Tommy Lee Opublikowano 16 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Tego nie wiedziałem, myślałem ze schodzi tylko ta sama koncowa dysza. Ja mam regulacje ciśnienia na myjce.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 16 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2017 Tego nie wiedziałem, myślałem ze schodzi tylko ta sama koncowa dysza. Ja mam regulacje ciśnienia na myjce. Tak z ciekawosci to podeslij fote tej regulacji na myjce. W mojej raczej tego nie ma skoro regulacja jest na lancy
rafaell68 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Witam, polecicie mi jakąś bardzo dobrą pianę? Zużyłem SHINY GARAGE Fruit Snow Foam 5L. Mam pianownicę PA. Auto myję ok 2-3 razy w miesiącu. Co do SG Fruit Snow Foam miałem wrażenie że trochę zbyt delikatna jest - pozostawał siwy nalocik - bez rękawicy się nie obyło, szczególnie przy moim czarnym kolorze.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 17 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Witam, polecicie mi jakąś bardzo dobrą pianę? Zużyłem SHINY GARAGE Fruit Snow Foam 5L. Mam pianownicę PA. Auto myję ok 2-3 razy w miesiącu. Co do SG Fruit Snow Foam miałem wrażenie że trochę zbyt delikatna jest - pozostawał siwy nalocik - bez rękawicy się nie obyło, szczególnie przy moim czarnym kolorze. pare postow wczesniej polecali "Autobrite Magifoam" badz tańsza ADBL Yeti (porównywalna do SG) co do domywania piana nie do tego służy, żadna piana nie umyje ci auta na tip top tak jak rękawica plus szampon
rafaell68 Opublikowano 17 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 17 Maja 2017 Witam, polecicie mi jakąś bardzo dobrą pianę? Zużyłem SHINY GARAGE Fruit Snow Foam 5L. Mam pianownicę PA. Auto myję ok 2-3 razy w miesiącu. Co do SG Fruit Snow Foam miałem wrażenie że trochę zbyt delikatna jest - pozostawał siwy nalocik - bez rękawicy się nie obyło, szczególnie przy moim czarnym kolorze. pare postow wczesniej polecali "Autobrite Magifoam" badz tańsza ADBL Yeti (porównywalna do SG) co do domywania piana nie do tego służy, żadna piana nie umyje ci auta na tip top tak jak rękawica plus szampon Jasne wiadomo. Nic ręki nie zastąpi. Mam mimo wszystko wrażenie że SG jest zbyt delikatna.
rafaell68 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Warto płacić 180 za MEGI? 2x wiecej niz za Yeti i SG Jeśli nie to czy SG nie jest lepsze od YETI?
wobbjack Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Kup, spróbuj, wyrób sobie opinie Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Ja czekam na yeti . Kupiłem z kolegą 5l na pol. Skonczy sie to na nastepny rok kupi sie Megi i przetestuje
Mir540t Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Warto płacić 180 za MEGI? 2x wiecej niz za Yeti i SG Jeśli nie to czy SG nie jest lepsze od YETI? Jak dla mnie dużo lepsze Yeti. No i jest powtarzalność produkcji, a nie jak przy SG, że działanie produktu zależy od partii. Raz kolor taki, raz inny.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Tak jak obiecalem test pianownicy techkar czyli tanszy zamiennik P.A . Ja jestem bardzo zadowolony z dzialania pianownicy . Piana gesta .
kursien Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Tak jak obiecalem test pianownicy techkar czyli tanszy zamiennik P.A . Ja jestem bardzo zadowolony z dzialania pianownicy . Piana gesta Witam! Czy robiłeś cokolwiek z tą pianownicą (jakieś przeróbki ) czy wyjąłeś z opakowania, zalales i masz piekna piane? (pytam, bo u mnie idzie mleko )
Misza Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 O co chodzi bo techkar sprzedaje w tytule pianownice pa to ktore sa te dobre czy kto jest polecanym sprzedawca
Dreamer42 Opublikowano 19 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Techkar sprzedaje i pianownice PA (to jest producent) i praktycznie to samo pod swoją nazwą. Tak jak Lidl ma swoje marki . U mnie to samo, piana gęsta jak śnieg. 80ml na litr bardo cieplej wody i pokretlo na "-" Wysłane z mojego HUAWEI GRA-L09 przy użyciu Tapatalka
Moderator BiałyGTi Opublikowano 19 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2017 Witam!Czy robiłeś cokolwiek z tą pianownicą (jakieś przeróbki ) czy wyjąłeś z opakowania, zalales i masz piekna piane? (pytam, bo u mnie idzie mleko ) nic nie modzone wyjete z opakowania 100ml piany i 900 ciepłej wody i piana taka jak na filmiku . Pokretlo prawie ze do konca na minus O co chodzi bo techkar sprzedaje w tytule pianownice pa to ktore sa te dobretechkar jako sprzedawca ma i P.A i Techkar roznia sie tylko pokretlem i tym ze na pianownicy P.A jest wytloczony napis. Ja kupilem ta tańsza 89 zl czyli techkar i taka w sumie polecam bo spelnia swoje zadanie . Porownania do P.A nie mam
qaholo Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 A czy na wyłączonej a zapiętej do myjki cieknie ci z dyszy po przechyleniu w dół?Moja Techkar tak ma.Strasznie mnie to wkurza.
kursien Opublikowano 20 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 A czy na wyłączonej a zapiętej do myjki cieknie ci z dyszy po przechyleniu w dół?Moja Techkar tak ma.Strasznie mnie to wkurza. u mnie ciągle cieknie z PA czy podłączona, czy nie
Moderator BiałyGTi Opublikowano 20 Maja 2017 Moderator Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2017 To norma cieknie z kazdej z tego co wiem czy to techkar czy P.A
Michał126 Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Ale macie problemy... Przy pianowaniu spodu tak nie cieknie, jak się przyciska i jest końcówa piany. Przy karoserii nie cieknie, bo nie ma jak. Zawsze możecie machać ręczną Epocą
qaholo Opublikowano 21 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 21 Maja 2017 Jedyny problem to że leci na buty a przy kolorowych pianach jest to wnerwiające.
ARTurde Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Yeti i sg to jest generalnie jeden pies. Tylko nie porównujcie magi z yeti, bo to inna liga zupełnie Zaraz usłyszę, ze yeti lepszy od magi. W samo sedno! Pozdrawiam - Artur
rafaell68 Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Poczytałem, jestem zdecydowany - biorę Megi. Ale powiedzcie mi bo chce zrobić pełen procesik pod wosk i zastanawiam się czy nie kupić Tenzi Trucka 1L na te ostre mycie. Nie stanie się nic z chromami? Różne są opinie. Wiadomo, że po nałożeniu wosku będę już stosował tylko Megi.
Arkeolowy Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Lepiej umyj na dwa wiadra po pianie, wyglinkuj itd itp. Nawet mocna piana tego nie zastąpi, a nie kiedy moze uszkodzić jakiś plastik/wybielać uszczelki
Barticf Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Mam problem z pianownicą PA i myjką nilfisk c120. Wcześniej coś tam lekko ciekło z pistoletu do którego podłączona była pianownica ale piana była ok, aktualnie woda leci po bokach połączenia pianownicy w pistolecie a piana jest jak mleko. Miał ktoś taki problem ? Zatkane sitko czy z pistoletem od myjki coś nie tak ?
bartek15461 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 27 Maja 2017 Mam problem z PA Karcher K5 , piana SG, pianownica PA 900ml wody, 100 piany, zawór dokrecony max w prawo i leci mleko...... Co może być z nią nie tak?
Rekomendowane odpowiedzi