Gość Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 kedar, RG na paluszek a z paluszka na gąbeczkę
kedar Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 kedar, RG na paluszek a z paluszka na gąbeczkę no tak, myślałem też nad małym aplikatorem Dodo ,ale chyba paluszkiem najlepiej
booohal Opublikowano 7 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2012 bobas, Nie chciałem czasami nikogo oszukiwać tym zdjęciem. Akurat takie zrobiłem więc wrzuciłem w temat. Ogólnie miałem na celu pokazanie jak ładnie kryje niedoskonałości PB Red. Moim zdaniem porównywalnie z AG SRP.
qrak01 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 dylemat wosku wiosenno-letniego dopadł i mnie...lakier szary metalik i w zasadzie na ringu pozostało (chyba) dwóch : - Zymol Glasur - PolishAngel Majeste de Passion no i ku któremu się tu skłaniać ?
siwy49 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 dylemat wosku wiosenno-letniego dopadł i mnie...lakier szary metalik i w zasadzie na ringu pozostało (chyba) dwóch :- Zymol Glasur - Polish Angel Majeste de Passion no i ku któremu się tu skłaniać ? Raz jeden raz drugi. Ja mam większy problem bo ma ok. 10 wosków z górnej półki.
siwy49 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 tak się nie da...wosk dopiero trzeba zakupić (1 szt) ..a zakup dwóch grozi rozwodem Mam glazura ale jeszcze nie używałem - bardzo pochlebne recenzje. To postawił bym na nigo.
dzinkins Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 - Zymol Glasur- PolishAngel Majeste de Passion no i ku któremu się tu skłaniać ? Może tak: z jednego jak i drugiego będziesz zadowolony Glasur : po stronie tego wosku stoją nad Majeste : zapach, konsystencja, opakowanie no i to Zymol [ Dodano: 8 Marzec 2012, 18:27 ] Majeste ma kryształki Swarovskiego na wieczku i ładne pudełko A sorki zapomniałem o nowym pudełku
sinner Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Odnośnie PB Red i Blue to czy ktoś może powiedzieć w czym tkwi różnica? Bo że w cenie to widać ale jakie jest ich działanie. Ktoś gdzieś komuś coś powiedział i ten powtórzył co inny usłyszał że to chwyt marketingowy tylko, ale na DW kiedyś wpadło mi w oko coś w stylu że Blue jest do ciemnych lakierów a Red do jaśniejszych. Czy ktoś może to potwierdzić?
enjoy1516 Opublikowano 8 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2012 Jeden z kolegów z forum wstawił niedawno zdjęcie swojego arsenału gdzie było widać że ma właśnie reda i blue można by było zwrócić się do niego o jakieś porównanie (50/50 ) . Swoją drogą sam jestem ciekaw takie porównania
daniels Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 różnicy w wyglądzie żadnej nie zauważyłem, jedynie w śliskości lakieru i minimalnie w aplikacji na korzyść reda, jakbym miał jeszcze raz wybrać to wybrał bym właśnie reda
sinner Opublikowano 9 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2012 daniels, Red 17.5F Blue 12F więc 5F różnicy. Jeżeli efekt taki sam to jest sens przepłacać?
VuDoo Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 sinner, IMHO dla samego zapachu wartu a jeśli faktycznie dodatkowo śliskość jest lepsza i łatwość aplikacji (genialna zresztą w przypadku REDa) to tym bardziej
sinner Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 sinner, IMHO dla samego zapachu wartu a jeśli faktycznie dodatkowo śliskość jest lepsza i łatwość aplikacji (genialna zresztą w przypadku REDa) to tym bardziej minimalnie w aplikacji na korzyść reda To za mało żebym przepłacał Moze innym razem
VuDoo Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2012 sinner, IMHO dla samego zapachu wartu a jeśli faktycznie dodatkowo śliskość jest lepsza i łatwość aplikacji (genialna zresztą w przypadku REDa) to tym bardziej minimalnie w aplikacji na korzyść reda To za mało żebym przepłacał Moze innym razem jak uważasz IMHO przy takiej cenie różnica 15zł to nic...
kornikos Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Panowie, pomóżcie się zdecydować: PB Blue, Red czy Pete's 53? Już od dwóch tygodni czytam i nie mogę się zdecydować a moje autko ma mnie zawieźć w maju do ślubu wiec czas nagli... Passat B6 - kolor Mocca
vhs Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Panowie, pomóżcie się zdecydować: PB Blue, Red czy Pete's 53?Już od dwóch tygodni czytam i nie mogę się zdecydować a moje autko ma mnie zawieźć w maju do ślubu wiec czas nagli... Passat B6 - kolor Mocca Miałem podobny dylemat i kupiłem Pete's 53
kornikos Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 Panowie, pomóżcie się zdecydować: PB Blue, Red czy Pete's 53?Już od dwóch tygodni czytam i nie mogę się zdecydować a moje autko ma mnie zawieźć w maju do ślubu wiec czas nagli... Passat B6 - kolor Mocca Miałem podobny dylemat i kupiłem Pete's 53 Dzieki hsv - decyzja podjęta czy pete's 53 można bez obaw nakładać rękami?
Rise and Shine Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 czy pete's 53 można bez obaw nakładać rękami? Nakładać można, czy bez obaw... paskudnie wysusza ręce
Tworek Opublikowano 28 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2012 kornikos, jak chcesz to sie wstrzymaj do soboty, jak będzie wolna chwilka to strzelę 50 Red vs Pete na masce.
tfelek Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 ja zrobiłem na masce 50 blue vs pete .. po ponad 10 dni od aplikacji to pete lepiej odprowadza wodę minimalnie szybciej. Umyje może jutro to zrobię film jak wygląda po umyciu . pozdrawiam
Xeper Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Bardzo chętnie zobacze bezposrednie porownanie Nattysow do Petysa - takze czekamy na Was Panowie
sinner Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Wczoraj dostałęm Nattysa Blue i muszę powiedzieć że z dotychczasowych wosków to pozamiatał. Nałożyłem go co prawda tylko na maskę z przodu ale efekt naprawdę ponad spodziewany. Planuję korekte na dniach (niestety bede musiał sie natysa pozbyć z maski) a po korekcie spróbuję połączyć po dodo lpl blackhola i na to blue Ten zapach Blue od razu przypomina mi się dzieciństwo i gumy kulki :D:D
Rosemeyer Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Po niedzieli bede mial Blue i Red. Zrobie nimi caly samochod 50/50 i zobaczymy jakie sa/beda roznice
sinner Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Rosemeyer, Przyłóż się do roboty, bez podświadomego szukania zwycięzcy Jaki kolor samochodu?
Rosemeyer Opublikowano 29 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2012 Rosemeyer, Przyłóż się do roboty, bez podświadomego szukania zwycięzcy Jaki kolor samochodu? No do to tych woskow jedyny mozliwy - Phantomschwarz Perleffekt
Rekomendowane odpowiedzi