Calisia1 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Hej Panowie). Czytając wątek o zapaszkach, a zwłaszcza o słynnej wisience, zdecydowałem się i ja zakupić ze dwie puchy wisienki, we wspominanym wcześniej sklepie. Mam pytanko. Czy mamy jakiś rabat lub specjalny kod w sklepie zapachydoauta?
firmek Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Oryginalny wunderbaum?Szczerze to nie wiem, kupiony po prostu na stacji.
aro_77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Bo ja osatnio dostalem w prezencie 2 choinki f-my "krzak" - nawet tu pasuje ta nazwa - i pachnialy kilka dni. Wunderbaum wisi w aucie juz... nie pamietam ile i caly czas przyjemny zapach w aucie.
Roko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 panowie nikt nie stosowal w swoim aucie zapachu pizma??
norco Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Powiem szczerze, że ostatnio też skusiłem się na WunderBauma (zapach New Car) i nie byłem z niego zadowolony. Sam zapach utrzymywał się ok. tygodnia do 10 dni ... w sumie może i dobrze bo nie był jakiś powalający
Roko Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 Ja w tej chwili mam w aucie zapach new car z wudner baum i pachnie juz jakies 3 tygodnie. Zapach jest taki sobie jak dla mne nie za specjalny
aro_77 Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 To tak jak np z samochodami - kwestia gustu.
vanquisz Opublikowano 20 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2010 New Car nie powala, ale Energy jest przyjemny.
fireman Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ile osób tyle gustów, new car zdaje mnie się, że zabija inne zapachy, takie miałem odczucie. A najlepiej pasuje mi relax długo czuć i po 2-3choinkach w aucie już pozostaje stała woń tego zapachu.
MetalMagnes Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Słuchajcie, prawie w każdym markecie można sobie powąchać, zobaczyć, dotknąć tych choinek. I wtedy wybierzecie sobie odpowiedni zapach, bez rozczarowań jak to bywa przy zamawianiu w ciemno przez internet. U mnie w ,,Kerfurze" jest z 10 zapachów, do wyboru, do koloru. Są te wszystkie nowe, o których piszecie;-)
Pzwmichu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ile osób tyle gustów, new car zdaje mnie się, że zabija inne zapachy, takie miałem odczucie. A najlepiej pasuje mi relax długo czuć i po 2-3choinkach w aucie już pozostaje stała woń tego zapachu. Potwierdzam, mi relax pachniał przez ponad pół roku. Zapach w aucie jest bardzo przyjemny i antydrzewkowiczów nie drażni
Administrator Evo Opublikowano 22 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Relax to ten fioletowo czarny ? Jak dla mnie duuuużo za słodki.
maestro00 Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Ja tam nie przepadam za zapachami w aucie bo przypominają mi klimaty lat 90 - fetor skąpanych w słońcu maluchów lub polonezów (najczęściej wunderbaum) Polecam natomiast "zapach nowości" - ostatnio dostałem takie cudo z obcego rynku ale w PL tez gdzieś widziałem. Ciekawy jest też zapach ozonowanego powietrza a dla tych którzy nie mają foteli skórzanych - zapach skóry. P.S. Wpiszcie sobie w google słowo "zapach" to będziecie wiedzieć jakie zapachy są najbardziej poszukiwane (lista najczęściej wpisywanych fraz wg. google)
Pzwmichu Opublikowano 22 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2010 Relax to ten fioletowo czarny ? Jak dla mnie duuuużo za słodki. fakt, jest słodki ale ładnie się komponuje w aucie
pioter Opublikowano 29 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 29 Czerwca 2010 Dostałem od znajomej saszetkę " pachnąca szafa" o zapachu : cytrusy i pieprz . Byłem mile zaskoczony że fajnie pachnie - zobaczymy jak długo . Kupiła to chyba w tesco . Jak ktoś chce to fotkę zapodam .
Deco Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 pioter, a zapodaj foteczkę chętnie obadam " pachnącą szafę"
adrianekk Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Ja zakupiłem dla siebie i kumpla z zapachydoauta.pl "Hollywood Tropicana" puszka otwarta do połowy i szczerze mówiąc mimo, iż zapach jest nawet przyjemny (coś jak nektar, sok wielowocowy, multivitamina) to słabiutko go czuć w samochodzie. Chyba zaryzykuje i otworzę puszkę na max.
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Powiem Wam, że mój zapach CS w aucie szybko się skończył, ale obawiam się, że sam mu zafundowałem taki efekt. Auto stoi cały dzień na słońcu i niestety w środku jest strasznie gorąco poprzez co podejrzewam, że zapach wysechł i nawet dolewanie wody nie za wiele dało także na lato takie zapachy do auta raczej będą na krótko.
pioter Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Dzisiaj podjechałem do tesco i widziałem że są jeszcze inne rodzaje tej saszetki .
Administrator Evo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Łukasz, wiśnia Ci sie tak skończyła ?
Łukasz Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Łukasz, wiśnia Ci sie tak skończyła ? Wiśnia została przełożona po 2-3 tygodniach do pracy ponieważ chciałem wypróbować cynamon. Postawiłem na oknie i już ledwo czuć, ale stoi na parapecie wewnętrznym i słońce na pudełko praktycznie nie świeci. Kupiony był w połowie maja więc działał jakieś 1,5 miesiąca. Natomiast jak włożyłem cynamon do auta (jakoś tak początek czerwca) to na tą chwilę (minęły jakieś 3 tygodnie) nic nie czuć w środku. Po prostu totalnie go wysuszyło. Oczywiście jak przyłożę go do nosa to czuć zapach dość intensywny, ale nawodnienie go nic długotrwałego nie daje (1 dzień to max.).
pawelszakal Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Łukasz, wiśnia Ci sie tak skończyła ? Wiśnia została przełożona po 2-3 tygodniach do pracy ponieważ chciałem wypróbować cynamon. Postawiłem na oknie i już ledwo czuć, ale stoi na parapecie wewnętrznym i słońce na pudełko praktycznie nie świeci. Kupiony był w połowie maja więc działał jakieś 1,5 miesiąca. Natomiast jak włożyłem cynamon do auta (jakoś tak początek czerwca) to na tą chwilę (minęły jakieś 3 tygodnie) nic nie czuć w środku. Po prostu totalnie go wysuszyło. Oczywiście jak przyłożę go do nosa to czuć zapach dość intensywny, ale nawodnienie go nic długotrwałego nie daje (1 dzień to max.). U mnie to samo jest z wisnia. Zamowilem pod koniec maja, a jak teraz wsiadam nic nie czuje. Auto stoi na zewnatrz. Uwazam, ze juz lepsza sa choinki i cztery razy tansze
Administrator Evo Opublikowano 30 Czerwca 2010 Administrator Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Przyznam że troche mnie dziwią te opinie, bo o ile Newport New Car faktycznie był kiepski, zarówno pod względem trwałości jak i zapachu, to Coronado utrzymywało się dobrych kilka miesięcy i nie słabło.
julian Opublikowano 30 Czerwca 2010 Zgłoś Opublikowano 30 Czerwca 2010 Natomiast jak włożyłem cynamon do auta (jakoś tak początek czerwca) to na tą chwilę (minęły jakieś 3 tygodnie) nic nie czuć w środku. Po prostu totalnie go wysuszyło. Oczywiście jak przyłożę go do nosa to czuć zapach dość intensywny, ale nawodnienie go nic długotrwałego nie daje (1 dzień to max.). potwierdzam, wąchałem wnętrze intensywnie i niewiele dało się wyczuć!
keram6 Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2010 Ja dzisiaj dostałem od żonki "Pachnącą szafę" o zapachu czereśni. Bardzo współgra z PB NL. Zadnej rakotwórczej chemii w postaci choinek itp. Super pachnie.
Rekomendowane odpowiedzi