Strus Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Co będzie skuteczniejsze jako oprysk - Citrus Oil od Shiny czy Touch Less od Bilta? kwestia bezpueczeństwa mniej ważna. Chodzi o skuteczność domywania. Shiny trzeba dużo lać i to spory minus bo litrowa butelka to 10 razy. BH tu wypada ponad 2 razy lepiej więc ekonomia na plus dla BH. A może jeszcze jakaś inna opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powerf Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca @Strus Jak dla mnie Shiny Garage Citrus Oil dużo bardziej skuteczny będzie. Pomijam kwestie bezpieczeństwa, 2 razy w roku bym go używał gdy hardkorowo brudne auto, do regularnego mycia odpada. A w temacie BH TL - 100 razy bardziej wolę Koch GS od niego, na mnie BH nie wywarł żadnego wrażenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca Hmmmm.... GS'em nie próbowałem jeszcze oprysku a na półce stoi. Może trzeba wypróbować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo15005 Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca @Strus alk prewash od ewocar? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 7 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lipca 8 godzin temu, powerf napisał(a): @Strus A w temacie BH TL - 100 razy bardziej wolę Koch GS od niego, na mnie BH nie wywarł żadnego wrażenia. Mam podobne wrażenia po zastosowaniu BH TL, na moich białych lakierach jakby w ogóle nie działał. Próbowałem różne stężenia, ciepła/zimna woda i ledwo co narusza delikatny film drogowy. Albo trafiłem wadliwy produkt albo niewypał totalny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 8 Lipca Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca @turzol robisz oprysk czy piana ? leży coś na aucie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 11 Lipca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca W dniu 9.07.2024 o 00:00, CAR CRAZY napisał(a): @turzol robisz oprysk czy piana ? leży coś na aucie ? Z oprysku, na autach brak LSP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 11 Lipca Partner forum Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca @turzol Nie wiem czy to nie jest powodem słabego działania, 90% testów opiera sie na powierzchni zabezpieczonej od spray waxów, przez klasyczne woski, kończąc na powłokach. Przy lakierze bez LSP najczęściej ludzie sięgają po coś mocniejszego bo jednak siła musi być mocniejsza żeby odseparować brud. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi