faraon3021 Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Swoop, to co? Dawaj temat Zaczniemy od "W" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 tfelek, Dziękuje za zaproszenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Swoop, to co? Dawaj temat Zaczniemy od "W" na rasie się waham gdzie to wrzucić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carire Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Swoop, również jestem ciekaw, kiedy będzie do wglądu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 9 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Dlaczego jak pisze posty w różnych tematach nie zwieksza sie liczba postów ktora jest wyświetlana pod avatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 9 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2013 Bo w wiekszosci dzialow posty nie sa zliczane do ogolnej liczby postow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Dlaczego sa usuwanę moje nowe tematy ????????????????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Nie wiem, czy prośba już była, ale możecie dodać jakąś skórkę mobilną, albo taką, która dobrze zachowuje się na wyświetlaczu telefonu? Obecna źle radzi sobie z powiększaniem i część tekstu posta "nachodzi" na post kolejnych użytkowników przez co jest to nieczytelne. O Tapatalk nie ma co prosić, bo obecne phpBB jest za stare na to, ale jakaś skórka mobilna (nawet jakaś darmowa) bardzo by ułatwiła sprawę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lakikwap Opublikowano 10 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2013 Obecna źle radzi sobie z powiększaniem i część tekstu posta "nachodzi" na post kolejnych użytkowników przez co jest to nieczytelne. Spróbuj inną przeglądarką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 lakikwap, +1 Ja na Operze Mobile i wbudowanej na Cyanogen Mod 10.1 nie mam najmniejszych problemów. No może jeden. Na Operze nie mogę się zalogować. Wklepuję dane, jestem zalogowany, odświeżam i jestem wylogowany. Jakby ktoś mi ciasteczka pokasował Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barat Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Sęk w tym, że przeglądam na Opera Mobile ... Później wrzucę screena jak to wygląda ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 luq92, wylacz opere turbo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luq92 Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 kuflik, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 witam szanownych administratorów.... mam mały problem nie dodają mi się posty po ich napisaniu... czym może to być spowodowane.. czekam na odp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 kaskra1, miałem ten sam problem. Nie we wszystkich dziala dodaja sie posty do liczy którą masz podana pod avatarem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 13 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 witam szanownych administratorów.... mam mały problem nie dodają mi się posty po ich napisaniu... czym może to być spowodowane.. czekam na odp. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13371 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaskra1 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 witam szanownych administratorów.... mam mały problem nie dodają mi się posty po ich napisaniu... czym może to być spowodowane.. czekam na odp. http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=13371 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SJake Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Moderatorzy zamiast "porządkować" forum poprzez usuwanie postów, które wnoszą wiele do tematyki forum powinni pomyśleć nad funkcją "przeklej-przenieś". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 SJake, moderatorzy nie mają obowiązku nadrabiać lenistwa/niewiedzy/złośliwości osób piszących w złych działach. Gdy temat jest ważny i wartościowy odpowiednie posty są przenoszone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie wyslac mi Pw.Od rana jest w "do wysłania" I to do 2 roznych adresatow. o co chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie wyslac mi Pw.Od rana jest w "do wysłania"I to do 2 roznych adresatow. o co chodzi? Odbiorcy jeszcze nie przeczytali. Klikną na PW od Ciebie, to się status zmieni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bieniek Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Nie wyslac mi Pw.Od rana jest w "do wysłania"I to do 2 roznych adresatow. o co chodzi? Odbiorcy jeszcze nie przeczytali. Klikną na PW od Ciebie, to się status zmieni. Dzieki za wyjasnienie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 21 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2013 Dzieki za wyjasnienie :oops: Też na początku nie wiedziałem o co chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gruby_RS Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Kiedy będą punkciki dla chwytaczy pomuków, odpowiadających na pytania np. o 476 w tej klasy tematach ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 23 Marca 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 gruby_RS, Evo już rozdaje: http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic. ... 659#358659 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi