JJ. Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja jeszcze nawiąże do pomysłu stworzenia tych działów dla każdej firmy osobno. Czy nie lepszym pomysłem byłoby stworzenie jednego działu, z przyklejonym tematem/encyklopedią/spisem wszystkich (albo większości) dostępnych na rynku kosmetyków? Każda firma to byłby nowy post i pod spodem poukładane alfabetycznie lub wg kategorii poszczególne produkty (Pierwszy post byłby spisem wszystkich kosmetyków w temacie). A pod spodem, jako tematy wyrażane o nich opinie (dla jakiejś segregacji można by było w nawiasach na początku podawać nazwę firmy i ew. produktu). To oczywiście luźna sugestia, co o tym myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 już przerabialiśmy ten pomysł, przeczytaj kilka stron wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Skoro był, to wybacz. Poprostu popołudniu to czytałem i zauwazyłem jedynie jak piszecie o stworzeniu działów konkretnie pod daną markę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 6 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2010 Ja sobie nie wyobrażam siedzieć i robić spis wszystkich lub nawet większości produktów producentów, tworzyć dla każdego wątek i jeszcze robić spis w każdym dziale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 łukasz te tematy robiły by się same, jeśli ktoś by miał chęć zapytać o jakiś produkt to tworzył by nowy temat. a spis wydaje mi się zbędny, przecierz jest szukajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Łukasz, jeśli to odnosiło się do mojej wypowiedzi, to nie miałem na myśli stworzenia X działów dla każdej firmy, tylko 1 o produktach, opisach, opiniach. W środku byłby tylko 1 podpięty temat (właśnie ta encyklopedia, spis) a pod spodem w wątkach opinie i dyskusje o różnych produktach To tylko luźna sugestia, może jak użytkowników będzie więcej i rozeznanie w produktach będzie większe (ilość użytych/osobę) to coś takiego mogłoby mieć racje bytu te tematy robiły by się same, jeśli ktoś by miał chęć zapytać o jakiś produkt to tworzył by nowy temat Zgodzę się, a to z kolei mogłoby przyczynić się do powstawania kilkunastu tematów na temat różnych produktów. Kto miałby pytanie/opinie, dopisałby je w istniejącym wątku. a spis wydaje mi się zbędny, przecierz jest szukajka malkolm, wiadomo z autopsji, że nie każdy (nowy) użytkownik zanim założy kolejny temat użyje szukajki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malkolm Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 malkolm, wiadomo z autopsji, że nie każdy (nowy) użytkownik zanim założy kolejny temat użyje szukajki od tego są admini aby z tym walczyć, wydaje mi się że taki układ forum był by o wiele bardziej czytelny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 JJ. napisał/a: malkolm, wiadomo z autopsji, że nie każdy (nowy) użytkownik zanim założy kolejny temat użyje szukajki od tego są admini aby z tym walczyć, wydaje mi się że taki układ forum był by o wiele bardziej czytelny od tego są moderatorzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 a ja mam takie pytanie. czy jeśli teraz wchodzi się na forum, to nie ma tematów o konkretnych produktach? co więcej, są one w odpowiednich działach. Chyba jednak nie rozumiem potrzeby tworzenia takiego specjalnego działu, ani w ogóle tego pomysłu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 To tylko luźna sugestia Jak się wchodzi na forum to widać podział na różne sekcje na których się pracuje, na pierwszy rzut oka nie ma takiego spisu. Spoko, nie będę forsował pomysłu, jeśli nie ma potrzeby na utworzenie czegoś takiego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julian Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobienie z tego nowej, odrębnej sekcji, spowoduje, że rozmowy na wszelkie tematy kosmetyków będą się odbywały w jednym dziale i tak dla przykładu, dyskusja na temat cleanera będzie się przeplatała z romową o środku do felg a pod nią będzie temat o dressingu do deski rozdzielczej. Pomieszanie z poplątaniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 zrobienie z tego nowej, odrębnej sekcji, spowoduje, że rozmowy na wszelkie tematy kosmetyków będą się odbywały w jednym dziale i tak dla przykładu, dyskusja na temat cleanera będzie się przeplatała z romową o środku do felg a pod nią będzie temat o dressingu do deski rozdzielczej. Pomieszanie z poplątaniem. Lepiej bym tego nie ujął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JJ. Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2010 Od tego miały być nazwy w nawiasach przed tytułem tematu. No ale spoko, niech i tak będzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Czemu zdarza się tak ze przy wysyłaniu PW nie wysyła jej od razu tylko zapisuje w folderze "do wysłania". Zdarzyło mi się ze wysłało po jakiejś godzinie,ale były tez takie wiadomości których nie wysłało wcale...teraz tez cholera nie mogę wysłać... Z łączem kłopotów nie mam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
metys Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 to znaczy, że wiadomość nie została jeszcze przeczytana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Czemu zdarza się tak ze przy wysyłaniu PW nie wysyła jej od razu tylko zapisuje w folderze "do wysłania". Zdarzyło mi się ze wysłało po jakiejś godzinie,ale były tez takie wiadomości których nie wysłało wcale...teraz tez cholera nie mogę wysłać... Z łączem kłopotów nie mam... Było już o tym w tym wątku. Foldery DO WYSŁANIA i WYSŁANE różnią się tym, że jeżeli wyślesz wiadomość PW to ląduje ona w DO WYSŁANIA i jeżeli odbiorca jej nie odbierze to cały czas tam się znajduje, a w momencie jak odbiorca ją odbierze przenoszona jest do folderu WYSŁANE - wtedy masz potwierdzenie, że została ona dostarczona i odebrana przez odbiorcę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marco Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Aaaa to takie buty... No to się car crazy zdziwi jak dostanie 3 te same wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 9 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2010 Aaaa to takie buty... No to się car crazy zdziwi jak dostanie 3 te same wiadomości Zawsze możesz wejść w DO WYSŁANIA i usunąć powielone wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Mam pytanie: jakie kryterium służy do kwalifikacji "początkujący"? Teraz zauważyłem takie coś w profilach. Mają wszyscy. O ile ja jestem początkujący, to dlaczego np. Julian tez ma początkujący? Co to za fiku-miku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Mam pytanie: jakie kryterium służy do kwalifikacji "początkujący"? Teraz zauważyłem takie coś w profilach. Mają wszyscy. O ile ja jestem początkujący, to dlaczego np. Julian tez ma początkujący? Co to za fiku-miku? Ja też mam i się nie chwalę To są grupy wg których jest zrobiony m.in. dostęp do forum jeżeli się nie przywitasz. Za dużo tłumaczenia zasady działania więc to tak tylko w skrócie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Tu się nie ma czym chwalić Według tego wszyscy są początkujący, a widoczny gołym okiem stopień zaawansowania nie ma nic do tego, powiedzmy "stopnia". Jakoś więcej niż jedna, grup nie widzę Zainteresowała mnie tylko "zasada". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 Dlaczego nie widzę tego tematu http://forum.kosmetykaaut.pl/viewtopic.php?t=37 z poziomu tego forum http://forum.kosmetykaaut.pl/viewforum.php?f=34 Nie znajduje go także wyszukiwarka. Znalazłem go dopiero wyświetlając po kolei posty osoby która wiem ,że się tam wypowiadała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kuflik Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2010 kabul, faktycznie:) jakiś błąd pewnie;p albo Łukasz coś znowu namotał.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 kabul, faktycznie:) jakiś błąd pewnie;p albo Łukasz coś znowu namotał.. Nie Łukasz namotał tylko Łukasz naprawił - powodem był ostatni dziwny pusty post użytkownika luigi, który powodował, że wątek był niewidoczny dla zalogowanych, a widoczny dla niezalogowanych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kabul Opublikowano 11 Lutego 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2010 Czyli co? Temat wpadł w czarną dziurę i dostęp będziw ymagał kosmicznych kombinacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi