Strus Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2024 14 minut temu, Gardor napisał(a): To będzie zaraz zabite waterspotami i osadem Nie mój problem. Kolega dostanie instrukcję długoterminowej obsługi ale znam jego zapał i ilość czasu wolnego. Chce powłokę i tyle. Nasz klient, nasz Pan. Choć pewnie spróbuję chociaż na coś rocznego namówić. Jakiegoś ADS Repell można by wtedy zarzucać i tyle. Na razie pomóżcie wybrać co można wrzucić
Gardor Opublikowano 23 Października 2024 Zgłoś Opublikowano 23 Października 2024 Admire Mohs evo przy braku systematycznego mycia szybko się zapycha. 1
Moderator Domel Opublikowano 22 Stycznia Moderator Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia Słuchajcie moi Drodzy, jaka powłoczkę byście polecili na aplikację na taki sprzęt? 1
Gardor Opublikowano 23 Stycznia Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 9 godzin temu, Domel napisał(a): jaka powłoczkę byście polecili na aplikację na taki sprzęt? Obojętnie tak szczerze, może być Gyeon Mohs. Bardziej skupił bym się na prawidłowym sposobie mycia tego sprzętu. Nawet lekko zasadowe produkty mogą pozostawiać nieusuwalne ślady na anodowanych powierzchniach jak np amortyzator. 3
Rafal9304 Opublikowano 26 Stycznia Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia Admire chyba by było najbardziej uniwersalne bo możesz go też położyć na inne elementy np. plastiki nielakierowane, gumę, szyby itd.
Tomaszmasz Opublikowano 27 Stycznia Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia Testował ktoś długodystansowo Gtechniq Crystal Serum Light + Exo v5 ewentualnie C1 + Exo v5. Chce zabezpieczyć żeby wytrzymało jak najdłużej a myślałem jeszcze o Gyeon Syncro. Ewentualnie ktoś coś poleci ?
sparco0 Opublikowano 29 Stycznia Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia @Tomaszmasz Nie wypowiem się bardzo długodystansowo, ale u siebie mam csl + v4 od sierpnia 23r i na chwilę obecną powłoka nigdzie się nie wybiera:) Na jednym panelu położyłem sobie testowo Exo na uk3.0 i cały czas ma się dobrze. Csl +V5 ma kilku moich znajomych i każdy zadowolony. Najwięcej przelotu ma znajomy w w212 bo od maja już jakieś 18kkm ma zrobione i działa bardzo dobrze. Raz na miesiąc sobie ręcznie myje ziomek, bo do mnie na wiochę zjeżdża tylko na dłuższe święta i nie było kiedy go serwisowo umyć. Aplikacja sztos, trzeba lać więcej zwłaszcza csl. Samooczyszczanie i podatność na ws na dużo wyższym poziomie niż np. uk3.0 czy sic. 1 1
RoBerTo91 Opublikowano 15 Lutego Zgłoś Opublikowano 15 Lutego Ma ktoś już jakieś info odnośnie powłoki hyper hero ?
keza Opublikowano Niedziela o 21:38 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 21:38 @RoBerTo91 pytaj @antek1987 on już kilkukrotnie aplikował i bardzo chwali za łatwość aplikacji i dobre hydro. Więcej Ci sam powie. 1
antek1987 Opublikowano Niedziela o 22:09 Zgłoś Opublikowano Niedziela o 22:09 @keza zgadza się aplikowalem i aplikuje, także testuje jak się trzyma na primerach itp... jest to jedna z najprostszych powłok w aplikacji, samoczyszczenie też jest jedno z lepszych. Na różnych primerach siedzi jak na razie dobrze(Fiero, dr beasly, neoxal, essence). Polecam, nie zawiedziesz się @RoBerTo91 .
RoBerTo91 Opublikowano Poniedziałek o 19:05 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 19:05 Bo szukam jakieś fajnej powłoki do srebrnego lakieru w passacie . Zależy mi na mega wyszkleniu tego srebrnego koloru i właśnie fajnym samoczyszczeniu , bo hydro to większość powłok ma lux , a aplikacją nawet trochę trudniejszą sobie poradzę bo jakieś powłoki już kładłem.
gprzesniak Opublikowano Poniedziałek o 22:08 Zgłoś Opublikowano Poniedziałek o 22:08 23 godziny temu, antek1987 napisał(a): @keza zgadza się aplikowalem i aplikuje, także testuje jak się trzyma na primerach itp... jest to jedna z najprostszych powłok w aplikacji, samoczyszczenie też jest jedno z lepszych. Na różnych primerach siedzi jak na razie dobrze(Fiero, dr beasly, neoxal, essence). Polecam, nie zawiedziesz się @RoBerTo91 . Jak to widzisz w porównaniu do Admire. Dla mnie to podobne produkty z opisu. Hypera nie znam, wiem, że jest robiony dla nich przez koreański koncern. Słyszałem sporo pochwał na jej temat. Wydajność, hydro, samoczyszczenie , trwałość oraz mega wielozadaniowość. Wypisz wymaluj Admire. Napiszesz kilka zdań porównania ?
antek1987 Opublikowano Wtorek o 06:59 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 06:59 @gprzesniak nie kładłem nigdy Admire więc sie nie wypowiem. Ale jak pisałeś powłoki Hyper są mega wydajne, samoczyszczenie na wysokim poziomie, pięknie szkła i aplikacja wzorowa. Na znajomego aucie(bialym) położyliśmy kilka powlok, jak UNCR pro, Hero, CP, Nasiol zr53 i tam gdzie leży Hero element zdecydowanie czyściejszy i mimo brudu dużo lepszy zrzut wody niż pozostałe. Prime też kładłem i jeden ze znajomych ma na aucie, też samoczyszczenie na wysokim poziomie ale kropelki delikatnie gorsze. 1
RoBerTo91 Opublikowano Wtorek o 18:58 Zgłoś Opublikowano Wtorek o 18:58 Trzeba będzie zakupić na testy tego Hyper. Przed zapytaniem wahałem się między Hyper hero, Admire lub Skyline .
Rekomendowane odpowiedzi