Fredi88 Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 2 minuty temu, Tomas22 napisał: Ogłoszenie było to wyprzedawaniem towaru po likwidacji sklepu lub jakąś wyprzedaz. Bo kto inny ma na sprzedanie 6sztuk tego samego dressingu ? Nawet ślepy by go ogłoszenie tak potraktował... I bardzo dobrze bo nie po to mamy partnerów by na forum ogłaszały się obce sklepy Sugerujesz zatem, że moderatorzy są ponad regulaminem? Skoro też wielokrotnie jest sprzedawany ten sam towar z tymi samymi zdjęciami i tą samą listą. Nie mam z tym problemu bo sam kupiłem od Eryczka kilka rzeczy. Tu jakoś problemu nikt nie widział. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @Fredi88 od dawna to zauważyłem ja w obydwu przypadkach siedziałem i siedzę cicho. Mam nadzieję że nie wylecę z Forum za to Dość często się zdarza że rejestrują się osoby które mają sklep i robią sobie tylko reklamę. Raz niechcący sam to kupiłem Sytuacje z Eryczkiem akurat ja rozumiem chłopak jako moderator poświęca nam swój czas by utrzymać nas w porządku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 1 godzinę temu, Fredi88 napisał: Po raz kolejny zawodzi usuwanie postów na forum bez żadnej informacji. Zróbcie coś z tym bo jest to irytujące. Pisałem o tym kilka postów wstecz jak widać chyba za mało partnerów jest i reklamodawców bo wychodzi na to, ze opcja informowania o kasowaniu postów jest za droga. To samo z informacją o edycji. Już kilka razy zauważyłem, ze ktoś zmienia treść posta, na który już ktoś odpowiedział i nawet zwyklej informacji nie dodaje o edycji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Ogłoszenie zostało usunięte z powodu chęci sprzedaży zbyt dużej ilości nowego towaru. Każdy akceptuje regulamin więc musi się liczyć z jego egzekwowaniem. Jeżeli sprawa jest jasna to nie widzę potrzeby tłumaczenia się z podjętej decyzji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrsjackdan Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Szkoda że moderatorów to nie dotyczy, chyba że macie jakiś własny regulamin. Jak widać są równi i równiejsi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @mrsjackdan według mnie moderator to swego rodzaju praca. Że będzie odrobinę ponad prawem to nic nie znaczy chyba.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 23 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 Panowie, czy mamy Wam tłumaczyć regulamin linijka po linijce? Jesli widzicie naruszenie to dlaczego nikt nie zgłasza? Robicie dym bo była możliwość kupienia chemii 5 zł taniej? Proszę zakończyć dyskusję a wyprzedaże sklepu robić na olx, fb itd. Tutaj na to nie pozwalamy chyba , że ma ktoś konto partnera forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamykmm Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 5 godzin temu, AreK napisał: Ogłoszenie zostało usunięte z powodu chęci sprzedaży zbyt dużej ilości nowego towaru. Każdy akceptuje regulamin więc musi się liczyć z jego egzekwowaniem. Jeżeli sprawa jest jasna to nie widzę potrzeby tłumaczenia się z podjętej decyzji. a może prostym rozwiązaniem będzie akceptacja tematów w dziale giełada? dopiero po akceptacji moderatora temat będzie widoczny i nie będzie takich problemów jak np ten o którym pisał @Fredi88 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 23 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 8 minut temu, kamykmm napisał: a może prostym rozwiązaniem będzie akceptacja tematów w dziale giełada? dopiero po akceptacji moderatora temat będzie widoczny i nie będzie takich problemów jak np ten o którym pisał @Fredi88 +10000 To by było słuszne rozwiązanie Dużo przeglądam forum to gdyby ktos się zgadzał mógłbym się tym zająć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 23 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2018 @barteq, odpowiem Ci osobiście gdyż to ja schowałem Twój post. Naruszał dwa punkty regulaminu. Po pierwsze sprzedawałeś dużo sztuk tego samego produktu. Po drugie nie załączyłeś odpowiednich zdjęć - na tym co pokazałeś nie było wszystkich dostępnych do kupienia produktów. Nie sądzisz, że do wymagania od innych poświęcania dodatkowego czasu związanego z wyjaśnianiem (co teraz niestety czynię, zamiast robić inne - ważniejsze rzeczy w życiu) wypadałoby samemu być fair i czytać regulamin? PS. Jest to pytanie retoryczne, dalsze dyskusje na ten temat są bezcelowe i uważam go za zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barteq Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @krd Pierwsze ogłoszenie fakt miało za dużo produktów, drugie zaś było ok. Poza tym widziałem tu dużoooo ogłoszeń które miały więcej sprzedawanych produktów i jakoś nie były usuwane.... Jeżeli już jesteście tacy skrupulatni to bądźcie w stosunku do wszystkich... Gwoli ścisłości, tak towar pochodzi z zamkniętej działalności, co nie trudno się domyśleć. Ale chyba nie jestem pierwszy, który sprzedaje nowe produkty ...? Czy w tej kwestii także traktujecie wybiórczo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator krd Opublikowano 24 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 1 godzinę temu, barteq napisał: @krd Pierwsze ogłoszenie fakt miało za dużo produktów, drugie zaś było ok. @barteq, Nie wiem, które było pierwsze, a które drugie, To, które skasowałem napisałeś w niedzielę o 17:45. Czy widzisz na tym zdjęciu ponad 100 butelek? Jeżeli tak to rzeczywiście nie mamy o czym rozmawiać... 1 godzinę temu, barteq napisał: Poza tym widziałem tu dużoooo ogłoszeń które miały więcej sprzedawanych produktów i jakoś nie były usuwane.... Proszę o konkrety. Jeżeli takie ogłoszenie się pojawia to masz przycisk "zgłoś" i my się nim zajmiemy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @barteq Zauważ że dotyczy to nowych produktow. a. Jednorazowo dopuszcza się sprzedaż maksymalnie 10 nowych produktów naraz, po 1 sztuce danego produktu. Liczba sprzedawanych produktów używanych jest nieograniczona. b. Powyższe ograniczenie dotyczy jedynie chemii detailingowej, wolne od ograniczeń pozostają akcesoria - aplikatory, mikrofibry etc. . Mi osobiście nie robi różnicy czy ktoś sprzedaje 2 czy 3 sztuki produktu no ale 10 ? To już trochę przesada.... Do tego u Ciebie było wszystko nowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Mam pytanie do wyższych rangą (moderator, admin): czy jest możliwość przesłania na PW tekstu mojego zarchiwizowanego już ogłoszenia z działu "Kupię"? Zgodnie z regulaminem ogłoszenie zostało usunięte, gdyż nic się w nim nie działo przez 30 dni. Miałem tam kilka "must have", które ponownie chciałbym ogłosić, ale wszystkich produktów nie pamiętam Będę wdzięczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Panowie. Proszę o zakończenie tej dyskusji. Powtórzę ostatni raz. Każdy z Was rejestrując się na forum, akceptuje regulamin. My jesteśmy tu po to żeby go egzekwować. Jeżeli niektórym nie chce się czytać to bardzo mi przykro ale nie ma tu dla niego miejsca. Osoby które rejestrują się w celu sprzedaży chemii i nie respektują naszych zasad muszą mieć ograniczony dostęp do forum. @paperson już patrzę @paperson PW 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @AreK o to to Nawet u nas w firmie admini nie działają tak szybko Thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @AreK była by możliwość otrzymania dobrej jakości logo forum ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 2 godziny temu, Tomas22 napisał: @AreK była by możliwość otrzymania dobrej jakości logo forum ? W jakim celu? Raczej nie jest to możliwe Cały czas pracujemy nad unowocześnieniami i udogodnieniami na forum. W związku z tym już niedługo czekają Was niespodzianki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Największa nowość i krok milowy w historii forum. Mamy dedykowany, duży serwer. 1 2 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 @AreK Czy ten serwer jest bardzo duży, bo jak znamy @Domel'a to zaraz się nam limit skończy Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak automatyczna zmiana rozmiaru zdjęcia, bo na zew hostingach jest to do wyboru, a w naszym przypadku? bo szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie jak z galerii kilkunastu-kilkudziesięciu zdjęć miałbym każde z osobna zmieniać rozmiar - chyba że nie jest to takie problematyczne, a ja poprostu jestem leniwy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 1 minutę temu, kursien napisał: bo jak znamy @Domel'a to zaraz się nam limit skończy Bardziej bałbym się moich relacji 2 minuty temu, kursien napisał: Szkoda, że nie ma czegoś takiego jak automatyczna zmiana rozmiaru zdjęcia, bo na zew hostingach jest to do wyboru, a w naszym przypadku? bo szczerze powiem, że nie wyobrażam sobie jak z galerii kilkunastu-kilkudziesięciu zdjęć miałbym każde z osobna zmieniać rozmiar - chyba że nie jest to takie problematyczne, a ja poprostu jestem leniwy W necie jest sporo programów do zmniejszania zdjęć. Robisz to praktycznie trzema kliknięciami. Dasz radę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 24 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 3 minuty temu, AreK napisał: Bardziej bałbym się moich relacji dokładnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 24 Stycznia 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Trzeba bedzie sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 24 Stycznia 2018 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 Teraz, Domel napisał: dokładnie Było to wzięte pod uwagę gdy zapadała decyzja dotycząca wyboru serwera. Damy radę.... Ja bardziej skupiłbym się na polepszeniu Waszych łączy internetowych bo czeka ok 3000 zdjęć w jednej relacji 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gardor Opublikowano 24 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2018 2 godziny temu, AreK napisał: Mamy dedykowany, duży serwer. Świetna wiadomość! Zawsze obawiałem się że to co wrzucę z hostu zewnętrznego że w razie problemu z nim to np. cała relacja pójdzie się ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi