Skocz do zawartości

Zapachy do autka

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Czy zapach od Chemical guys Stripper scent długo utrzymuję się? Na wieczó spikam dywaniki i rano już nie czuć jest zapachu. 

Opublikowano

Dziś testowałem Shiny Garage Spice 3 (o zapachu skóry) i jaram się nim jak murzyn blaszką 🙂 ten zapach jedt świetny, polecam 🙂

Opublikowano

Czy ktoś miał problem z zapachami CS że w ogóle nie pachną? Kupiłem 3 szt w 2 autach zero zapachu przynioslem do domu w szafie również zero. Trafiłem jakieś stratę podróbki czy co?

Opublikowano

Mam pytanie  , posiadam dressing do wnętrza shiny garage o zapachu migdałów . Szukam jakiegoś ODŚWIEŻACZa POWIETRZA o tym samym zapachu w butelce typu Shiny Garage Spice . 

Opublikowano

Lubię zapachy CG ale ten odradzam nawet za darmo. Z jabłkiem nie ma nic wspólnego. Śmierdzi stechlizną, nie wysuszonymi ubraniami 

IMG_20190605_204149.jpg

• Okay 1
  • Haha 1
Opublikowano

RRC - niestety po pierwszym psiknięciu było ok, ale dalej to już 2 butelki jakie mam to ściekają po rękach 😞 Dramat,

Zapach skóry bardzo fajny.

Opublikowano

Robił ktoś u siebie zapach z naturalnego olejku eterycznego jakiegokolwiek ? Wolałbym coś takiego niż wdychać tablicę mendelejewa przyznam szczerze xd

Opublikowano

Wlewałem taki olejek do takiego zapachu na nawiew. Faktycznie bardzo ładnie to pachnie ale on ulatnia się w ciągu kilku godzin.

Opublikowano

Ze swojej strony polecam te zapachy. SG melon&marakuja bardzo przyjemny i intensywny zapach przez pierwszy tydzień, później delikatnie wyczuwalny. Trwałość około miesiąca, chociaż wrzuciłem go do szafki w garażu i przy otwieraniu jeszcze coś tam zaleci. Wunderbaum po otwarciu i wąchaniu z puszki myślałem, że to totalny niewypał, natomiast w samochodzie daje bardzo świeży przyjemny, niemęczący zapach. Mam go już trzeci tydzień i daje rade, producent podaje trwałość na dwa miesiące.

image0011.jpg.80c5b9a6d1ab574827b8ae1e77f5ba92.jpg

image0021.jpg.2a73b3fac3593f55a3fc385f6ffb1ea4.jpg

Opublikowano

Dzisiaj popstrykałem Chemical Guys Szarlotka - pachnie świątecznie, ale zobaczymy jak z trwałością. Wiem, że nie ma trzymać dwa trzy dni tylko to jest typowy zapach na efekt wow, ale dam znać.

Opublikowano
Dzisiaj popstrykałem Chemical Guys Szarlotka - pachnie świątecznie, ale zobaczymy jak z trwałością. Wiem, że nie ma trzymać dwa trzy dni tylko to jest typowy zapach na efekt wow, ale dam znać.

2-3 dni :-)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Opublikowano

Niestety atomizer jest do D tak jak przy RRC czyli po paru psiknięciach leci po rękach. Jakby działał dwa lub trzy dni to i tak mega wyczyn by był jak dla mnie. Mam butelkę 473ml więc na trochę starczy.

Opublikowano

@sparco0 jak zamawiałem to tak sobie skojarzyłem że to będzie zapach jak czarna choinka tj. black classic, ale to zupełnie inny zapach, ciężko mi napisać do czego jest podobny, ale jest coś z nazwy"ice" tzn. jest taka świeżość.

• Lubię to 1
Opublikowano

No siedzi zapach wydaje mi się max jeden dzień.  Chemical Guys Szarlotka

Opublikowano

Czy jest jakiś zapach a'la czarna choinka czyli 'black classic' w bardziej wydajnej formie? Bardzo lubię ten zapach, ale choinka pachnie krótko - szczególnie latem :/

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
W dniu 17.04.2019 o 00:47, StreamHD napisał:

Mogę już potwierdzić, że CALIFORNIA CAR SCENTS - LA JOLLA LEMON czyli cytrynowy trzyma już miesiąc i nadal czuć wyraźnie zapach.  Można brać /  polecać.

W sumie to zapomniałem napisać ale cytowany zapach ma trwałość tego "legendarnego" wiśniowego.   Polecam!

15zł za kilka miechów zapachu.  CALIFORNIA CAR SCENTS - LA JOLLA LEMON Polecam bardzo.

EDIT:  Na sprawdzenie wziąłem sobie CALIFORNIA CAR SCENTS - TAHOE POWDER

JEŻELI nie otrzymałem jakieś felernego to zapach nie wart kupna. Praktycznie niewyczuwalny, choć sam w sobie ładny.  Nawet w świeżo pranym i mocno ozonowanym czystym aucie nie dał sobie rady i ciężko stwierdzić jego obecność. Nie polecam. 

Opublikowano
https://www.samochodowekosmetyki.pl/produkt/263/gliptone-odswiezacz-o-zapachu-nat-skory-duzy

Czy ktoś korzystał. Kolega mówi, że trzyma kilka miesięcy i jest super zapach.

Potwierdzam z tym ze musisz sprawdzic czy Tobie odpowiada bo zapachy skory FC, gliptone, colourlock czy chemical guys niby wszystkie skóra a kazdy pachnie inaczej :-)

Opublikowano
15 godzin temu, Birkhof napisał:

Czy ktos zna miętowy zapach do auta?

Tenzi kiedyś taki produkowało. RRC Custom także posiada  odświeżacz o  takim zapachu.  Oba  w sprayu. Niestety żadnego nie testowałem. Możesz rozejrzeć się na znanym portalu aukcyjnym. Pozdr