ghost Opublikowano 23 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2018 4 godziny temu, V1RU$ napisał: Spoko. Mam już FK1000. I kilku moich znajomych też nabyło jego testery. Więc ta zima będzie z FK1000 testowana. Bardzo łatwy w aplikacji. Choć krople nie są na pierwszym planie to bdb produkt i trwały. A trwałosć podawaną przez prodcentów można często podzielić przez 2 i wtedy jest bardziej realna (milion zmiennych) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
V1RU$ Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 7 godzin temu, ghost napisał: Bardzo łatwy w aplikacji. Choć krople nie są na pierwszym planie to bdb produkt i trwały. A trwałosć podawaną przez prodcentów można często podzielić przez 2 i wtedy jest bardziej realna (milion zmiennych) No a te Japońskie wynalazki to 6m chyba w Japonii leżą. Raczej w naszych warunkach nie ma opcji. Zresztą SOFT99 u nas też nie poleży tyle ile deklaruje producent. Dlatego padło na FK1000. Ale testowo znajomy weźmie Bilt Hamber Double Speed Wax. Choć u nas mało o nim informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orzech_1983 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Parę osób już pisało na temat BH DSW np. kolega @ghost . Ze swojej strony mogę dodać, że wosk jest bardzo łatwy w nakładaniu/docieraniu. Zapach chemiczny, ja w nim jakaś słodką nutę wyczuwam. Na samochodzie mojej żony leży już 2,5 m. na cleanerze Soft99 i na tą chwilę świetnie kropelkuje. Będziesz zadowolony to bardzo dobry wosk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 Hej, Które połączenie będzie najmocniejszym połączeniem? Pacjent czarny lakier, głównie zależmy mi by wosk jak najdłużej wytrzymał w zimowych warunkach. Cleaner Dodo Juice LP + Collinite 467 Cleaner Dodo Juice LP + FK1000P Cleaner Dodo Juice LP + Manufaktura Wosku HardCore Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 39 minut temu, GreQu napisał: Cleaner Dodo Juice LP + Collinite 467 Typo wymyj cleaner Wipe Out'em albo IPA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ghost Opublikowano 25 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2019 2 godziny temu, GreQu napisał: Cleaner Dodo Juice LP + Collinite 467 Cleaner Dodo Juice LP + FK1000P żywotność jest podobna, coli utrzyma dłużej kształtne krople, fk utrzyma się minimalnie dłużej całościowo. po cleanerze, przemyj płynem inspekcyjnym przed woskiem zawsze możesz wybrać jakiś bardziej współczesny wosk zamiast dinozaurów W tym temacie masz ze dwadzieścia innych do wyboru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreQu Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 23 godziny temu, Strus napisał: Typo wymyj cleaner Wipe Out'em albo IPA Będzie robiona korekta jedno etapowa i w sumie chcę by jak najwięcej zostało " ukryte " więc ipa wymyję mi wszystkie niedoskonałości wcześniej ukryte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 26 Września 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2019 To czym Ty tego one-stepa robisz ? Jaką pastą ? Zarówno Colli jak i FK wolą jałowy lakier. Więc albo chcesz max trwałości albo max krycia. A wtedy to nie te woski tylko coś kryjącego. Ale nie licz na jakąś specjalną trwałość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 15 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2021 Nie macie wrażenia że Fusso trochę tłumi połysk ciemnych lakierów. Nakladalem go rok temu i takie wrażenie miałem. Myślę czy w tym roku na zimę nie nałożyć FK1000p lub Carpro Essence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 21 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2021 @PROPER możesz mieć takie wrażenie bo fusso bardzo dobrze przyciemnia. Produkty które dobrze przyciemniające, to tracą na połysku . carpro essence to nie wosk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Mi tam fusso nic nie przyciemnil a na moim starym aucie juz oko sobie wyrobilem,ogólnie malo wnosi do wygladu a te niewiele szybko znika ale sa tego i plusy na Fusso kazdy QD robil Wow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Oraz warta rozważenia wersja jasna fusso. Mi nic nie zamulał. I fajnie potem look można qdekami sobie wyregulować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROPER Opublikowano 22 Listopada 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2021 Tak wiem że essence to nie wosk. Hmm. Na moim granatowym lakierze zmienia barwę lakieru na niekorzyść. A może zostać przy letnim leniwym stosowaniu Watergold co mycie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi