Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
11 minut temu, MikeLBN napisał(a):

Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce

To pierwsze co zrobiłem. 

Problem jest niezależnie od urządzenia, na moim domowym WiFi. 

Na internecie mobilnym nie ma problemu. 

Opublikowano

@lol19pl Może IP masz zbanowane? Jeśli nie masz stałego łącza, zrestartuj router/urządzenie abonenckie, wówczas dostaniesz nowe IP z puli. Wtedy spróbuj. Oczywiście jest szansa, że jeśli był ban, to cała pula została zbanowana.

Opublikowano
9 godzin temu, xadamx napisał(a):

@lol19pl Może IP masz zbanowane? Jeśli nie masz stałego łącza, zrestartuj router/urządzenie abonenckie, wówczas dostaniesz nowe IP z puli. Wtedy spróbuj. Oczywiście jest szansa, że jeśli był ban, to cała pula została zbanowana.

Już się samo "odtegowało", ale 3 dni upierdliwe było. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W kategorii TESTY dodać podkategorię "sealanty". Jest na rynku i w naszych arsenałach od groma takich produktów i aż dziw bierze że kategorie na forum są limitowane tylko do qd, wosków i powłok

• Lubię to 1
  • Moderator
Opublikowano

@Strus  Testy sealant'ów znajdują się w dziale "Woski"
Jakby nie patrzeć sealant z definicji to nic innego jak wosk syntetyczny.

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

@Administrator jakieś problemy na mobilce? nie działa mi "dodawania treści" tj. szybka odpowiedź, odpowiedz, wspomnij, plusik na górze. Web, nie taptalk.

w incognito zadziałało - pewnie za dużo ciastek się najadłem.

Opublikowano

Mi znowu na telefonie jak wciśnie wspomnij to wrzucę 2-3 osoby i nie mogę ich usunąć, często też wskakuje mi treść która sporo wcześniej już opublikowałem.

Utrudnia to trochę.

Opublikowano
9 godzin temu, marcineke napisał(a):

Mi znowu na telefonie jak wciśnie wspomnij to wrzucę 2-3 osoby i nie mogę ich usunąć, często też wskakuje mi treść która sporo wcześniej już opublikowałem.

Utrudnia to trochę.

Ten problem już istnieje że 2 lub 3 lata. 

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Siemanko. Po zmianie telefonu trochę zaczyna się widok rozjeżdżać...jakieś rady.

Pozdrawiam Screenshot_2024-01-02-21-36-01-706_com.android.chrome.jpg.694ce7f4307305159ccf9f6d3d5e81b2.jpgScreenshot_2024-01-02-21-24-32-910_com.android.chrome.jpg.9a10da8145109e10a656382d901ea00a.jpg

Opublikowano

Cześć. Mimo, że mam włączone w opcjach powiadomienie email o nowych wiadomościach, to takich powiadomień nie dostaje. Czy mogę prosić o pomoc w tej kwestii?

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Mam taki problem, że nie mogę edytować swoich postów. Ani w aplikacji, ani wchodząc przez stronę.

Wyryte w skale z S20 FE 5G

• Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, MMCzysci napisał(a):

Dlaczego? Ciut niepraktyczne.

Ale praktyczne - jak ktoś robimy dymy a potem edytuje swoje posty 😄

Opublikowano

Nie wszystkim to do tego służy ale rozumiem zamysł

• Lubię to 1
Opublikowano

Wiem, ze zasady na forum zostały już dawno temu ustalone ale może warto udostępnić użytkownikom dział do organizowania wspólnych zakupów, takie podziały są organizowane ale privach więc to powszechny proceder w którym sam kilku krotnie brałem udział.. Rozumiem też, ze są tu sklepy, którym może się to nie podobać.

• Super 4
  • 1 miesiąc temu...
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Szczesc Boże,

Chciałbym zmienić tytuł wątku. Co tera?