Grzechu23 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Nie wiem jak tam sytuacja u was, ale u mnie też od 2 dni na tel jest problem z zalogowaniem się na konto. Cały czas info, że nie mam uprawnień ;/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Marca 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Sprawdziłem na kilku urządzeniach, prześledziłem logi przez kilka dni i według mnie wszystko działa poprawnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek2000 Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 U mnie dalej na telefonie i laptopie błąd w " nieprzeczytana zawartość", ciasteczka wcześniej usunięte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Notcon Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Jest szansa na przywrócenie Tapatalk? Na telefonie przez przeglądarkę jak i na komputerze forum u mnie działa bez problemu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Marca 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 @Notcon, nie. Aplikacja stwarza za dużo problemów, a od kilku miesięcy nie możemy doczekać się aktualizacji i naprawienia kilku błędów. Kilka przykładowych wątków o TT: https://invisioncommunity.com/forums/topic/456720-spare-a-moment-to-discuss-our-lord-and-savior-tapatalk/ https://invisioncommunity.com/forums/topic/460903-access-to-furl-controller-on-private-board/ https://invisioncommunity.com/search/?q="tapatalk"&updated_after=any&sortby=newest https://www.tapatalk.com/groups/tapatalksupport/invision-4-5-plug-in-t45573.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 W dniu 2.03.2021 o 17:24, Mateczek napisał: Jakiś kolejny błąd? Wyrzuca mnie cały czas na tapatalku na iOS i nie da rady się zalogować. Ktoś jeszcze tak ma, czy problem jest tylko ze mną? U mnie to samo i kontaktowałem się z adminem i już wszytsko wiadomo, ale szkoda bo pomimo sporej ilości błędów, dużo wygodniej przeglądało się forum na TT niż przez przeglądarkę i bardzo nad tym ubolewam:( a alternatywy dla TT za bardzo nie ma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Myślałem że tylko ja mam problem z Tapatalkiem... szkoda że nie działa doborze że chociaż forum na przeglądarce trybi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 12 godzin temu, Bapko napisał: szkoda bo pomimo sporej ilości błędów, dużo wygodniej przeglądało się forum na TT niż przez przeglądarkę i bardzo nad tym ubolewam:( W moim przypadku 80% to był TT na tel ;/ Myślałem, że to chwilowe problemy... Kurde naprawdę słabo.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Godzinę temu, Grzechu23 napisał: W moim przypadku 80% to był TT na tel ;/ Myślałem, że to chwilowe problemy... Kurde naprawdę słabo.. No ja od kiedy wogole zaczalem przeglądać forum to robiłem to właśnie na kom. I w 100% na TT. Przez przeglądarkę może 2 razy probowalem ogladac i obecnie przeglądanie jest trochę po omacku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 5 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2021 Nie wiem czy coś zrobiliście czy to tak samo czy chwilowo ale działa na TT! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mk4tdi Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 10 godzin temu, Bapko napisał: Nie wiem czy coś zrobiliście czy to tak samo czy chwilowo ale działa na TT! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk I oby tak pozostało bo przeglądanie forum w przeglądarce nie jest już takie wygodne. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bapko Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 I oby tak pozostało bo przeglądanie forum w przeglądarce nie jest już takie wygodne.Dokaldnie !Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 6 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2021 U mnie też znowu działa! Przeglądanie forum przez przeglądarkę (masło maślane...) jest niewygodne, a wręcz rzekłbym, że upierdliwe. Osobiście ratuję się interfejsem dla wersji na komputer, bo inaczej niczego nie umiem znaleźć...Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 12 Marca 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 Nadal ktoś ma problemy z zakładką nieprzeczytane posty? Wraz z firmą dostarczającą hosting wprowadziłem zmiany w konfiguracji serwera, a także otrzymaliśmy poprawkę od IPS. Jeśli chodzi o Tapatalk, to udało mi się uzyskać wreszcie dostęp do wersji beta, które eliminuje występujące problemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 12 Marca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2021 U mnie problem od dłuższego czasu nie występuje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 Czy tylko mnie znów klęknął TT?Edit: chwilowy błąd, już działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marros Opublikowano 16 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2021 @Administrator Już działa jak należy. Dzięki 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 22 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 @Administrator Z tego co mi wiadomo sklep Detailing House planuje zostać partnerem forumowym. Można wiedzieć na jakim etapie zatrzymały się ustalenia? 1 minutę temu, MMCzysci napisał: Wyobraźcie sobie... ich promki + rabat na forum... Piotrek był już na forum ale został zbanowany. Z tego co mi się wydaje za to że wypowiadał się w imieniu sklepu o dostępności produktów. I z tego co wiem temat zamilkł od strony administracji ( osoby która się tym zajmuje) Grupa rabatowa istnieje ale nie jest związana z forum więc na ten temat będę milczał i nie jestem w żadnym stopniu powiązany ze sklepem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Marca 2021 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2021 26 minut temu, Tomas-sg napisał: Z tego co mi wiadomo sklep Detailing House planuje zostać partnerem forumowym. Można wiedzieć na jakim etapie zatrzymały się ustalenia? Pozostaje czekać na odpowiedź Krzysztofa 27 minut temu, Tomas-sg napisał: Piotrek był już na forum ale został zbanowany. Z tego co mi się wydaje za to że wypowiadał się w imieniu sklepu o dostępności produktów. I z tego co wiem temat zamilkł od strony administracji ( osoby która się tym zajmuje) Nikt nikogo nie zbanował, zostały jedynie ukryte posty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 @Administrator Mimo to dalej uważam że potrzeba trochę świeżej moderatorskiej krwi. Sprawa DH wisi około miesiąca, partnerzy płacą więc to takie odkładanie zysku na bok... Konkursy W&W spóźnione, PSB spóźnione, "zakontraktowania" partnerów spóźnione... Od taka drobna sugestia. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 25 Marca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 Zgadzam się z @Tomas-sg niestety. Warto usprawnić komunikację z partnerami forum. Większość for dyskusyjnych wypieranych jest przez grupy FB. Warto zadbać o to że jak nowy partner przychodzi to żeby miał jak najlepszy kontakt z osobą zajmująca się tymi sprawami. Szkoda żeby DH zrezygnowało ze względu na utrudniony kontakt. @Administrator moze warto zaangażować jeszcze kogoś do robienia konkursów? Mamy zaraz kwiecień a jeszcze nie ma nawet ogłoszonego konkursu na roczne PSB i W&W. Wiadomo czasy mamy dość dynamiczne i niekiedy faktycznie człowiek nie ma czasu. @krd ma mniej czasu i może warto go trochę odciążyć? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 25 Marca 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 W dniu 22.03.2021 o 11:40, Tomas-sg napisał: Można wiedzieć na jakim etapie zatrzymały się ustalenia? A jesteś stroną w tych działaniach w ogóle? Bo nie do końca rozumiem zainteresowanie... Ale żeby zaspokoić Twoją ciekawość odpowiem, że dostali ofertę partnerską 11 dni temu i od tego czasu cisza w eterze. 14 godzin temu, Tomas-sg napisał: Sprawa DH wisi około miesiąca, partnerzy płacą więc to takie odkładanie zysku na bok... Wysłali zapytanie 13 marca, odpowiedź dostali 14-tego. Gdzie tu miesiąc? 12 godzin temu, Streat napisał: moze warto zaangażować jeszcze kogoś do robienia konkursów? Problemem nie jest zrobienie konkursów, tylko uporządkowanie nagród. Od dłuższego czasu w domu jestem gościem. Nie jestem w stanie wygospodarować kilku godzin, żeby ten temat ogarniać na bieżąco. Planuję w przyszłym tygodniu zrobić porządek w paczkach i przygotować konkursy roczne oraz I-III 2021. Trochę mi te plany popsuło zamknięcie przedszkoli, co uniemożliwia mi jeszcze wcześniejsze wyjście z domu, ale nie będę się tłumaczył bo mało kogo to interesuje. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 25 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2021 5 minut temu, krd napisał: A jesteś stroną w tych działaniach w ogóle? Bo nie do końca rozumiem zainteresowanie... Ale żeby zaspokoić Twoją ciekawość odpowiem, że dostali ofertę partnerską 11 dni temu i od tego czasu cisza w eterze. Nie jestem żadna ze stron. Juz Ci tłumaczę zainteresowanie. Grupa rabatowa dla użytkowników forum, sprawniejszy kontakt sklep - użytkownik forum, bezposrenie informacje o promocjach i nowościach. Dochód dla forum gdzie wiem że utrzymanie tego bałaganu kosztuje Mój post był jedynie przykładem tego że trzeba was trochę odciążyć. I nie, nie planuje być "jednym z was". Myślę że znalazło by się tutaj kilka chętnych i nadających się osób by Wam pomóc przedyskutujcie sobie to między sobą. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Czy ktoś tez ma problem z tapatalkiem ? Od 16 marca nie chodzą mi powiadomienia z tego dforum, pozostałe fora działają bez problemu. Wylotowa od nic nie daje. Nie można zobaczyć co jest przeczytane co nie, gdzie są nowe posty w tematach gdzie się brało udział. @AdministratorWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 26 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2021 Z tapatalkiem jak z samochodem - wk***ia, ale na autobus mimo wszystko byś nie zamienił. Mnie dzisiaj od rana nie chce się zaladowac forum, kręci się, kręci i nic. Z powiadomieniami mam problem od dłuższego czasu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi