Maciej WTN Opublikowano 28 Września 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2015 UNIQUE Dionysus bardzo fajnie pachnie, jest mocny i co najważniejsze nie jest duszący
Viento Opublikowano 5 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2015 Myślałem o ValetPRO Citrus Pre-Wash. Dobry wybór. Pachnie fajnie cytrusowo i nie dusi. U mnie się sprawdził zarówno w aucie jak i w domu
yunivers Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2015 A co sądzicie o Kenotek Interior Cleaner?
Symbian95 Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 Witam, trochę poczytałem i zastanawia mnie jedno, a mianowicie czy możecie polecić jakieś apc które szczególnie dobrze spisze się w mercedesie clk? Materiały podobne jak w203 Kokpit posiada lekkie przebarwienia i tłuste Śladu podejrzewam że po poprzednich środkach typu plak dlatego dobrze by to wszystko wyczyścić. Kolejne pytanie to dobra konserwacja ale to już na drugi temat. Pozdrawiam
hoffmann Opublikowano 14 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2015 APC Megsa albo Nielsen Cyclone 1:10 ogólnie każe APC znanej firmy wywiąże się ze swoich obowiązków. jakby nie usuwało plam stosuj większe stężenie:)
Rudachi83 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Witam Panowie. Jestem posiadaczem salonowej Hondy Civic, która nie ma jeszcze problemów z brudem i śladami na kokpicie [WHITE SMILING FACE] zakupiłem sobie PB NL, ale z tego co widzę to polecacie jeszcze przed nałożeniem tego cuda czymś kokpit przeleciec - ACP. Co polecicie? Zależy mi na takim który i ładnie pojedzie po plastikach ze śladami z butów przy drzwiach i przygotuje kokpit pod PB NL.
Pajko Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Rudachi83, ja wiem wiem każdy tak pisze ale , na twoje pytanie odpowiedź padła już dziesiątki jak nie setki razy ! Nie szukaj gotowca , poczytaj a może przy okazji nauczysz się czegoś innego ciekawego !
Rudachi83 Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Tak wiem Pajko. Trochę siedziałem ale jak na razie znalazłem jedynie posty o juz wiekowych kokpitach... pewnie jeszcze przede mną ten wątek [WHITE SMILING FACE]
cannonn Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2015 Nie ma znaczenia czy masz "nufke" czy jak to określiłeś wiekowy
kaarolek1 Opublikowano 21 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2015 Czasami mam takie wrażenie, że jak. bym. umyl szamponem np uszczelki drzwi zakamarki przetarl gabka to będzie to samo chyba ze faktycznie jest mocno zasyfione...
wojti91zmc Opublikowano 17 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2015 Odświeze temat.....Czy używał/testował ktoś WOLF'S CHEMICALS INTERIOR APC THE INSIDER? mam zamiar kupić ale chciałbym wczesniej jakies opinie miec o tym produkcie bo nie widziałem na forum... Normalna cena to ok 54zł a na allegro jest za 20zł Czy moze lepiej ValetPro Classic APC,Shiny Garage Lime,ADBL APC a moze Nielsen Cyclone APC? Bardziej chodzi mi który byłby odpowiedni do wnetrza? Pozdrawiam
Musialovsky Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Czasami mam takie wrażenie, że jak. bym. umyl szamponem np uszczelki drzwi zakamarki przetarl gabka to będzie to samo chyba ze faktycznie jest mocno zasyfione... Szczoteczka do zębów + może jakiś rubber cleaner.
Maciej WTN Opublikowano 18 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2015 Odświeze temat.....Czy używał/testował ktoś WOLF'S CHEMICALS INTERIOR APC THE INSIDER?mam zamiar kupić ale chciałbym wczesniej jakies opinie miec o tym produkcie bo nie widziałem na forum... Normalna cena to ok 54zł a na allegro jest za 20zł Czy moze lepiej ValetPro Classic APC,Shiny Garage Lime,ADBL APC a moze Nielsen Cyclone APC? Bardziej chodzi mi który byłby odpowiedni do wnetrza? Pozdrawiam Unique Dionysus
Gozdziu23 Opublikowano 20 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2015 Mam nielsena cyclone, robi co ma robic, ale czesto musze zawyżyc stęzenie bo jest za słaby
hoffmann Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam nielsena cyclone, robi co ma robic, ale czesto musze zawyżyc stęzenie bo jest za słaby jakie stężenia były za słabe? na jakim stężeniu osiągnąłeś zamierzone rezultaty ?
