lol19pl Opublikowano 10 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2023 11 minut temu, MikeLBN napisał(a): Spróbuj wyczyścić ciasteczka w przeglądarce To pierwsze co zrobiłem. Problem jest niezależnie od urządzenia, na moim domowym WiFi. Na internecie mobilnym nie ma problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 @lol19pl Może IP masz zbanowane? Jeśli nie masz stałego łącza, zrestartuj router/urządzenie abonenckie, wówczas dostaniesz nowe IP z puli. Wtedy spróbuj. Oczywiście jest szansa, że jeśli był ban, to cała pula została zbanowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lol19pl Opublikowano 11 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2023 9 godzin temu, xadamx napisał(a): @lol19pl Może IP masz zbanowane? Jeśli nie masz stałego łącza, zrestartuj router/urządzenie abonenckie, wówczas dostaniesz nowe IP z puli. Wtedy spróbuj. Oczywiście jest szansa, że jeśli był ban, to cała pula została zbanowana. Już się samo "odtegowało", ale 3 dni upierdliwe było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 W kategorii TESTY dodać podkategorię "sealanty". Jest na rynku i w naszych arsenałach od groma takich produktów i aż dziw bierze że kategorie na forum są limitowane tylko do qd, wosków i powłok 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 30 Sierpnia 2023 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2023 @Strus Testy sealant'ów znajdują się w dziale "Woski" Jakby nie patrzeć sealant z definicji to nic innego jak wosk syntetyczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 8 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2023 Mimo zakończonego głosowania, codziennie wyświetlają mi się odnośniki do obu Konkursów. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 9 Września 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2023 @Mumins, wyłączone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 @Administrator jakieś problemy na mobilce? nie działa mi "dodawania treści" tj. szybka odpowiedź, odpowiedz, wspomnij, plusik na górze. Web, nie taptalk. w incognito zadziałało - pewnie za dużo ciastek się najadłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcineke Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 Mi znowu na telefonie jak wciśnie wspomnij to wrzucę 2-3 osoby i nie mogę ich usunąć, często też wskakuje mi treść która sporo wcześniej już opublikowałem. Utrudnia to trochę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 12 Listopada 2023 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 @analyzator, przyjrzę się temu w tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Listopada 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2023 9 godzin temu, marcineke napisał(a): Mi znowu na telefonie jak wciśnie wspomnij to wrzucę 2-3 osoby i nie mogę ich usunąć, często też wskakuje mi treść która sporo wcześniej już opublikowałem. Utrudnia to trochę. Ten problem już istnieje że 2 lub 3 lata. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 2 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Siemanko. Po zmianie telefonu trochę zaczyna się widok rozjeżdżać...jakieś rady. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 3 Stycznia Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia @#kris, niedługo powinna zadebiutować nowa wersja forum i mam nadzieję, że większość problemów odejdzie do lamusa. 1 1 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dominik2403 Opublikowano 11 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia Cześć. Mimo, że mam włączone w opcjach powiadomienie email o nowych wiadomościach, to takich powiadomień nie dostaje. Czy mogę prosić o pomoc w tej kwestii? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Mam taki problem, że nie mogę edytować swoich postów. Ani w aplikacji, ani wchodząc przez stronę.Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 11 Marca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca @MMCzysci Opcja edycji została wyłączona tylko przez pierwsze 4-5h od momentu dodania posta mozna go edytować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Dlaczego? Ciut niepraktyczne.Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 11 Marca Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Godzinę temu, MMCzysci napisał(a): Dlaczego? Ciut niepraktyczne. Wyryte w skale z S20 FE 5G Ale praktyczne - jak ktoś robimy dymy a potem edytuje swoje posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 11 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca Nie wszystkim to do tego służy ale rozumiem zamysł Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztefan24 Opublikowano 17 Marca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca Wiem, ze zasady na forum zostały już dawno temu ustalone ale może warto udostępnić użytkownikom dział do organizowania wspólnych zakupów, takie podziały są organizowane ale privach więc to powszechny proceder w którym sam kilku krotnie brałem udział.. Rozumiem też, ze są tu sklepy, którym może się to nie podobać. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia Robiliście cos z certyfikatami? Mam problemy z otwieraniem strony w FF Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Kwietnia Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia @xadamx, tak, zmienialiśmy certyfikat na nowy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września Szczesc Boże,Chciałbym zmienić tytuł wątku. Co tera? Wyryte w skale z S20 FE 5G Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 20 Września Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września @MMCzysci O który wątek chodzi i co zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 20 Września Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września To się odezwę na priv jeśli pozwolisz Wyryte w skale z S20 FE 5G 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi