powalla Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Od kiedy to można rozlewki sprzedawać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Proszę czytać ze zrozumieniem na sprzedaż 2 l. To samo było z szamponem. Usunąłeś mi ogłoszenie, które już było w trakcie finalizacji. Fibry zabrane. QD kolega nie zdążył wpisać się w temat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Taaa po edycji wygladalo to tak pokazujesz baniak i piszesz "sprzedam xxxx 30zl za litr , posiadam 2L " , ba nawet ktos tam zarezerwowal 1L po 30zl . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chat Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Dobrze to ująłeś "wyglądało". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Czyli regulamin Ciebie ma nie dotyczyc? Dlaczego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie" ? raczej nie mnie loguje od razu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 No to nie wiem, wczoraj było ok. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Tez musze sie za kazdym razem logowac Czytac umiem Najpierw nie moglem sie w ogole na forum zalogowac. Po wyczyszczeniu ciasteczek zalogowac sie mozna... a nawet trzeba za kazdym razem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Dokładnie, trudno nie zauważyć tego zielonego ogłoszenia. Ciasteczka usunięte, bo nie mogłem się zalogować w ogóle. Problem z logowaniem za każdym razem jest nadal. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 aktualizuje na laptopie mnie zalogowało za pierwszym razem i działa natomiast na telefonie nie działa (nie mozna sie zalogowac a 30 min wpisywalem) ciasteczka usuniete nic nie pomaga no zostaje mi tylko czekać tylko lipa bo forum na telefonie uzywam wiecej niz na laptopie moglo by na telefonie działac a na lapku nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 [ref]BiałyGTi[/ref], upewnij się z jakiego okresu usuwasz ciasteczka też tak miałem bo nie widziałem że usuwam "dzisiejsze" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 [ref]BiałyGTi[/ref], upewnij się z jakiego okresu usuwasz ciasteczka też tak miałem bo nie widziałem że usuwam "dzisiejsze"wywaliłem wszystkie jaki były Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADZIA Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 710109 Czy ten nowy certyfikat powoduje to, że za każdym wejściem an forum muszę się logować mimo zaznaczenia "zapamiętaj mnie" mam to samo, trochę to denerwujące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ja też Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 11 Maja 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 odinstalowałem chroma na telefonie po zainstalowaniu na nowo działa i na telefonie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 11 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2017 Ciągle mnie wylogowywuje z forum po tej aktualizacji w czym problem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Dlaczego nie ma mojego postu który wczotaj napisałem w temacie wybór myjki ciśnieniowej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Punkt 17 regulaminu czytałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kita33 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Punkt 17 regulaminu czytałeś? No tak zapomniałem. Dzięki za info Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Wywaliłem ciasteczka C-Cleanerem i dalej mnie wylogowuje. Mam nadzieję, że po południu rzeczywiście się to ustabilizuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tafla Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Z jakiegoś powodu przeglądarka nie trzyma cookies'ow i dlatego co chwilę trzeba się logować (po wygaśnięciu sesji). Kwestia do naprawy po stronie admina. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr@sta Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 mam to samo, trochę to denerwujące denerwujące jest to gdy cię wyloguje podczas wysyłania długiego posta i musisz pisać od początku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 poprawcie to forum bo siedzieć się normalnie nie da Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 12 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2017 Bez zmian... ciastka czyszczone i wylogowuje na tel i na kompie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi