Moderator psemo Opublikowano 29 Czerwca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2018 3 godziny temu, ghost napisał: jakie wykończenie zostawia? półmat 3 godziny temu, ghost napisał: jak z trwałością? dużo trwalszy od PB NL 3 godziny temu, ghost napisał: jak z przyciąganiem kurzu? nie ciągnie kurzu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Witam! Czy ktoś posiada ADBL Interior WOW Limited Edition? Chodzi mi głównie o zapach oraz czy dobrze odpycha kurz? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Kolego, pierwszy post i od razu wersja " na leniucha"...Są wątki poświęcone tej linii produktów.Udało ci się przeczytać cokolwiek z tego forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 2 minuty temu, _harry napisał: Kolego, pierwszy post i od razu wersja " na leniucha"... Są wątki poświęcone tej linii produktów. Udało do się przeczytać cokolwiek z tego forum? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Czytałem, szukałem, lecz o zapachu limitowanej edycji nie znalazłem żadnej informacji. Być może coś przeoczyłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 21 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2018 A wiesz że być może się pospieszyłem? Są wpisy dotyczące adbl QD LE ale adbl WOW LE faktycznie nie widzę na tym forum Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 W dniu 21.08.2018 o 18:23, _harry napisał: WOW LE to nowość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pepiko Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Ale to chyba około rok temu wypuścili? Czy ostatnio? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 12 minut temu, Pepiko napisał: Czy ostatnio? @ADBL WOW Limited Edition chyba od tygodnia w sklepach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 WOW Limited Edition oraz Interior QD Unlimited to są dwa produktu, które mają nowe zapachy. Premiera była nie dawno, ale mało spektakularna Czy ktoś już to wąchał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 51 minut temu, david2888 napisał: Interior QD Unlimited To nie po prostu stary limited? Tylko produkowany na stałe zmienił się nazwą w unlimited? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 1 minutę temu, Fredi88 napisał: To nie po prostu stary limited? Tylko produkowany na stałe zmienił się nazwą w unlimited? @ADBL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 interior qd limited edition stał się interior qd unlimited interior wow ma teraz tez druga wersje zapachową limited edition. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Coove Opublikowano 24 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2018 5 godzin temu, ADBL napisał: interior qd limited edition stał się interior qd unlimited interior wow ma teraz tez druga wersje zapachową limited edition. @ADBL w takim razie jak pachnie teraz nowy Interior WOW Limited Edition? Tak pi razy drzwi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dystrybutor ADBL Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Dystrybutor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Kompozycja zapachowa jest taka jak pewnego znanego odświeżacza powietrza z USA. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_harry Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wyjaśnienie pomogło. Ostatnio widziałem chyba 12 różnych na stojaku Napisz wprost że twoim zdaniem odrobinę przypomina odświeżacz z samochodu twojej ciotki a tam był chyba zapach XXX Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeropro Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Wow Limited pachnie zajebiście! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka17ab Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 12 godzin temu, aeropro napisał: Wow Limited pachnie zajebiście! wiśnia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aeropro Opublikowano 25 Sierpnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2018 25 minut temu, kaka17ab napisał: wiśnia? czuć jakąś nutę wiśni, ale no zapach wygrywa wszystko, naprawdę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Jestem co raz bardziej leniwy, mamy powłoki do lakierów, plastików zewnętrznych, felg, tapicerek skórzanych ale czy ktoś spotkał się z produktem do zabezpieczania plastików wewnętrznych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @DaV carpro dlux powinien sie sprawdzic 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaV Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 W suumie to mam Geyona Trim a to bliźniacze produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fitte Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @DaV według mnie plastik to plastik tylko kwestia jakie zostawi wykonczenie, sprawdz sobie na jakiś małym elemencie jak się sprawdza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Freddy Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Na winyl może być carpro leather coat pozostawia wykończenie matowe. A trim i dlux to bliźniacze produkty jeśli chodzi o przeznaczenie o to chodziło?Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 @DaV GTECHNIQ C6 AB Matte Dash jest dedykowany do zabepieczenie wewnętrznych elementów pojazdu wykonanych ze skóry, vinylu, plastiku oraz gumy. Producent mówi o 6 miesiącach. U mnie leży spokojnie 4-5 m-cy, potem z nudów reaplikuje. Na bieżąco używam Detailer's Magic Interior Magic. Te dwa produkty dają świetny, głęboki mat. Gyeon Trim moim zdaniem po dotarciu będzie się świeciło jak psu j**ca. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Birkhof Opublikowano 8 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2018 Dzięki Panowie za info - mam z tyłu foteli takie coś jak miękki vinyl prawdopodobnie i zastanawialem się co położyć - dam na jeden Gtechniq C6 a na drugi zobaczę co do skóry można na vinyl 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi