Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

capricorn, nie wiem czy ja coś źle robię, ale ona mi nigdy dobrze nie banglała. Może inaczej ona nigdy nie banglała.

• Administrator
Opublikowano

A jakie konkretnie macie zastrzeżenia ? Nie było jeszcze przypadku żebym miał problem z działaniem szukajki.

Opublikowano

Ups wszystko ok. Problem w tym że odruchowo wciskałem button szukaj pod "przeszukaj ostatnie" a nie pod "opcje wyszukiwania".

Jeszcze się zapytam czy nie ma możliwości wyszukiwania po tytułach wątku?

Opublikowano
Jeszcze się zapytam czy nie ma możliwości wyszukiwania po tytułach wątku?
jest: w sekcji Opcje Wyszukiwania po prawej masz Przeszukaj ostanie: i pod spodem zaznaczasz Przeszukaj tylko tytuł wiadomości
Opublikowano
Przeszukaj tylko tytuł wiadomości

właśnie chodzi o to że przeszukuje tyko tytuły wiadomości j.w. ale nie tytuły wątku. Chodzi mi o dokładniejsze zawężenie, wiem że tą opcją dojdę do interesującego mnie tematu wątku, ale czasem szukam jednego konkretnego szybko a i tak muszę się przedzierać przez ileś mniej mnie interesujących tematów.

Opublikowano

wpisałem "dziewiczy", zaznaczyłem co trzeba i wyskoczył 1 rezultat: "Dziewiczy zestaw do 3latka... Opel Astra 3"; tak samo jest z innymi hasłami, wyszukuje w tytułach wątków bezproblemowo :kox:

• Administrator
Opublikowano

Był ale się zmył. Chłopaki walczą z koszulkami kilka miesięcy i pozwólmy im jeden temat do końca dograć.

Opublikowano

Powtórzę pytanie bo minął tydzień a nikt nie odpisał.

Jakie zostały ustalone kary/ostrzeżenia dla osób nie wywiązujących się z przeprowadzenia testu produktu, który otrzymały?

Na razie panuje wolna amerykanka.

• Administrator
Opublikowano

Za pierwszym razem usunąłem ja, nie wiem kto za drugim. Problemy które poruszałeś były elementarne, na ich temat było dyskusji wielu postów i tematów, wystarczy użyć tylko wyszukiwarki i poświęcić trochę czasu.

Opublikowano

Koledzy, zauważyłem dziś, że licznik postów mi nie nabija...zresztą nie tylko mnie. Coś nie teges?

Opublikowano

zrłóbcie coś z tą waszą szukajką bo nic nie można tu znaleść a zaś tylko każdy potrafi napisać poczytaj forum poszukaj na forum... Nic nie można znaleść bo wyskakuje 30 innych stron z tematami w ogóle nie związanymi z tym czego się szuka... :!:

Opublikowano

wyszukiwarka zawsze znajdzie to co się chce znaleźć chyba ze tego nie ma w archiwum, znając zycie szukasz na defaultowych ustawieniach to się nie dziwować ze dostajesz milionpinćsetstodziewińćset odpowiedzi szukajki :) do niej trzeba z rozumem i sercem jak na każdym forum ;]

w moim przypoadku nie zdarzyło się by znalazła coś innego niżeli szukane frazy ;]

Opublikowano

Błagam o utworzenie działu "Piaskownica" - nowi użytkownicy mogliby pisać wyłącznie w tym dziale, a moderator oceniając stopień merytoryki wypowiedzi decydowałby o dalszych uprawnieniach do pisania na forum ogólnym. Wówczas dany i owy, mogliby skupić się więcej na czytaniu i chłonięciu wiedzy, aniżeli pisaniu bzdur i zadawania pytań z serii "to już było 1000 razy"

Czytając niektórych "użytkowników", to aż się odechciewa... Piszą takie głupoty w pełnym przekonaniu swojej racji.