Gozdziu23 Opublikowano 26 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2015 Mam nielsena cyclone, robi co ma robic, ale czesto musze zawyżyc stęzenie bo jest za słaby jakie stężenia były za słabe? na jakim stężeniu osiągnąłeś zamierzone rezultaty ? Na jasnych plastikach 1:10 było za słabe przy 400ml na litr zszedł cały brud ktory chciałęm
Stefan-16 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Mialem rozne APC: Autosmart, autoglym, AF, Nielse oraz ostatnio SG pink APC. I musze powiedzec ze tego SG juz nigdy nie kupie, bardzo duszacy. Z ww najlepszy dla mnie jest Autosmart. Teraz zastanawiam sie na zakupem BH Surfex 5l. Moze ktos go uzywal i ma porownanie do ww??
booohal Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 BH Surfex Do czasu, kiedy poznałem Gul Javel, był to dla mnie numer jeden. Ale też dusi. Do wnętrza używam ADBL, który dusi minimalnie.
ktm950 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 27 Grudnia 2015 Stefan-16, G101 jest trochę mocniejszy niż Surfex.
szpyrek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja zakupiłem właśnie red devila i mam go zamiar używać do wszystkiego odpowiednio rozcienczonego. Czy do wewnętrznych plastików 1:25 będzie dobre? Czy do zabrudzeń na lakierze np przy nadkolach, zawiasy i zakamarki w grillu dobrze będzie 1:10? Czy za silny będzie ten środek w takich proporcjach. Felgi i podobne zabrudzenia 1:10 nie jest za mało? zastanawiam się też do użycia go raz na jakiś czas do marolexa. Jeśli sg foam Snow jest 40ml na litr to jak doleje drugie 40ml devila tragedii nie ma? Szukałem w szukajce podobnych wątków ale każdy używał różnie... Dodane. Wyczytałem, taki też mam zamiar w przyszłości, do wnetrza kupic oddzielne apc. Ktoś linę apc albo tego z adbl też rozcienczal? Mam próbkę z TK i ładnie bez mieszania doczyszcza. Tylko wiadomo gorzej z wydajnością.
Fitte Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Ja zakupiłem właśnie red devila i mam go zamiar używać do wszystkiego odpowiednio rozcienczonego. Czy do wewnętrznych plastików 1:25 będzie dobre? Czy do zabrudzeń na lakierze np przy nadkolach, zawiasy i zakamarki w grillu dobrze będzie 1:10? Czy za silny będzie ten środek w takich proporcjach.Felgi i podobne zabrudzenia 1:10 nie jest za mało? zastanawiam się też do użycia go raz na jakiś czas do marolexa. Jeśli sg foam Snow jest 40ml na litr to jak doleje drugie 40ml devila tragedii nie ma? Szukałem w szukajce podobnych wątków ale każdy używał różnie... Dodane. Wyczytałem, taki też mam zamiar w przyszłości, do wnetrza kupic oddzielne apc. Ktoś linę apc albo tego z adbl też rozcienczal? Mam próbkę z TK i ładnie bez mieszania doczyszcza. Tylko wiadomo gorzej z wydajnością. Osobiście używałem Red Devila w wnetrzu w stęzeniu nawet 1:10 przy twardych plastikach natomiast przy miekkich ok 1:20. Na zewnątrz uszczelki, plastiki 1:4. Brak ubocznych skutków. Osobiście polecam do wnetrza coś przyjemniejszego jak np. Blink?
szpyrek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mocniejsze od devila co znajdę? Pytam na przyszłość jak nie będę zadowolony z niego.
Fitte Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Mocniejsze od devila co znajdę? Pytam na przyszłość jak nie będę zadowolony z niego. Po co coś mocniejszego? Stężenie zwiekszyć
szpyrek Opublikowano 28 Grudnia 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2015 Pytam teraz na przyszłość. Nie chce później pisać co zrobić po wyzartym przez apc plastiku. Dzięki za wszystkie odpowiedzi jestem znowu bogatszy w wiedzę
Rekomendowane odpowiedzi