Moderator Domel Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 31 Sierpnia 2019 W dniu 31.08.2019 o 22:37, Bare Shine napisał: @Domel polecam zglosic sie bezposrednio do supportu LE w DE. Na area 52 shop znajdziesz wszystkie informacje. Oni w bardzo spoko sposob rozpatruja takie sutuacje. MINIMUM co powinni zrobic to oddac kase. Nie wiem co tu się odwaliło Próbuje 10x obejrzeć ten filmik i nie czaje w którym momencie to się stało... może to nie odcięte ale przesunięte zaś ? Nie polecam szczotki LIQUID ELEMENTS. Dawno nie miałem takiego badziewia. Pierwsza się rozkleiłą od wody. Ok skleiłem kropelką - na razie się trzyma. Dostałem drugą. Końcówka odcięła się dziś od osłony tarczy hamulcowej - wiecie ta tarcza za tarczą taka - nie wiem jak się to nazywa. Przy szorowaniu i wyciąganiu. Dramat. Powiecie, że to moja wina - spoko ale nie sądzę - mój chińczyk z aliexpress myje jak szalony i takich defektów nie ma.
Syrio Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 Moim zdaniem 27 sekunda przyblokowalo między tarcza a felga i poszło.
Bare Shine Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @Domel a znalazles ten kawalek?
Moderator Domel Opublikowano 1 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 48 minut temu, Bare Shine napisał: @Domel a znalazles ten kawalek? Nie
Bare Shine Opublikowano 1 Września 2019 Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 @Domel moze rzeczywiscie sie zsunelo tylko... chyba ze zotalo miedzy tarcza a oslonka. Polecam zglosic sie do ich supportu na bank pomoga
Moderator Domel Opublikowano 1 Września 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Września 2019 36 minut temu, Bare Shine napisał: @Domel moze rzeczywiscie sie zsunelo tylko... chyba ze zotalo miedzy tarcza a oslonka. Polecam zglosic sie do ich supportu na bank pomoga Nie chce mi się już drugi raz reklamować...
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Nie wiem czy dobrze trafiłem z działem ale nie polecę pewnego sklepu. Mianowicie chodzi o sklep carok.pl a dalej podam powody czemu nie polecam: 1. Niekatualne Stany magazynowe w sklepie internwtowym 2. Zapłaciłem za towar którego nie ma na sklepie i dopiero po tygodniu musiałem sam zadzwonić i zapytać się co z moim zamówieniem i dopiero wtedy dowiedziałem się że moich produktów od dawna nie ma na sklepie. 3. Poprosiłem telefonicznie że może coś w zbliżonej cenie sobie wybiorę. Niestety nic ciekawego nie było dlatego wysłałem maila ze jednak poproszę o zwrot kasy na konto. Brak odpowiedzi na maila po 3 dniach zadzwoniłem i sprawa miała być przekazana do szefa. Dziś mija trzeci dzień od sprawy przekazanej do szefa. Mail cisza, Facebook czesc-czesc - opisanie sprawy - cisza. Jutro ostateczny jeszcze uprzejmy telefon. Kwota nie duża bo ok 200 zł ale sama sytuacja dosyć wkurzająca Dlatego jeśli ktoś koniecznie musi coś od nich zamówić polecam kontakt telefoniczny przed dokonaniem zakupu. Od siebie bardzo mocno nie polecam 1 1
Fredi88 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Tomas-sg to ten "sklep" z Kalisza. Raz byłem tam stacjonarnie. Nędza, bardzo słaby wybór a ceny sporo wyższe niż normalnie. Daj znać jak się sprawa potoczy...
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Fredi88 ogólnie taki chaotyczny sklep. Nr tel na stronie jest podany do studia... Miła pani na telefonie ale wszystko trafia do szefa i tam się zatrzymuje 1
MarkPol Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 3 minuty temu, Tomas-sg napisał: @Fredi88 ogólnie taki chaotyczny sklep. I tu się z Tobą zgadzam. Byłem kilka razy i też co maja na stronie w sklepie brak.
ktm950 Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Do dziś pamiętam swoje pierwsze zakupy detailingowe, które popełniłem w tym właśnie sklepie w pewien gorący czerwcowy dzień 2012 roku, tyle że jeszcze w Warszawie, na Bemowie. Wtedy taki sklep, to było coś niespotykanego - byłem oczarowany. Moje pierwsze zakupy to był colli476, fluffy i Meg's UC. Wywarło na mnie to takie wrażenie, że nawet pamietam, ile zapłaciłem wtedy - równe 150 zł . Chyba bardziej klasycznie się wtedy nie dało W pewnym momencie położyli nacisk na studio i zniknęli z forum. Szkoda, że tak zeszli na psy...
MarkPol Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @ktm950 17 minut temu, ktm950 napisał: W pewnym momencie położyli nacisk na studio i zniknęli z forum. Szkoda, że tak zeszli na psy... Masz rację.
Moderator Streat Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Tomas-sg jak chcesz to zadzwonie do Marcina o tej sprawie żeby ogarnął Piotrka. Akurat u nich kiedys robiłem sporo zakupów ale z racji małego wyboru i wysokich cen przeniosłem sie na partnerów forum Napisz mi tylko na PW Twoje imie i Nazwisko to moze pomoge
Tomas-sg Opublikowano 2 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2020 @Streat koleżka już tam działa też. Ale na razie dajmy się sklepowi wykazać bo mam już coś na oku za tą kasę i zamówienie "wisi" Ale dzięki za propozycję.
Bielutomek Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Tomas-sg ja tam zamawiałem lance do Glorii. 2.5tyg czekałem na rozwiązanie sprawy. Po czym przekazywanie od tej miłej pani, do szefa. I z powrotem do miłej pani, usłyszałem „wez sobie pan zamów z Niemiec, tam maja” :D! Potem 10dni czekałem na zwrot, a pani mówiła, ze tyle idzie przelew z firmowego konta także tez nie polecam kompletnie tego „sklepu”
Tomas-sg Opublikowano 3 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2020 @Bielutomek czyli nie jestem sam 1
sadam55 Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 ...bo to nie jest dressing tylko QD. I tak tez zrobilem. A nazwalem to cos guma, bo nie mam pojecia co to. A kladlem na roznych elementach. Dalej podtrzymuje swoja opinie: ten zymol jest po prostu slaby a na pewno w moim aucie.Wysłane z mojego SM-A320FL przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 Wpadła mi w ręce przelotem nowa rękawica od SG . Ogólnie chciałem się krótko podzielić opinią 'na sucho'. W mojej ocenie w tej kasie (50 zł) jest po prostu słaaba. Ogromny 'ściągacz' jeśli w ogóle możemy tu mówić o jakimś ściąganiu. Rękawica wyjęta z opakowania, założona i...spada (wiem, u mnie małe nadgarstki). Nie wyobrażam sobie akcji z całą mokrą nasączoną rękawicą. Dodatkowo jakby tego było mało, to w środku nie ma jakiegokolwiek rozwiązania, aby można było ją w jakiś sposób przytrzymać. Jest pusta. Samo włosie krótkie, przebija się podszywka (chyba tak to się mówi), wiecie o co chodzi. Jeśli ktoś ma dylemat, to w tej cenie zdecydowanie polecam coś od Work Stuff. 1
DZIADZIA Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Grzechu23 jest okropna, jak deska
Qlimaxss Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @Grzechu23 Ja polecam w tej kasie rękawice @ADBL Promitt ta niebieską. Fajna scigacz ciasny nie spada, elegancko się myję 1
krzygaj Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 10 minut temu, Qlimaxss napisał: @Grzechu23 elegancko się myję Ale, że w wannie czy pod prysznicem? 1
Qlimaxss Opublikowano 20 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2020 @krzygaj Hahahaha, chodziło mi o karoserie auta
Moderator Domel Opublikowano 7 Czerwca 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 Jak ktoś planuje zakup tej piany "Alchemist Active Snow 2L Zasadowa Piana Aktywna" to radzę ją od razu przelać do butelki HDPE Pojechałem sobie na weekend, wchodzę do piwnicy po 3 dniach i bang.. 3 półki do wymiany... Pianę mam od 17 paź 2019
D@ViD Opublikowano 7 Czerwca 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2020 @Domel nie wytrzymała z konkurencją na półce Pewnie w piwnicy odbyło sie detailingowe MMA między produktami 1 6
Rekomendowane odpowiedzi