Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę czytać ze zrozumieniem na sprzedaż 2 l. To samo było z szamponem. Usunąłeś mi ogłoszenie, które już było w trakcie finalizacji. Fibry zabrane. QD kolega nie zdążył wpisać się w temat.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie" ?

• Moderator
Opublikowano
Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie" ?
raczej nie mnie loguje od razu
Opublikowano

Tez musze sie za kazdym razem logowac :thumbdown:

Czytac umiem :good: Najpierw nie moglem sie w ogole na forum zalogowac. Po wyczyszczeniu ciasteczek zalogowac sie mozna... a nawet trzeba za kazdym razem...

Opublikowano

Dokładnie, trudno nie zauważyć tego zielonego ogłoszenia. Ciasteczka usunięte, bo nie mogłem się zalogować w ogóle. Problem z logowaniem za każdym razem jest nadal.

• Moderator
Opublikowano

aktualizuje na laptopie mnie zalogowało za pierwszym razem i działa natomiast na telefonie nie działa (nie mozna sie zalogowac a 30 min wpisywalem) ciasteczka usuniete nic nie pomaga

no zostaje mi tylko czekać :( tylko lipa bo forum na telefonie uzywam wiecej niz na laptopie moglo by na telefonie działac a na lapku nie

Opublikowano

[ref]BiałyGTi[/ref], upewnij się z jakiego okresu usuwasz ciasteczka :) też tak miałem bo nie widziałem że usuwam "dzisiejsze"

• Moderator
Opublikowano
[ref]BiałyGTi[/ref], upewnij się z jakiego okresu usuwasz ciasteczka :) też tak miałem bo nie widziałem że usuwam "dzisiejsze"
wywaliłem wszystkie jaki były
Opublikowano
710109 Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie"

mam to samo, trochę to denerwujące ;)

Opublikowano

Z jakiegoś powodu przeglądarka nie trzyma cookies'ow i dlatego co chwilę trzeba się logować (po wygaśnięciu sesji). Kwestia do naprawy po stronie admina.

Opublikowano
mam to samo, trochę to denerwujące ;)

denerwujące jest to gdy cię wyloguje podczas wysyłania długiego posta :zly: i musisz pisać od początku