Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Stycznia 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2019 @Administrator to ja tu zakładam 5 par bokserek i 3 pary spodni w tym jedne narciarskie w obawie o moja du.. yy znaczy pupe a ty mi tu z takim czymś no nic rozbieram sie Ps. Jak sie uda to naprawić to fajnie ale ja osobiście tez sie przyzwyczaiłem juz do tego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 Czy jest jakiś pomysł co zrobić z nieaktywnymi relacjami w działach w&w PSB czy PSB najlepsze projekty ? Chcąc obejrzeć relację większość ma wygaszone linki do zdjęć. Może takie relacje w porozumieniu z autorem poprostu usunąć ? Gdyż teraz niepotrzebnie zajmują miejsce relacjom gdzie są fotografie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @mrsjackdan, nie będziemy nic usuwać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @Administrator To może jakiś sposób oznaczania relacji które są ze zdjęciami i te które są już bez zdjęć ? Myślę, że użytkownikom wygodniej by się przeglądało takie działy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 17 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @mrsjackdan, nie planujemy nic takiego w najbliższym czasie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barto125 Opublikowano 17 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2019 @Administrator Jednak moim zdaniem @mrsjackdan ma trochę racji, nieraz szukając relacji konkretnego auta trafia się na coś, gdzie zdjęcia nie działają, wprowadzenie poddziału archiwum/nieaktywne gdzie leciałyby tematy nieaktualizowane i z zdjęciami które wygasły moim zdaniem jest dobrym pomysłem. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @Administratoraktualizacja była ale dalej oznaczenia nie można usunąć Możemy jakieś info o updacie ? Btw rangi zniknęły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 22 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 Czy klawisz odznacz przeczytane wróci na wierzch? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 22 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2019 @Tomas22, w najbliższym czasie IPS nie planuje aktualizacji CKEditor do najnowszej wersji, a problem tkwi właśnie w edytorze. @maciek-drummer, nie rozumiem pytania. Odznaczać fora jako przeczytane można klikając w ikonkę obok nazwy działu, bezpośrednio w dziale lub wszystkie działy jednocześnie za pomocą przycisku na dole i u góry forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @Administrator Na smartfonie było w prawym górnym rogu na paseczkach albo odznacz lub wyloguj teraz trzeba wejść w profil i dopiero, poprzednio było zdecydowanie wygodniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @maciek-drummer, zmieniłem. Ale problem będzie powracał przy każdej aktualizacji. Zmienił się również zupełnie wygląd dodatkowego stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciek-drummer Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dziękuję bardzo. Wszystko teraz działa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rudi0018 Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Dlaczego po aktualizacji gdy w temacie są nowe odpowiedzi i klikam w temat, to nie przekierowuje mnie do pierwszego nieprzeczytanego postu w temacie, tylko do pierwszej strony tematu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @rudi0018, poprawione. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 Zniknęła mi strzałka przewijająca wątek na górę strony Oddajcie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 23 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 też mi jej brakuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 23 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2019 @Strus, postaram się coś wprowadzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 25 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2019 Po ostatniej aktualizacji coś się popsuło: wchodzę w „Nieprzeczytana zawartość”, zaznaczam „Oznacz całą zawartość jako przeczytaną” a tematy nadal pozostają. Znikają dopiero po odświeżeniu lub ponownym kliknięciu w Nieprzeczytaną zawartość. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @psemo, sprawdź teraz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 26 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Po oznaczeniu jako przeczytane, czcionka z pogrubionej zmienia się na normalną. Nic się nie zmieniło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator psemo Opublikowano 26 Lutego 2019 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Administrator tak jak wspomniał @AreK jak na razie bez zmian. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @psemo, @AreK, działa poprawnie. Sprawdziłem z ciekawości na localhoscie i oficjalnym supporcie. Taki sposób "zjada" o wiele mniej zasobów serwera, a dodatkowo przyśpiesza działanie forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Administrator Opublikowano 26 Lutego 2019 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Strus, @rygryss, strzałka wróciła 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 @Administrator rewelacja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 26 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2019 Tak się zastanawiałem dzisiaj szukając jednego tematu czy byłaby opcja usprawnienia wyszukiwarki. Szukając tematu "jaka maszyna dla początkującego" wpisałem słowa klucze JAKA MASZYNA. wyniki były takie że każde słowo było szukane oddzielnie. Nie można tego zrobić by szukało np. w poście dwóch słów kluczy a nie jak do tej pory pojedynczo? Wyskakiwały tylko wyniki dla słowa Jaka lub maszyna. Mam nadzieję że rozumiecie o co mi chodzi. Pytanie 2 czy nicki moderatorów nie będą już oznaczane na kolorowo? Na telefonie widnieją jako normalni użytkownicy. Nie wiem jak na kompie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi