grzybero Opublikowano 25 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2012 dzięki Evo ,zaraz naskrobię ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Ktoś zapytał gdzie może kupić polerkę EPL 11. Podałem mu link, a ten sobie wraz z moim postem wyparował. Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 2 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Obawiam się że Twój post nie był odpowiedzią na zadane pytanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DawPi Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Pewnie chodzi o słowo 'partner' forum. Nie wiem czym tak SJake sobie zasłużył, ale OK, przyjmuję do wiadomości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
g.pajak Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Chciałbym zapytać, co zrobiłem (napisałem) źle, że moje ogłoszenie o kupno Black Hole zostało usunięte z działu sprzedam Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maggot Opublikowano 11 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Października 2012 Małe pytanie - czy można mi usunąć w końcu te ostrzeżenia z początku mojego pobytu tutaj i zaznajamiania się z regulaminem etc. ? Byłbym wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 12 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2012 g.pajak, zabronione jest branie fantów na 2 lub więcej osoby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3t Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Panowie, a ja mam takie pytanie - dlaczego tematy nie są na bieżąco usuwane z działu sprzedam? Często sprzedawcy piszą, że temat do zamknięcia, temat do kosza, usunięcia, a wiszą one jeszcze kilka tygodni po zakończeniu sprzedaży, ponad połowa ogłoszeń jest już nieaktualna w dziale "sprzedam"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Jeżeli w złym temacie piszę to przepraszam. Jak wyłączyc ignorowanie tematów(chyba o to chodzi). Córa dorwała się do komputera i efekt taki jest, że nie mogę wejsc w Dział handlowy Partnerów Forum tj. nie ma listy sklepów. Gdy kliknę pokaż ignorowane tematy to nic się nie zmienia. Jeżeli wyloguję się wszystko jest w normie. Pomocy !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 24 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Po wejściu do działu Partnerów, kliknij na czarny nagłówek z białymi napisami:Dział handlowy Partnerów Forum. Powinna się rozwinąć lista sklepów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pascal Opublikowano 24 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2012 Działa, dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 27 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2012 taki luźny pomysł, ale trochę konkursów PSB i wrzutek było, to może by tak zrobić, wzorem innych klubów/forów kalendarz ścienny KA na rok 2013 z wybranymi autami? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Wie ktos moze co sie stalo z tematami o Glorii fm10. Wymiany zbiornikow, naprawa usterek, porownania itp Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Temat znajdował się w dziale Polishangel, który został w całości usunięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tworek Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Evo, jeżeli jesteśmy już przy tym temacie, to może wyjaśnisz po łebkach co się stało z Polishangel, bo są osoby takie jak ja, które przeoczyły coś na forum. Albo była to taka szybka akcja, że nie zdążyłem doczytać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Dział został skasowany na wyłączną prosbę SJake'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Czyli tworzymy wspolnie jakis temat a ktoregos dnia jego tworca z powodu "x" lub "y" wnioskuje o jego usuniecie i nasz wysilek tak sobie znika. Dobrze zrozumialem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 faraon3021, dokładnie tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Jeżeli temat jest ściśle połączony z działalnością handlową danego Partnera, to tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faraon3021 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Troche szkoda. Gina wartosciowe rzeczy. Jest jakas mozliwosc zeby to zmienic? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Keil Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 nie pisać w tematach "sponsorowanych" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Keil, Niestety nie ma takiej zasady ale tak będzie bezpieczniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
soll Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Widzę że PolishAngel w ogóle zniknęła z działu Partnerów Forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 28 Października 2012 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 Na własną prośbę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Borek123 Opublikowano 28 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2012 SJake ma zakaz pisania, to w sumie po co mu partnerstwo? Także wszystko wytłumaczone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi