smerf91 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Czy tylko u mnie po aktualizacji forum jak klikam w "nieprzeczytana zawartość" i dalej jakiś temat to wyświetla się pierwsza storna danego tematu, a nie przechodzi do nieprzeczytanego postu? Da się to zmienić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 @smerf91u mnie to samo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 7 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 Czy tylko u mnie po aktualizacji forum jak klikam w "nieprzeczytana zawartość" i dalej jakiś temat to wyświetla się pierwsza storna danego tematu, a nie przechodzi do nieprzeczytanego postu? Da się to zmienić? Można to zmienić w ustawieniach 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 7 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2020 @smerf91, @kamil598 -> https://kosmetykaaut.pl/settings/links/ 1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mumins Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Skoro konkursy W&W i PSB za 1-6.2020 są już zakończone, to proponuję usunąć linki do głosowania z głównej strony. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Brakuje mi przycisku oznacz zawartosc jako przeczytana czy cos takiego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 9 minut temu, lukasz_byd napisał: Brakuje mi przycisku oznacz zawartosc jako przeczytana czy cos takiego. Masz w tych 3 kropkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 16 godzin temu, smerf91 napisał: Czy tylko u mnie po aktualizacji forum jak klikam w "nieprzeczytana zawartość" i dalej jakiś temat to wyświetla się pierwsza storna danego tematu, a nie przechodzi do nieprzeczytanego postu? Da się to zmienić? Ja mam tak samo, trochę to drażni Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @Marcin1992, rozwiązanie problemu jest na poprzedniej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 34 minuty temu, lukasz_byd napisał: Brakuje mi przycisku oznacz zawartosc jako przeczytana czy cos takiego. Podłączę się pod prośbę. Czy jest możliwość umieszczenia na górnej belce obok "Nieprzeczytana zawartość" przycisku "Oznacz całą zawartość jako przeczytaną" ? Wcześniej tak było, obecnie jest na dolnej belce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Godzinę temu, Administrator napisał: @Marcin1992, rozwiązanie problemu jest na poprzedniej stronie. Już zauważyłem. Ale wystarczy kliknąć w ikonę czasu dodania odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 8 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @lukasz_byd, @psemo, dodane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Fajnie jeszcze jakby wrócił przycisk od oznacznia kogoś "@" fajny był i ułątwiał sprawe bardzo oraz fajnie tez jakby po kliknieciu w temat przenosiłby on bezpośrednio do postu którego nie czytałem a tak to wchodzi mi na pierwsza strone tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @Streathttps://kosmetykaaut.pl/settings/links/ 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damian_acc Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Da się jakoś usunąć to dolne menu? Na starszych, mniejszych monitorach zabiera jednak dużo miejsca, nie każdy jeszcze ma FHD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 Czy u Was strona też się przycina, nie nadąża z wyświetlaniem przy szybszym przewijaniu? Nie wiem jak na laptopie, ale na telefonie tnie się strasznie. Wcześniej tego nie było i z góry mówię to nie wina internetu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 8 Października 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 @daniel87 tez to zauwazyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 U mnie śmiga jak marzenie. Jestem zdecydowanie za powrotem "@" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bare Shine Opublikowano 8 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2020 U mnie na telefonie tez zacina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 9 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Wystarczy w ustawieniach stylu wyłączyć opcję blurred. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
devilsky Opublikowano 9 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2020 Czy biała wersja stylu forum wróci? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 10 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2020 @devilsky, tak. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Hej, nie wiem czy było zgłaszane, ale tło stylu się nie zapisują. Po zmianie tła na inne, oraz po zamknięciu karty przeglądarki, styl tła resetuje się do domyślnego, pomimo tego, że cały czas jestem zalogowany. Przeglądarka Firefox 81. 0.1. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 12 Października 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 Zapisałeś swój wybór? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b0l5 Opublikowano 12 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2020 @Administrator Oczywiście że tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi