Grzechu23 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 @marzena89 Pianownica PA, lub jej odpowiednik Techkar.
marzena89 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 a czy coś jeszcze lepszego jest??
D@ViD Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 @marzena89 Pani Marzeno. Połączenie K5 + Panownica PA techkar to jest max jaki mozna osiągnąć z piany aktywnej. Jeśli chce się dostać lepszą pianę-bita śmietana, gęsta, to tylko mocniejsza myjka ciśnieniowa np. Karcher HDS + pianownica PA
marzena89 Opublikowano 10 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 a mając karcher k5 nie uzyskam super gestej piany??
Moderator BiałyGTi Opublikowano 10 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lipca 2018 25 minut temu, marzena89 napisał: a mając karcher k5 nie uzyskam super gestej piany?? Uzyskasz
MlodyKoguT Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 Wczoraj kupowalem karcher k5 w ich sklepie, przy okazji zapytalem czy maja pianownice PA. Pan odpowiedzial mi ze mie zamawia tych z techkaru ale ma takie za 150zl. I teraz zastanawiam sie czy brac u niego bo mówi ze to wloskie itp czy zamawiac z techkaru. Jak wklepiecie w google grafika: wloska pianownica zolta to wyskoczy dokladnie ta ktora opisalem. Co myslicie?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 @MlodyKoguT czy PA czy Techkar to to samo . PA ma tyljo inne pomretlo i naklejke ze jest wloska i cene x2 . Mialem PA teraz mam Techkar i zadnej roznicy w dzialaniu nie widze
MlodyKoguT Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 @BiałyGTi czy smialo moge brac ta co ma na sklepie?
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 11 minut temu, MlodyKoguT napisał: @BiałyGTi czy smialo moge brac ta co ma na sklepie? no jak chcesz to biez ja osobiscie bym nie doplacał do PA tylko brał bym Techkar
MlodyKoguT Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 @BiałyGTi a to nie dogadalismy sie bo chodzilo mo o ta "sklepowa“ czy warto ktora mam mozliwosc kupic na miejscu
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Lipca 2018 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 Teraz, MlodyKoguT napisał: @BiałyGTi a to nie dogadalismy sie bo chodzilo mo o ta "sklepowa“ czy warto ktora mam mozliwosc kupic na miejscu a co ma za sklepie?? PA ?? jesli tak i cena ci odpowiada to kupuj
Mumins Opublikowano 11 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 11 Lipca 2018 @MlodyKoguT Jak nie potrzebujesz "na już" to zamów sobie przez Allegro z Techkaru i zaoszczędzisz 50zł. Od siebie mogę polecić tę firmę, podejście do klienta na poziomie.
marzena89 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 karcher K5 nie chce pobierać mi detergentu, co może być przyczyną??
powalla Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Pobieral i przestal, czy od nowosci nie chce? Odepnij lance od pistoletu i zobacz czy chebia bedzie pobierana.
marzena89 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 od początku nie chce pobierać, i po odłączeniu lancy jest to samo bo już próbowałam leci sama woda, bez detergentu
powalla Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 Jeśli pokrętło regulacji umieszczone na myjce ustawione jest np. na połowę , a na lancy obracasz na MIX i przez przeźroczyste wężyki nie widać przepływu płynu , to myjka jest uszkodzona i musisz skorzystać z rękojmi. PS: oczywiście zakładam iż z butelki zdjąłeś korek i przebiłeś membranę "niekapka" dobijając butelkę do końca ...
marzena89 Opublikowano 16 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 16 Lipca 2018 tak tak, niekapek jest przebity. jak się dociśnie butelke z detergentem to płyn sie wylewa, ale wezykiem nic nie leci czyli niestety pozostaje mi reklamacja.
marzena89 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Myjka została jeszcze raz złożona, i po odłączeniu lancy coś tam przez wężyki próbuje lecieć, nawet gdy lanca jest zamontowana a pokrętło ustawione w połowie to również płyn próbuje się przedostawać przez wężyki, ale na pewno nie można tego nazwać mycie szamponem a raczej płukanie wodą z małą ilością chemii. Czy jest to normalne?? Proszę o pomoc
powalla Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Lanca ustawiona na MIX i nie pobiera plynu?
marzena89 Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 pobiera tylko troche detergentu jak jest ustaiona na min, a przy zwiekszaniu przestaje pobierac i leci tylko woda
powalla Opublikowano 17 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 17 Lipca 2018 Myjka pobiera płyn TYLKO I WYŁĄCZNIE jak masz ustawione na MIX , ustawiając inaczej myjka nie pobiera chemii ... zresztą samo przepuszczanie chemii przez pompę jest nieporozumieniem , szkoda i chemii i pompy Kup pianownicę i miej to z głowy.
Bodzio Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Witam, mam opcje kupienia takiej pianownicy do mojego Karchera: I tutaj pytanie: jakie są opnie o tym? Pieniądze w błoto czy uzyskam z tego dobrą pianę? Zaznaczę, że zaczynam z tym wszystkim dopiero zabawę i nie miałem nigdy styczności z pianownicą, a taki sprzęt mam na miejscu w sklepie
mkr Opublikowano 19 Lipca 2018 Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2018 Pieniądze w błoto. Przeczytaj uważniej ten wątek a wszystkiego się dowiesz.
Rekomendowane odpowiedzi