grabek246 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2020 @Administrator działa jak powinno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Czy byłaby możliwość podkręcenia trochę szukajki by przy szukaniu dwóch wyrazów była opcja że na początku pokazuje opcje dwuwyrazowe a następnie pojedynczo ? Np teraz szukam słów "Citroen C5" to nie pokazuje wszystko pojedynczo Mam nadzieję że opisałem to zrozumiale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 6 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 wpisz w wyszukiwarke "Citroen C5" jak wpiszesz z cudzysłowie to wyszuka zbitek wyrazów a nie osobno 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 @Tomas22 jak wpiszesz w wyszukiwarkę 2 wyrazy to wchodzisz w "więcej opcji wyszukiwania" a potem Znajdź wyniki, które zawierają... Wszystkie z moich wyszukiwanych słów I tyle... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 6 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2020 Dziekuje Panowie Lupkavto zawsze czarna magia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 19 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2020 Czy konkursy W&W i PSB będą kontynuowane w 2020r? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 9 godzin temu, KUBA46 napisał: Czy konkursy W&W i PSB będą kontynuowane w 2020r? I co z zaległymi konkursami z roku 2019? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Stycznia 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 13 godzin temu, KUBA46 napisał: Czy konkursy W&W i PSB będą kontynuowane w 2020r? 4 godziny temu, smerf91 napisał: I co z zaległymi konkursami z roku 2019? Tak, wszystko jest w trakcie przygotowania . Osoby odpowiedzialne pracują nad tym. Będzie tez malutka niespodzianka którą właśnie zatwierdziliśmy. 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 20 Stycznia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 @KUBA46 @smerf91 Konkursy już są w odpowiednich działach... 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 3 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @AreK czy dobrze widzę, że Clinic4Car wypadł z partnerów - wydaje mi się, że był. Chyba, że coś mi się przywidziało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 3 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @xadamx na pewno byli bo tez pamietam ze byli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 3 Lutego 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2020 @xadamx, już nie są partnerami forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 W dniu 3.01.2020 o 15:35, damiano2007 napisał: @Administrator dałoby radę aby była możliwość wysyłania zdjęć drogą wiadomości PW, tak jak ma to miejsce w tematach forum - dodaj załącznik? @Administrator halo halo Podbijam pytanie - @AreK @Administrator Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Lutego 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @damiano2007, możliwość jest, ale znając życie będzie to nadużywane i mocno obciąży serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 4 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @Administrator to może ograniczyć czas przechowywania załączników z wiadomości prywatnych do 7 dni? Wtedy by serwer sam się odciążał z automatu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 4 Lutego 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2020 @damiano2007, nie ma takiej możliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Witam, mam problem ze swoją prezentacją/recenzją produktu do felg. Gdy składałem całość to na "szybko" wrzuciłem filmik w odnośniku, o tak: odnośnik Lecz stwierdziłem, że większość nie wchodzi w takie odnośniki i lepiej byłoby przedstawić to w takiej formie: Niestety, gdy staram się edytować swój post, to ucina mi połowę zawartości w zamian za filmik, czyli usuwa automatycznie zawartość z felgami od hyundaia i podsumowanie. Czy mógłbym prosić kogoś o skorygowanie tego w dziale testy? produkt to binder ewc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 17 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Wbij na priv ogarniemy. 7 godzin temu, Karbo napisał: Niestety Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 W dniu 17.02.2020 o 06:19, Karbo napisał: nie wchodzi w takie odnośniki i le Ja widzę filmik. a ty ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 A ja widziałem wcześniej ładnie uporządkowaną relacje. Teraz jest widoczny filmik i ogromny bałagan bez porządku który tam był pierwotnie. Właśnie o to mi chodziło... Gdy był odnośnik do filmu to miałem porządek, gdy chciałem wrzucić filmik to robił mi się bałagan jak widzisz... na pv. napisałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 18 Lutego 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 masz tam na dole guzik Edytuj ? Bo powiem szczerze nie wiem w kótrym miejscu to sie rozjechało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 Edytowanie nie przynosi żadnych rezultatów, jesli usunę filmik to nic nie wraca do normy...@Administrator czy mogę prosić o przywrócenie pierwotnego wyglądu mojej relacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Lutego 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Karbo, nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 18 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Administrator czyli rozumiem, że Administracja może dowolnie ingerować w prace użytkowników forum i tak jak w tym przypadku, gdy nastąpiło jej popsucie, umywa się ręce, bez żadnego słowa prócz "nie" ? Słabiutko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 18 Lutego 2020 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lutego 2020 @Karbo, ale z czym jest problem? Ja nie widzę żadnych "anomalii". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi