bushqoon Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Cześć - wczoraj napisałem temat na forum i widzę że zniknął a nie dostałem żadnego powiadomienia o tym dlaczego ani co było nie tak... ktoś może powiedzieć ocb? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Witam Ja zamieściłem 2 tematy i zniknęły. W koszu ich nie ma.Co się stało? Nawet na jeden dostałem odpowiedź zanim zniknął. W statystykach moich tematów i postów też ich nie ma. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manio49 Opublikowano 28 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2013 Zadajecie pytania, na które jest miliard odpowiedzi na forum, jednak nie wykazujecie odrobiny chęci przejrzenia forum... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
redsalamander Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 Właśnie miliard, a jak ktoś potrzebuje krótkiej odpowiedzi na krótkie pytanie to musi szukać kilka godzin. Ale są jeszcze ludzie, którzy znają odpowiedzi na nasze pytania i im zajmuje to 1 min a nam nowicjuszom bardzo ułatwia życie Ale dalej nie wiem co z moimi tematami i postami ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 29 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2013 redsalamander, to polecam zaznajomić się z metodami wyszukiwania - odpowiednio sformułowanie zapytanie czyli używanie cudzysłowu chociażby baaaaardzo skraca czas szukania... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilgt Opublikowano 30 Lipca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2013 Co jest złego w moim poście w temacie sonaxa bsd, że ktoś go ciągle wywala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek WRO Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2013 Może coś przeoczyłem ale od kiedy limit nie przeczytanych wiadomości z 700 zmienił się na 500? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2013 Może coś przeoczyłem ale od kiedy limit nie przeczytanych wiadomości z 700 zmienił się na 500? Od paru dni zdaje się, celem odciążenia serwera po ostatniej fali błędów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bushqoon Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czy forum można przeglądać na tapatalku? Nie mogę go znaleźć w aplikacji, a nie chce mi się wierzyć że nie ma wsparcia... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michałoś Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Czy forum można przeglądać na tapatalku? Nie mogę go znaleźć w aplikacji, a nie chce mi się wierzyć że nie ma wsparcia... Nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slaslu Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Z tego co wiem to nie mozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 bushqoon, było już o tym kilka razy. Na razie chyba nie ma szans żeby forum obsługiwało tapatalka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 bushqoon, było już o tym kilka razy. Na razie chyba nie ma szans żeby forum obsługiwało tapatalka. Na razie nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yasiek Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 CleanerFreak, luq92 napisał/a:bushqoon, było już o tym kilka razy. Na razie chyba nie ma szans żeby forum obsługiwało tapatalka. Na razie nie. Czy to oznacza, że pracujecie nad przeniesieniem na nowy engine? Żona się ucieszy, że nie będę jej laptopa wyrywał tylko spokojnie na tablecie poczytam sobie forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 7 Sierpnia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2013 CleanerFreak, luq92 napisał/a:bushqoon' date=' było już o tym kilka razy. Na razie chyba nie ma szans żeby forum obsługiwało tapatalka. Na razie nie.[/quote'] Czy to oznacza, że pracujecie nad przeniesieniem na nowy engine? Żona się ucieszy, że nie będę jej laptopa wyrywał tylko spokojnie na tablecie poczytam sobie forum Z czasem tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ShineON Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Could not obtain common word list DEBUG MODE SQL Error : 2006 MySQL server has gone away SELECT m.word_id FROM (phpbb_search_wordmatch m, phpbb_search_wordlist w) WHERE w.word_text IN ('bardzo', 'brystolu', 'do', 'dobrej', 'dokładne', 'dwustronnych', 'imho', 'jakości.', 'literek', 'matrycę', 'miejsce.', 'odklejeniem', 'proponuje', 'przed', 'przyklejenie', 'roomioo', 'samo', 'się', 'sobie', 'słabe.', 'taśm', 'to', 'urbana', 'ułatwi', 'zaopatrzyć', 'zrób') AND m.word_id = w.word_id GROUP BY m.word_id HAVING COUNT(m.word_id) > 138616 Line : 323 File : functions_search.php Jeśli nie potrafisz znaleźć rozwiązania tego problemu, możesz spróbować poszukać, lub zadać pytanie na forum: http://www.przemo.org/phpBB2/ Nie wspomnę że cały czas nie dochodzą do nas powiadomienia o odpowiedzi w tematach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 ShineON, ten błąd i u mnie pojawia się co chwila przy wysyłaniu wiadomości. Chyba trzeba się przyzwyczaić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84Katowice Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 witam chciałbym wystawić ogłoszenie odnośnie sprzedaży odkurzacza piorącego Karcher jak moge to zrobić??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj123r9 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Z tego co się orientuję to musisz mieć napisane przynajmniej 10 postów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikolaj123r9 Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Spoko masz coraz bliżej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 I teraz w tym szaleństwie będziesz klepał gdzie popadnie aby tylko sprzedać odkurzacz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
propekMONTER Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 gruby_RS, zobacz na nowe posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84Katowice Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 I teraz w tym szaleństwie będziesz klepał gdzie popadnie aby tylko sprzedać odkurzacz? I w czym problem??? ja wymyśliłem taki idiotyzm że trzeba napisać 10 postów?? nie wystarczy że jestem zarejestrowanym użytkownikiem i regularnie czytam przeglądam forum?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 I w czym problem??? ja wymyśliłem taki idiotyzm że trzeba napisać 10 postów?? nie wystarczy że jestem zarejestrowanym użytkownikiem i regularnie czytam przeglądam forum?? Paweł84Katowice, niestety trudno się z Tobą nie zgodzić Ten dziwny przepis sam wymusza takie zachowania Zrobił bym tak samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł84Katowice Opublikowano 14 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2013 co innego jakbym raz na pół roku się logował na forum i wystawił ogłoszenie jako nieaktywny użytkownik, ale forum przeglądam codziennie więc coś tu jest nie hallo że ogłoszenie wylądowało w koszu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi