tomasns Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Jest fajny co oznacza stwierdzenie ze wosk jest fajny ?
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 może i jest "fajny" ale nie wydaje mi się żeby przebił cokolwiek od Megsa w górę ;/
Moderator Eryczek Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Concorso 50ml kusząca rzecz, myślisz ze po zymolu będę usatysfakcjonowany? Concorso raczej słabo się prezentuje na bordowych lakierach z palety Audi
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 a jest ktoś kto miał u siebie swissa?
Moderator krd Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Wszystkie SV fajnie sie naklada i ciekawie pachna. W porownaniu do Zymoli leza troszke krocej, nie daja takich fenomenalnych kropelek, ale duzo prosciej sie je naklada Jako wosk letni na miesiac z hakiem bardzo fajne ;]
Moderator Eryczek Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 a jest ktoś kto miał u siebie swissa? podpytaj może ludzi na Detailing Wordzie bo u nas to tylko Coli i FK PS: jeśli nie podniesiesz poziomu zadawanych pytań, zostaniesz stosownie nagrodzony.
Moderator krd Opublikowano 10 Lutego 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 jeśli nie podniesiesz poziomu zadawanych pytań, zostaniesz stosownie nagrodzony. Juz daj Pan spokoj
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Dobra, wielkie dzięki za odpowiedzi, juz wiem na czym stoję
ad.am Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Masz temat pt. 'coś z wyższej pólki'. tam znajdziesz wiecej niż jesteś w stanie ogarnąć, jak przeczytasz wszytskie 170 strony, będziesz wiedzial w jaki sposob mirage zapycha fibre przy docieraniu, kto pobił rekord w ilości wypoceń atlantique'a i jakiego koloru jest niebieski.
DS_Tomek Opublikowano 11 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2014 Concorso 50ml kusząca rzecz, myślisz ze po zymolu będę usatysfakcjonowany? Ile osób tyle opinii, ja zostaję w obozie Zymola, ale Swissvax ma zalety. + świetny zapach (aczkolwiek na jedno kopyto z tańszymi braćmi) + brak pocenia (no, prawie brak) - "ziarnistość", której nie trawię, która zapycha aplikator - w porównaniu do Zymola Concours zdecydowanie mniej tłusta konsystencja i mniejsza różnica względem tańszych wosków w gamie producenta - aplikacja ręką dość trudna, Zymol za to bajecznie prosty
maciek-drummer Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Panie i Panowie mam pytanie: Postanowiłem zakupić wosk na lato Natty's Red do ciemnego lakieru - granat na Golfie 4 ( nie wiem czy nie lepiej by było Blue ) i w związku z powyższym mam dylemat jaki wybrać produkt, na który położę owy wosk Cherry Glaze czy VP Achilles, proszę o jakieś sugestię i podpowiedz
Tomek WRO Opublikowano 17 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2014 Cherry i Achilles wypełnia i oszukuje. Jednak Achilles jest też cleanerem i ja bym na niego kładł. Z drugiej strony jak wosk na lato to połóż na Cherry i zobaczysz ile wytrzyma i jak będzie to wyglądać. Jak masz możliwość kup DJLP lub Prima Amigo
tomix156 Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2014 Co polecicie do czarnego metalicznego lakieru, co utrzyma się z 2 miesiące i zrobi ładny połysk?
Molech Opublikowano 28 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2014 ClearKote Vanilla + ClearKote Yellow + ClearKote Carnauba lub Lusso Oro. Wszystko można kupić w testerach i za grosze masz zestaw na lato taki że czapki z głów. I ja lubię też efekt po DG 111. Daje niesamowity połysk i wet look.
Berd Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Co polecicie do czarnego metalicznego lakieru, co utrzyma się z 2 miesiące i zrobi ładny połysk? Jaki budżet przewidujesz?
tomix156 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Co polecicie do czarnego metalicznego lakieru, co utrzyma się z 2 miesiące i zrobi ładny połysk? Jaki budżet przewidujesz? Fajnie byłoby zmieścić się w 100zł. Teraz miałem dodo juice blue velvet tester i szczerze mówiąc wystarczył na jakieś 8-10 aut, więc nie zużywam za dużo, chyba że coś źle robię.
Berd Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Ja polecam Zymol Carbon (sampler) lub SV Onyx (sampler). Posmakujesz coś półkę wyżej
kacper19942 Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Chciałbym zapytać wosk na srebny metaliczny lakier zeby się pięknie błyszczał i był trwały. Zastanawiam się nad Collinite 476 lub Poorboy's World Wosk Natty's paste. Kto miał z nimi do czynienia jak się sprawdzały? Dla mnie najwazniejsze jest zeby samochód się błysczał.
Moderator Eryczek Opublikowano 1 Marca 2014 Moderator Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Chciałbym zapytać wosk na srebny metaliczny lakier zeby się pięknie błyszczał i był trwały. Kolego Forumowiczu! Za takie pytania to się warna dostaje
iljash Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2014 Chciałbym zapytać wosk na srebny metaliczny lakier zeby się pięknie błyszczał i był trwały. Zastanawiam się nad Collinite 476 lub Poorboy's World Wosk Natty's paste. Kto miał z nimi do czynienia jak się sprawdzały? Dla mnie najwazniejsze jest zeby samochód się błysczał. Kumplowi do srebrnego auta polecilem: collinite 845 tutaj masz fajny opis, a jak zjedziesz nizej to widac, zdjecia wlasnie na srebrnym. http://www.autogeekonline.net/forum/how ... y-wax.html
Dystrybutor e36ace Opublikowano 8 Marca 2014 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2014 Na lato zakupiłem sobie P21s czyli inaczej R222 concours look i jestem bardzo zadowolony co prwada nie wiem jak z trwałością ale to dla mnie najmniej ważny aspekt jeśli chodzi o letnie woski. Za to praca z nim bajka nakładanie,ścieranie dziecinnie łatwe ,braakuje mi jednak nutki zapachowej rodem z carbona wtedy byłby to ideał
karmal Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Panowie coli się kończy i potrzebuję czegoś nowego z wosków... ( czarny metalik ) Ma być: - w miarę tani ( do 100zł ) - nie przyciągać kurzu ( z coli jest dramat z przyciąganiem kurzu i to lepi się do lakieru tak, że nawet jazda i to szybka nie pomaga ) - maksymalny wet look - łatwo się aplikować i łatwo polerować - trzymać się trochę ( 1m-c ) na aucie Co polecacie ??
Tomek WRO Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 karmal, szukaj Carbona albo Natys Reda
tomasns Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Poorboys World Natty's Red, naprawdę fajny letni wosk o bardzoooo ładnym zapachu spełnia wszystkie Twoje wymagania
malysz01 Opublikowano 16 Marca 2014 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2014 Panowie mam pytanie. Przez cały poprzedni rok używałem dodo juice blue velvet o pojemności 30 ml. Chciałbym zmienić wosk na lepszy ale o małej pojemności ( tak jak dodo 30 ml ) Co polecacie?
Rekomendowane odpowiedzi