lukasz_byd Opublikowano 19 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2019 Ktoś testował: https://allegro.pl/oferta/leather-aroma-gel-6040863300 ?
cienki90 Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Czy zapach od Chemical guys Stripper scent długo utrzymuję się? Na wieczó spikam dywaniki i rano już nie czuć jest zapachu.
peciu Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 @cienki90 niestety zapach nie jest zbyt trwały, obfite "psikanie" nieco pomaga.
Gość Opublikowano 30 Maja 2019 Zgłoś Opublikowano 30 Maja 2019 Dziś testowałem Shiny Garage Spice 3 (o zapachu skóry) i jaram się nim jak murzyn blaszką ten zapach jedt świetny, polecam
kepa416 Opublikowano 2 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 2 Czerwca 2019 Czy ktoś miał problem z zapachami CS że w ogóle nie pachną? Kupiłem 3 szt w 2 autach zero zapachu przynioslem do domu w szafie również zero. Trafiłem jakieś stratę podróbki czy co?
ŁukaszFZS Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Mam pytanie , posiadam dressing do wnętrza shiny garage o zapachu migdałów . Szukam jakiegoś ODŚWIEŻACZa POWIETRZA o tym samym zapachu w butelce typu Shiny Garage Spice .
przemek2000 Opublikowano 5 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 5 Czerwca 2019 Lubię zapachy CG ale ten odradzam nawet za darmo. Z jabłkiem nie ma nic wspólnego. Śmierdzi stechlizną, nie wysuszonymi ubraniami 1 1
kivlov Opublikowano 6 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2019 RRC - niestety po pierwszym psiknięciu było ok, ale dalej to już 2 butelki jakie mam to ściekają po rękach Dramat, Zapach skóry bardzo fajny.
MaciekB Opublikowano 7 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2019 U mnie to samo, leje się po rękach.Trwałość zapachu mizerna.
Mirabel Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Robił ktoś u siebie zapach z naturalnego olejku eterycznego jakiegokolwiek ? Wolałbym coś takiego niż wdychać tablicę mendelejewa przyznam szczerze xd
wooke Opublikowano 11 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 11 Czerwca 2019 Wlewałem taki olejek do takiego zapachu na nawiew. Faktycznie bardzo ładnie to pachnie ale on ulatnia się w ciągu kilku godzin.
///MPower Opublikowano 14 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2019 Ze swojej strony polecam te zapachy. SG melon&marakuja bardzo przyjemny i intensywny zapach przez pierwszy tydzień, później delikatnie wyczuwalny. Trwałość około miesiąca, chociaż wrzuciłem go do szafki w garażu i przy otwieraniu jeszcze coś tam zaleci. Wunderbaum po otwarciu i wąchaniu z puszki myślałem, że to totalny niewypał, natomiast w samochodzie daje bardzo świeży przyjemny, niemęczący zapach. Mam go już trzeci tydzień i daje rade, producent podaje trwałość na dwa miesiące.
kivlov Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzisiaj popstrykałem Chemical Guys Szarlotka - pachnie świątecznie, ale zobaczymy jak z trwałością. Wiem, że nie ma trzymać dwa trzy dni tylko to jest typowy zapach na efekt wow, ale dam znać.
Birkhof Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Dzisiaj popstrykałem Chemical Guys Szarlotka - pachnie świątecznie, ale zobaczymy jak z trwałością. Wiem, że nie ma trzymać dwa trzy dni tylko to jest typowy zapach na efekt wow, ale dam znać.2-3 dni Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kivlov Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 Niestety atomizer jest do D tak jak przy RRC czyli po paru psiknięciach leci po rękach. Jakby działał dwa lub trzy dni to i tak mega wyczyn by był jak dla mnie. Mam butelkę 473ml więc na trochę starczy.
sparco0 Opublikowano 15 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2019 @///MPower wunder ma coś wspólnego z czarną choinką?
///MPower Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 @sparco0 jak zamawiałem to tak sobie skojarzyłem że to będzie zapach jak czarna choinka tj. black classic, ale to zupełnie inny zapach, ciężko mi napisać do czego jest podobny, ale jest coś z nazwy"ice" tzn. jest taka świeżość. 1
kivlov Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 No siedzi zapach wydaje mi się max jeden dzień. Chemical Guys Szarlotka
martinii Opublikowano 17 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 17 Czerwca 2019 Czy jest jakiś zapach a'la czarna choinka czyli 'black classic' w bardziej wydajnej formie? Bardzo lubię ten zapach, ale choinka pachnie krótko - szczególnie latem :/Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
mrowa93 Opublikowano 18 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 18 Czerwca 2019 Ten klips od wunderbaum z nowej serii czarny ma zbliżona won do czarnej choinki
StreamHD Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 W dniu 17.04.2019 o 00:47, StreamHD napisał: Mogę już potwierdzić, że CALIFORNIA CAR SCENTS - LA JOLLA LEMON czyli cytrynowy trzyma już miesiąc i nadal czuć wyraźnie zapach. Można brać / polecać. W sumie to zapomniałem napisać ale cytowany zapach ma trwałość tego "legendarnego" wiśniowego. Polecam! 15zł za kilka miechów zapachu. CALIFORNIA CAR SCENTS - LA JOLLA LEMON Polecam bardzo. EDIT: Na sprawdzenie wziąłem sobie CALIFORNIA CAR SCENTS - TAHOE POWDER JEŻELI nie otrzymałem jakieś felernego to zapach nie wart kupna. Praktycznie niewyczuwalny, choć sam w sobie ładny. Nawet w świeżo pranym i mocno ozonowanym czystym aucie nie dał sobie rady i ciężko stwierdzić jego obecność. Nie polecam.
Birkhof Opublikowano 19 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2019 Czy ktos zna miętowy zapach do auta?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
kivlov Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 https://www.samochodowekosmetyki.pl/produkt/263/gliptone-odswiezacz-o-zapachu-nat-skory-duzy Czy ktoś korzystał. Kolega mówi, że trzyma kilka miesięcy i jest super zapach.
Birkhof Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 https://www.samochodowekosmetyki.pl/produkt/263/gliptone-odswiezacz-o-zapachu-nat-skory-duzy Czy ktoś korzystał. Kolega mówi, że trzyma kilka miesięcy i jest super zapach.Potwierdzam z tym ze musisz sprawdzic czy Tobie odpowiada bo zapachy skory FC, gliptone, colourlock czy chemical guys niby wszystkie skóra a kazdy pachnie inaczej Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
SoldierF1 Opublikowano 20 Czerwca 2019 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2019 15 godzin temu, Birkhof napisał: Czy ktos zna miętowy zapach do auta? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Tenzi kiedyś taki produkowało. RRC Custom także posiada odświeżacz o takim zapachu. Oba w sprayu. Niestety żadnego nie testowałem. Możesz rozejrzeć się na znanym portalu aukcyjnym. Pozdr
Rekomendowane odpowiedzi