damian Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Dlatego wprowdzić ograniczenia,żeby osoby niezarejstrowanie nie mogły przeglądać. [ Dodano: 29 Wrzesień 2011, 10:22 ] Widzę, że już jest to wprowadzone. 3ddy 40 min. temu +3 Eh, aby wyświetlić posta trzeba się teraz zarejestrować. Zabezpieczyli się przed wykop efektem skubani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xeper Opublikowano 29 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2011 Widzę, że już jest to wprowadzone. Chyba jednak nie... Caly czas mozna przeglądać "PSB" z konta goscia, tyle ze relacja Justyny chwilowo z PSB zniknela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 co to za nowa ranga na forum? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator CleanerFreak Opublikowano 30 Września 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 co to za nowa ranga na forum? Będzie info - prace jeszce trwają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Swoop Opublikowano 30 Września 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2011 tak jakby ogłoszenie trochę się zdezaktualizowało Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Pierwsze o czym pomyślałem, gdy zarejestrowałem się na forum to oddzielenie działu PSB od działu komentarze do PSB. Osobom, przedstawiającym fotorelacje ze swoich prac na naszym forum zapewne miło czyta się ciekawe, tak pochlebne jak i negatywne komentarze, ale moim zdaniem dobrze byłoby oddzielić TYLKO RELACJE BEZ KOMENTARZA-same zdjęcia z opisem autora od komentarzy w stylu-FAJNA ROBOTA, JESTEŚ MOJĄ BOGINIĄ ewentualnie MASZ JUŻ MĘŻA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 5 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ale.....po co jesli można wiedzieć ? I tak zawsze jest to w naturalny sposób oddzielony bo relacja jest na samej górze danego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mihnova Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ogłoszenie z głównej już chyba można zdjąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cocolino Opublikowano 5 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2011 Ale.....po co jesli można wiedzieć ? I tak zawsze jest to w naturalny sposób oddzielony bo relacja jest na samej górze danego tematu. A właśnie nie zawsze-często autorzy relacji dodają np na 4 stronie tematu relację z czyszczenia wnętrza. Co prawda niektórzy posiłkują się dopisując w podtytule tematu - nowa relacja od strony 5. Ale nie zawsze, nie wszyscy i człowiek musi brnąć przez kilka stron komentarzy, żeby zobaczyć to co chce. Nie wiem-taka moja luźna opinia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 Mam pytanie do administracji prowadzę auto kosmetykę ... wiec nie mogę dawać projektów do działu PSB (ostatnio dałem to został usunięty ...) ,regulamin mówi że mogą tylko osoby prywatne, nie firmy zajmujące się detalingiem. Firmy mogą stawiać projekty do działu ,,Projekty firm detailingowych`` ale co ja mam zrobić skoro gdy chcę dodać nowy temat to wyskakuje komunikat ,,Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą pisać nowe tematy na tym forum`` pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 SzaKal, należy zostac partnerem forum- skontaktuj się z cleanerfreak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzaKal Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 kuflik, Pisałem dwa dni temu na PW do cleanerfreak ale odpowiedzi nie dostałem ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 SzaKal, on nie jest tutaj codziennie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 O co chodzi z tymi rangami, bo pare dni mineło, ale nie ma dalej informacji o tym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 damianTDCi, w telegraficznym skrócie: pewna liczba zasłużonych osób została mianowana na rangę LEGENDA. Druga grupa- aktywnych zaawansowanych użytkowników dostało rangę MASTER. Pozwala to nowym osobom stwierdzić, że porada od takiej osoby jest prawdopodobnie poparta doświadczeniem. Osoby do tej grupy są nominowane przez administrację przy konsultacji z kilkoma aktywnymi MASTERAMI. To chyba tyle;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camel- Opublikowano 6 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2011 I dobrze, bo nie wiedzieć czemu dostawałem PMki z pytaniami na które nie znałem pełnej odpowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Poirot Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dlaczego pomimo zakończenia konkursu, na głównej stronie wyświetla się ciągle ogłoszenie "Oddaj swój głos na najlepszą relację w dziale POKAŻ SWÓJ BLASK" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy49 Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Dlaczego nie mogę pisać nowych tematów i odpowiadać w dziale sprzedam? Zgodnie z regulaminem trzeba mieć 10 postów, ja mam ich więcej. W profilu co prawda wykazane jest, że mam 8 postów - w opcji pokaż swoje posty wyświetla się ich dużo więcej. Więc jak to jest z tym regulaminem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
proximo Opublikowano 14 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Października 2011 Odpowiem jeśli można. Nie wszedzie zalicza posty, dlatego prawidlowo wyswietla Tobie 8 postów i tym samym blokuje mozliwosc pisania w dziale giełda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
em3000 Opublikowano 15 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2011 O co własnie chodzi z tymi postami, nie kolekcjonuje specjalnie ale mam już 13 a wyświetla 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stanley08 Opublikowano 17 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2011 Na forum są działy, bardziej i mniej wartościowe. Chyba nie trzeba tłumaczyć z którego działu posty są naliczane. To chyba jasna odpowiedź - cytat pochodzi z 55 strony tego wątku, poza tym proximo wyjaśnił to dwa posty wyżej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 Mam pytanie mam film o tym jak firma AutoGlym doczyściła stare BMW 5 do jakiego działu wrzucić ten flim ? Na pewno znajdzie się kilka osób które by chciało obejrzeć ten film Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4ciek Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 nie będzie to chyba do końca legalne ale może vimeo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrl Opublikowano 20 Października 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 nie będzie to chyba do końca legalne ale może vimeo? Mi chodzi jaki dział w KA wstawić ten film? Ale jak moderatorzy się nie zgodzą to nie ma problemu Ja raczej myślałem nad Filesonic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Evo Opublikowano 20 Października 2011 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2011 http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=71&start=60 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi