keza Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 @Domel gratulacje zapracowałeś sobie - BRAWO TY
Strus Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 Nic się zmieni, będzie tak samo, zawsze można..... Taaaaa..... Za tydzień pierwszy punkt regulaminu będzie brzmiał - "Zwracając się do moderatora Domel nakazuje się używać zwrotów takich jak - Master, King, Dear Mr. Detailing Freak, Wielebny Detailerze... " Gratki Wojtek 2
ghost Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2018 @Domel Gratulacje ! Robisz kolorowe testy to i ksywka na forum Ci się zabarwiła
Administrator AreK Opublikowano 15 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2018 7 godzin temu, Strus napisał: Master, King, Dear Mr. Detailing Freak, Wielebny Detailerze... " Ten pierwszy tytuł też może niedługo wleci na konto @Domela
Administrator AreK Opublikowano 27 Czerwca 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Jest mi niezmiernie miło powitać nowego moderatora.@BiałyGTi - witamy w zespole 1 1
Administrator AreK Opublikowano 27 Czerwca 2019 Administrator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 7 minut temu, Gesiu_15 napisał: @AreK należy mu się Brawo. Tyle grzeszył, że należy mu się ta niewdzięczna fucha?
paperson Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Bardzo dobry wybór @BiałyGTi powodzenia.
Moderator BiałyGTi Opublikowano 27 Czerwca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dziękuje za miłe przyjecie . Szczerze to myślałem ze będą komentarze typu o nie tylko nie on, z jakiej paki on, ja sie nie zgadzam itd Mam nadzieje ze sie jakoś spisze w tej robocie jak nie to zwolnienie dyscyplinarne poproszę
Strus Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 O nie, tylko nie on Z jakiej paki on Ja sie nie zgadzam Voila 1 2
smerf91 Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 @BiałyGTi gratulacje i cierpliwości!
Birkhof Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Dziękuje za miłe przyjecie Mam nadzieje ze sie jakoś spisze w tej robocie jak nie to zwolnienie dyscyplinarne poproszęDobry wybór Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kuflik Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 @BiałyGTi gratulacje i powodzenia! 5 godzin temu, BiałyGTi napisał:
Piotrek Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 Witamy w „białoruskim” gronie 2
Pietras Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 9 godzin temu, BiałyGTi napisał: Dziękuje za miłe przyjecie . Szczerze to myślałem ze będą komentarze typu o nie tylko nie on, z jakiej paki on, ja sie nie zgadzam itd Mam nadzieje ze sie jakoś spisze w tej robocie jak nie to zwolnienie dyscyplinarne poproszę Gratulacje Jak coś to w dziale Sprzedam jest zawsze dużo roboty, wątki do zamknięcia potrafią wisieć jakiś czas 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 27 Czerwca 2019 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 7 minut temu, Pietras napisał: Jak coś to w dziale Sprzedam jest zawsze dużo roboty, wątki do zamknięcia potrafią wisieć jakiś czas ogólnie dużo ludzi sprzeda swoja chemie ale nie napiszą ani nie zgłoszą ze można usunąć bądź ze do zamknięcia i wtedy nie mamy info ze to juz nie aktualne, ale zaraz przeglądnę tematy i tam gdzie jest info ze sprzedane to wyczyszczę 1
kuflik Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 @BiałyGTi młoda krew, obu zapału na długo starczyło:)
boT Opublikowano 27 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 27 Czerwca 2019 O nie dlaczego on?? Dlaczego biały i to. Gti????? Dlaczego nie TDI z czerwonym " I"? Porządek musi być, wytrwałości na nowym posterunku Biały
D@ViD Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 @BiałyGTi Gratulacje Paweł Szczęścia na "nowej drodze życia" 1
Dystrybutor Good Stuff Opublikowano 28 Czerwca 2019 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2019 @BiałyGTi Również gratulacje od nas!
Rekomendowane odpowiedzi