KUBA46 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2020 Mała aktualizacja. Aplikacja 4.11.2020r. Przybyło ok. 2000km. Zapomniałem sprawdzić dokładnego przebiegu. Ostatnio na ulicach wszechobecny syf. Jak widać Sindelfingen dobrze odpycha bród. Prewash z Sonax Energy foam. Mycie zasadnicze @Elite Detailer Banana+ Bubble Maker od @ADBL. Widać już pierwszy "ząb czasu" na wosku. Mimo to kropelkowanie i zrzut na bardzo dobrym poziomie. Na tym etapie wątpie w zapewnienia producenta dotyczące trwałości. 6
kruchytk15 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Czy ktoś już widział taki patent z filmiku? Nie byle jaki qd
ktm950 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Ciekawe, ale bez sensu Myślę, że gdyby zdecydował się nałożyć warstwę Concoursa, sumarycznie poświęciłby mniej czasu i zrobiłby mniej bałaganu niż kombinując ze słoiczkami, łyżeczkami, mieszadełkami - już nie mówiąc o fibrze, którą próbuje to nałożyć
kruchytk15 Opublikowano 2 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2021 Metodę aplikacji pominmy;)
KUBA46 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 Pogoda jaka jest każdy widzi. Od ostatniego mycia ręcznego minął miesiąc. W międzyczasie 2 bezdotyki. Wjechał BH Auto Foam z oprysku i drugi raz jako piana. Chwila czasu, więc zabrałem wiadra na spacer i sprawdzamy stan tego "cudownego" wosku co ma leżeć 365dni lub 366dni zależy jaki rok przypada. BH Auto Foam z oprysku i potem Gwash od Gtechniq. Efekty widać niżej. Łączny przebieg wosku 6000km. No i jak? Wygląda przyzwoicie prawda? Tafla wielkości 5x5cm jest na dolnej części błotnika przedniego. Poza tym Swiss jako tako sobie siedzi. Na dachu nadal jest petarda. No, ale nie wytrzymałem i wleciał Lotos. Podejrzewam, że jeszcze max jedno mycie i zmienie LSP. Kolejka słoików do sprawdzenia jest długa, więc nie ma co się rozczulać. 1
Qlimaxss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @KUBA46 Mikrofibra od @Funky Witch ?. Jak ci się nią pracuje wiem że wiele osób ja chwali.
KUBA46 Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Qlimaxss nie to jakiś no name grubszy. Kupowałem chyba u @CAR CRAZY. Te od FW też mam, ale jakoś jeszcze nie było okazji użyć.
Qlimaxss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2021 1 minutę temu, KUBA46 napisał: @Qlimaxss nie to jakiś no name grubszy. Kupowałem chyba u @CAR CRAZY. Te od FW też mam, ale jakoś jeszcze nie było okazji użyć. Oki, czaję . To, warto użyć bo.mega spoko są
ghost Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2021 Gdyby ktoś szukał czegoś z wyższej półki Kamikaze d'Elegance 1
Moderator Streat Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Moderator Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 @ghost ale mnie to pudełko porobiło aż jestem ciekawy tego produktu ale cena mocno mnie hamuje 1
kruchytk15 Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Jak bym miał ferrari to napewno by kupił:) no niestety
analyzator Opublikowano 23 Marca Zgłoś Opublikowano 23 Marca Koledzy jakieś doświadczenia lub coś przeciw hdc plus Swiss wax utopia?
ghost Opublikowano 24 Marca Zgłoś Opublikowano 24 Marca W dniu 23.03.2024 o 09:59, analyzator napisał(a): Koledzy jakieś doświadczenia lub coś przeciw hdc plus Swiss wax utopia? Tej kombinacji nie robiłem, ale wiele wiele innych, również z zymolami i swissami na różnych podkładach. Czasami lekko wpływało to na trwałość, czasami delikatnie na hydro, nieznacznie na wygląd. A w praktyce można było miksować dowolne cleanery z woskami i w 99.99% nic nigdy nie wybuchło a była zabawa. Więc polecam. Te 0.01% to raz mi się jakiś wosk pocił i mazał na aio, ale to był wyjątek. Próbuj i daj znać 2
analyzator Opublikowano 30 Lipca Zgłoś Opublikowano 30 Lipca siema Zymol sampler set 3? ktoś gdzieś? Warto? z USA mam za 430usd / 1700pln. Leży na półce kilka lat ale niby zymole spakowane air tight. Gdzieś dostępniość? atlatique (mój ulubiony, będzie drugi; vintage, royale. O tych dwóch macie opinię?
Rekomendowane odpowiedzi