Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dlaczego jak pisze posty w różnych tematach nie zwieksza sie liczba postów ktora jest wyświetlana pod avatarem

• Moderator
Opublikowano

Bo w wiekszosci dzialow posty nie sa zliczane do ogolnej liczby postow.

Opublikowano

Nie wiem, czy prośba już była, ale możecie dodać jakąś skórkę mobilną, albo taką, która dobrze zachowuje się na wyświetlaczu telefonu?

Obecna źle radzi sobie z powiększaniem i część tekstu posta "nachodzi" na post kolejnych użytkowników przez co jest to nieczytelne.

O Tapatalk nie ma co prosić, bo obecne phpBB jest za stare na to, ale jakaś skórka mobilna (nawet jakaś darmowa) bardzo by ułatwiła sprawę.

Opublikowano
Obecna źle radzi sobie z powiększaniem i część tekstu posta "nachodzi" na post kolejnych użytkowników przez co jest to nieczytelne.

Spróbuj inną przeglądarką ;)

Opublikowano

lakikwap, +1

Ja na Operze Mobile i wbudowanej na Cyanogen Mod 10.1 nie mam najmniejszych problemów.

No może jeden. Na Operze nie mogę się zalogować. Wklepuję dane, jestem zalogowany, odświeżam i jestem wylogowany. Jakby ktoś mi ciasteczka pokasował :o

Opublikowano

Sęk w tym, że przeglądam na Opera Mobile ...

Później wrzucę screena jak to wygląda ...

Opublikowano

witam szanownych administratorów.... mam mały problem nie dodają mi się posty po ich napisaniu... czym może to być spowodowane.. :o:o czekam na odp.

Opublikowano

kaskra1, miałem ten sam problem. Nie we wszystkich dziala dodaja sie posty do liczy którą masz podana pod avatarem

Opublikowano

Moderatorzy zamiast "porządkować" forum poprzez usuwanie postów, które wnoszą wiele do tematyki forum powinni pomyśleć nad funkcją "przeklej-przenieś". :roll:

Opublikowano

SJake, moderatorzy nie mają obowiązku nadrabiać lenistwa/niewiedzy/złośliwości osób piszących w złych działach. Gdy temat jest ważny i wartościowy odpowiednie posty są przenoszone.

Opublikowano
Nie wyslac mi Pw.Od rana jest w "do wysłania"

I to do 2 roznych adresatow.

o co chodzi?

Odbiorcy jeszcze nie przeczytali. Klikną na PW od Ciebie, to się status zmieni. :good:

Opublikowano
Nie wyslac mi Pw.Od rana jest w "do wysłania"

I to do 2 roznych adresatow.

o co chodzi?

Odbiorcy jeszcze nie przeczytali. Klikną na PW od Ciebie, to się status zmieni. :good:

Dzieki za wyjasnienie :oops::oops: