklep. Nr tel  na stronie jest podany do studia... Miła pani na telefonie ale wszystko trafia do szefa i tam się zatrzymuje 😉

• Lubię to 1
Opublikowano

Do dziś pamiętam swoje pierwsze zakupy detailingowe, które popełniłem w tym właśnie sklepie w pewien gorący czerwcowy dzień 2012 roku, tyle że jeszcze w Warszawie, na Bemowie. Wtedy taki sklep, to było coś niespotykanego - byłem oczarowany.

Moje pierwsze zakupy to był colli476, fluffy i Meg's UC. Wywarło na mnie to takie wrażenie, że nawet pamietam, ile zapłaciłem wtedy - równe 150 zł 😊. Chyba bardziej klasycznie się wtedy nie dało 🙂

W pewnym momencie położyli nacisk na studio i zniknęli z forum. Szkoda, że tak zeszli na psy... 🙄

• Moderator
Opublikowano

@Tomas-sg jak chcesz to zadzwonie do Marcina o tej sprawie żeby ogarnął Piotrka. Akurat u nich kiedys robiłem sporo zakupów ale z racji małego wyboru i wysokich cen przeniosłem sie na partnerów forum 🙂 

Napisz mi tylko na PW Twoje imie i Nazwisko to moze pomoge 😄 

Opublikowano

@Streat koleżka już tam działa też. Ale na razie dajmy się sklepowi wykazać bo mam już coś na oku za tą kasę i zamówienie "wisi" 😕

Ale dzięki za propozycję. 😉

Opublikowano

@Tomas-sg ja tam zamawiałem lance do Glorii. 2.5tyg czekałem na rozwiązanie sprawy. Po czym przekazywanie od tej miłej pani, do szefa. I z powrotem do miłej pani, usłyszałem „wez sobie pan zamów z Niemiec, tam maja” :D! 
Potem 10dni czekałem na zwrot, a pani mówiła, ze tyle idzie przelew z firmowego konta 😄 także tez nie polecam kompletnie tego „sklepu” 

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
...bo to nie jest dressing tylko QD. 
I tak tez zrobilem. A nazwalem to cos guma, bo nie mam pojecia co to. A kladlem na roznych elementach. Dalej podtrzymuje swoja opinie: ten zymol jest po prostu slaby a na pewno w moim aucie.

Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Wpadła mi w ręce przelotem nowa rękawica od SG . Ogólnie chciałem się krótko podzielić opinią 'na sucho'.

W mojej ocenie w tej kasie (50 zł) jest po prostu słaaba.

Ogromny 'ściągacz' jeśli w ogóle możemy tu mówić o jakimś ściąganiu.
Rękawica wyjęta z opakowania, założona i...spada (wiem, u mnie małe nadgarstki). Nie wyobrażam sobie akcji z całą mokrą nasączoną rękawicą. Dodatkowo jakby tego było mało, to w środku nie ma jakiegokolwiek rozwiązania, aby można było ją w jakiś sposób przytrzymać. Jest pusta.
Samo włosie krótkie, przebija się podszywka (chyba tak to się mówi), wiecie o co chodzi.

Jeśli ktoś ma dylemat, to w tej cenie zdecydowanie polecam coś od Work Stuff.

20200520_093905.jpg.8267b6bdc6af28f4b339be6fbc4974ba.jpg

20200520_094058.jpg.90d251136f5e5a0de66cb3664584b031.jpg

20200520_094019.jpg.17d4d9797a72299b6f372f2543dc1433.jpg

20200520_094009.jpg.0755a09193b0b67ee78f0749ec617b3c.jpg

• Dziękuję 1
  • 3 tygodnie później...
  • Moderator
Opublikowano

Jak ktoś planuje zakup tej piany "Alchemist Active Snow 2L Zasadowa Piana Aktywna" to radzę ją od razu przelać do butelki HDPE 😉 Pojechałem sobie na weekend, wchodzę do piwnicy po 3 dniach i bang.. 3 półki do wymiany...

2020-06-07-23-09-43.jpg

2020-06-07-23-10-19.jpg
2020-06-07-23-10-23.jpg
2020-06-07-23-11-47.jpg

Pianę mam od 17 paź 2019

Opublikowano

@Domel nie wytrzymała z konkurencją na półce 😂

Pewnie w piwnicy odbyło sie detailingowe MMA między produktami 

• Lubię to 1
  • Haha 6