Administrator Evo Opublikowano 8 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 I jesteś absolutnie pewien że Twój podpis nie naruszał pozostałych postawień Regulaminu Forum , poza faktem że reklamował działalność zarobkową ? To ostatnie miało najmniejsze znaczenie przy jego kasowaniu, bo jak sam zauważyłeś działasz na innym rynku i nie godzi to praktycznie w żaden sposób w naszych Partnerów, którzy za taką reklame muszą płacić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Lucas_UK, gdzie Ty sie dopatrzyles dzialalnosci gospodarczej na moim fanpage ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lucas_UK Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2013 Lucas_UK, gdzie Ty sie dopatrzyles dzialalnosci gospodarczej na moim fanpage ? Nie dopatrzyłem, chodziło mi o samą sygnaturkę nic poza tym, widocznie trochę się tu pozmieniało, kiedyś było chyba luźniej z tym wszystkim ale jak widać forum się rozrosło co za tym idzie regulamin się zmienił, dobra nic nie szkodzi, przepraszam za zamieszanie, skoro nie mogę wrzucić swojego linku do strony w opisie to rozumiem i szanuje. P.S a szkoda bo jednak ktoś tam zaglądał i miał kilka pytania na ,które mu z chęcią odpowiedziałem więc w jakiś sposób pomogłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 9 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Wracając do działu zestawy. Co Was tak w nim bulwersuje? Niech zostanie i w ogóle go nie moderujmy. Może w końcu nie będę otrzymywał takich PW. Jestem z natury Cierpliwy ale w tym przypadku Witam. Piszę Pw bo mam małe pytania.Chcę zapytać o optymalny cleaner pod wosk colli ( collinite 467) Mój lakier to czerwony (LP3G) Na VW polo 6n2 Zastanawiam się nad użyciem: PB BLACK HOLE (podobno ładne efekty wizualne) R222(nie mam zdania) AG SRP(nie mam zdania) Obróbka ręczna. Stan lakieru b.dobry male swirle (pozostawione po lakierniku) . Myślałem nad czymś co wypełni male rysy (swirle), oraz podniesie efekt wizualny. Liczę na konkretną odp z pana strony. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Arekkaz, Widać wzbudzasz respekt i zaufanie wśród "nowych" Może i faktycznie nie ma się co spinać i zostawić lekki śmietnik w tym dziale. A niech sobie pisza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Tylko bez nadzoru jedni zaczną doradzać drugim a często bywa tak a że ani Ci pierwsi ani drudzy nie mieli produktu w rękach ale wydaje im się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukwawa Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Checio, idealnie sparafrazował kiedyś to zjawisko o którym piszez Julian, który stwierdził, że w tym dziale są udzielane "profesjonalne rady amatorów, amatorom" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 9 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A może walnąć na górze tematu informację, że administracja forum nie odpowiada za treści tu zamieszczane i uprasza się samodzielne myślenie przy ustaleniu wiarygodności "radzącego" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 jedni zaczną doradzać drugim a często bywa tak a że ani Ci pierwsi ani drudzy nie mieli produktu w rękach ale wydaje im się w tym dziale są udzielane "profesjonalne rady amatorów, amatorom" może walnąć na górze tematu informację, że administracja forum nie odpowiada za treści tu zamieszczane i uprasza się samodzielne myślenie przy ustaleniu wiarygodności "radzącego" :D Panowie, spokojnie! jest garstka osób z doświadczeniem, reglanie piszących cierpliwie w tym dziale. Bez nerwów i spinki odpowiadają na "1002 -gi" raz zadane pytanie typu: Chcę zapytać o optymalny cleaner pod wosk Colli ( collinite 467) Dajmy temu działowi, żyć swoim życiem, zostawiając tam nawet lekki bałagan. Myślę że po to on jest, a kogo to denerwuje, niech naciska "IGNORUJ" Często jest tak, że "nie pamięta wół jak cielęciem był" - pamiętajcie, że będąc raczkującym w temacie, czasami nie wiadomo co wpisać do szukajki :dontknow:a od ogromu informacji kręci się czasami w głowie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Panowie, spokojnie! jest garstka osób z doświadczeniem, reglanie piszących cierpliwie w tym dziale. Bez nerwów i spinki odpowiadają na "1002 -gi" raz zadane pytanie typu: Cytat: Chcę zapytać o optymalny cleaner pod wosk Colli ( collinite 467) Dajmy temu działowi, żyć swoim życiem, zostawiając tam nawet lekki bałagan. Myślę że po to on jest, a kogo to denerwuje, niech naciska "IGNORUJ" Często jest tak, że "nie pamięta wół jak cielęciem był" - pamiętajcie, że będąc raczkującym w temacie, czasami nie wiadomo co wpisać do szukajki a od ogromu informacji kręci się czasami w głowie. Zaczynam sie martwic bo juz drugi raz sie zgadzamy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cichy_ Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 A może walnąć na górze tematu informację, że administracja forum nie odpowiada za treści tu zamieszczane i uprasza się samodzielne myślenie przy ustaleniu wiarygodności "radzącego" :D To ma sens Ja rozumiem, że walą tu ludzie, którzy potrzebują natychmiastowej odpowiedzi na palące ich problemy, szkoda,że większość nie wczytuje się dogłębnie w forum, gdzie tajemniczą metodą dedukcji można się wszystkiego dowiedzieć Większość woli wierzyć w pierwszy skierowany do Nich post i czy to sprawdzona metoda czy nie wieży w niego bo to indywidualna porada Nikomu przecież nie chce się czytać dziesiątek, czy setek setek stron aby znaleźć odpowiedź, zadaje pytanie, oczekuję odpowiedzi, minimalizm. Też jestem za tym aby w niektórych działach umieścić info, że administracja nie bierze odpowiedzialności za udzielanie porad osób przypadkowych... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 cichy_, a w ktorych dzialach administracja odpowiada za tresc porad? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Nikomu przecież nie chce się czytać dziesiątek, czy setek setek stron aby znaleźć odpowiedź, zadaje pytanie, oczekuję odpowiedzi, minimalizm. słuchaj wejdź sobie na forum np http://rubyonrails.pl/forum/ i poczytaj czy dowiesz się czegoś ciekawego o temacie forum a później zadaj jakieś inteligentne pytanie tak, aby "staży" użytkownicy nie odpowiedzieli ci żebyś poczytał więcej i dopiero zadał pytanie. Ja kiedyś zaczynałem i jak to z każdym początkiem trzeba od czegoś zacząć. FAQ niestety nawet w najmniejszym stopniu nie wyczerpuje tematu ani nie przybliża do detailingu. Propozycje zestawów, oczywiście są, ale "zielonemu" użytkownikowi niewiele powiedzą nazwy produktów których nigdy w życiu nie widział na oczy nie mówiąc o stosowaniu. Fakt, są też poprzednie pytanie o zestawy, ale w tym wypadku gdy ktoś poda jakiś konkretny produkt znajdzie się ktoś, kto odpisze, że wybrał by inny... Nadal "nowy" niewiele wie, dlaczego nie ten a inny, czym się one różnią, a w ogóle to z czym to zjeść i jak to nałożyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2013 Zaczynam sie martwic bo juz drugi raz sie zgadzamy. Chyba sobie zacznę to w kalendarzu zaznaczać na zielono... :D Eryczek napisał/a: A może walnąć na górze tematu informację' date=' że administracja forum nie odpowiada za treści tu zamieszczane i uprasza się samodzielne myślenie przy ustaleniu wiarygodności "radzącego" To ma sens [/quote'] Czyżby?? Ja rozumiem, że walą tu ludzie, którzy potrzebują natychmiastowej odpowiedzi na palące ich problemy, szkoda,że większość nie wczytuje się dogłębnie w forum, gdzie tajemniczą metodą dedukcji można się wszystkiego dowiedzieć Nawet jak przeczytasz całe forum, ciężko jest czasami przetrawić te informację, tym bardziej, że nowi czasami czują się jak by czytali "po chińsku" - po to jest taki specyficzny dział, co by zapytać o podstawy, nawet sto pierwszy raz Napiszę ponownie: nie chcesz czytać, ZIGNORUJ słuchaj wejdź sobie na forum np http://rubyonrails.pl/forum/ i poczytaj czy dowiesz się czegoś ciekawego o temacie forum a później zadaj jakieś inteligentne pytanie tak, aby "staży" użytkownicy nie odpowiedzieli ci żebyś poczytał więcej i dopiero zadał pytanie Nawet tam jest dział zielona szkoła w którym widać, że nowi o pierdoły pytają [/i] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Chciałbym się dowiedzieć który z moderatorów edytował ten post? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 11 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 Żaden, ten post nie ma żadnej historii edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 11 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2013 OK, rzeczywiście to co mi zginęło było w nowym poście. Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kiedy zostaną odblokowane tematy uczestników konkursu PSB ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzinkins Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kiedy zostaną odblokowane tematy uczestników konkursu PSB ? Po zakończeniu konkursu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 13 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2013 Kiedy zostaną odblokowane tematy uczestników konkursu PSB ? Sorry, mój błąd Prace z poprzedniego konkursu już odblokowane, z obecnego poblokowane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Eryczek Opublikowano 14 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Na kanwie wyników ostatniego konkursu PSB - AD 2012 pozwoliłem sobie prześledzić profile zwycięzców i jedna, dość zabawna rzecz rzuciła mi się na oczy Otóż zwycięzca tej edycji jakimś cudem nie jest jeszcze masterem Wprawdzie lex retro non agit ale ja chciałbym wystąpić z propozycją wniosku żeby jednak agit i żeby do pakietu nagród za zwycięstwo w konkursie rocznym, był dokładany tytuł Mastera - można to potraktować jako nadanie szlachectwa za zasługi na polu bitwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 14 Stycznia 2013 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Ok, było całkiem rozrywkowo, nie powiem że nie ale narazie temat można zakończyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Checio Opublikowano 14 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2013 Myślę że o szacunku czy uznaniu na forum nie decydują tytuły, rangi itp tylko wkład w to forum, pomoc innym i wiedza, reszta może jedynie służyć łechtaniu ego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienek Opublikowano 15 Stycznia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Mam pytanie. Jak się daję "pomógł", bo za czorta nie mogę obczaić jak to bangla? Widze, że u mnie się takie coś pojawiło, ale nawet nie wiem za co Nie widze nigdzie takiego "przycisku" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator rychu Opublikowano 15 Stycznia 2013 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2013 Działa w temacie, który Ty założysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi