yacek _b Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2013 Z jednego i drugiego będziesz zadowolony , większa trwałość po stronie Red-a ( miałem i sprzedałem ) zostawiłem masło , przydaje się na szybki pic tak prawie " na odwal " , aplikacja i ścieranie banalna u masła . A tych 2% wątpię byś zauważył i raczej lepiej nie będzie. Rozumiem, że wosku już na masło nie kładziesz? A ile trzyma samo masło? nie , nie kładę , samo masło 3 tyg w porywach , jak trafisz na deszcze , szybko spłynie . Jak mówiłem , nadrabia banalną aplikacją i efektem ( oczywiście na dobitym lakierze cudów nie będzie , jak z każdym innym preparatem )
sebek88ska Opublikowano 5 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2014 Witam poraz kolejny:) znow idzie wiosna i znow problem jaki wosk wybrac:) Teraz Posiadam Srebrne Volvo s60 i zdecydowalem sie na Cleaner VP AP na to PB WD i na Wisienke na Torcie DJ DW:) co sadziecie o tym polaczeniu?? (oczywiscie wczesniej bedzie glinka) poczytalem troche na forum i uzytkownicy chwala sobie cleaner VP...co wy o tym sadzicie? bo ja oczywiscie jestem swiezak i dopiero zaczalem przygode z Detalingiem:)
malkolm Opublikowano 6 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2014 odpuść sobie dodo, za podobną cenę kupisz czasami jakiś tester zymola na forum a jeśli nie musi być wosk naturalny to polecam 50/50, jest super na jasne lakiery
gawlik1985 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Witam wszystkich Chcialbym sie dowiedziec cos na temat wosku AngelWax DarkAngel czy ktos uzywal i czy jest warty swej uwagi. Auto to czarny metalic obecnie kladziony jest Natys Red. Pozdrawiam
Pimps Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podobnie jak kolega wyżej tylko inny typ Czy używał ktoś z Was wosku WOLFGANG FUZION. Chodzi mi o kilka odpowiedzi: 1. Jak się nakłada - czy sprawia trudności z docieraniem, czy się wypaca? 2. Jego trwałość i wygląd końcowy?
dzinkins Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 Podobnie jak kolega wyżej tylko inny typCzy używał ktoś z Was wosku WOLFGANG FUZION. Chodzi mi o kilka odpowiedzi: 1. Jak się nakłada - czy sprawia trudności z docieraniem, czy się wypaca? 2. Jego trwałość i wygląd końcowy? Nakłada się jak wosk z wyższej półki, zero problemów z docieraniem bardzo przyciemnia i podbija kolor, trwałość standard dla takich wosków A no zobacz bo mam taki sprzedać
Pimps Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 dzinkins - bardzo dziękuję za odpowiedź. Co do tej sprzedaży to masz w opakowaniu 90 ml czy to duże? Najlepiej jak by było w tym małym i to już częściowo zużyty
dzinkins Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2014 dzinkins - bardzo dziękuję za odpowiedź. Co do tej sprzedaży to masz w opakowaniu 90 ml czy to duże? Najlepiej jak by było w tym małym i to już częściowo zużyty Mam duży i z 3 auta posmarowane
pabloo1033 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 czy na prima amigo można położyć FK hi temp paste wax lub FK pink paste wax. Nie będą się gryzły z tym cleanerem?
ktm950 Opublikowano 10 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2014 Nie będą się gryzły można położyć
ludwik93 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Panowie co się lepiej sprawdzi jako " letni wosk " Natty's Red, FK pink paste wax czy Dodo Juice ??
karambol Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Witam Panowie co się lepiej sprawdzi jako " letni wosk " Natty's Red, FK pink paste wax czy Dodo Juice ?? Weź może przejrzyj dobrze forum i sam zdecyduj co będzie dla ciebie najlepsze?
ludwik93 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Właśnie zdania na ten temat są podzielone ...
karambol Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 wiec jak sam nie spróbujesz to sie nie dowiesz
bienek Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Wyrób sobie własne zdanie. Samplerki dodo chodzą po 30 zł a używki po 20.. Pizza kosztuje więcej.
ludwik93 Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Dobra raz się żyje xD Na pierwszy ogień Dodo xD Dzięki za info Panowie
Griffe Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 Wyrób sobie własne zdanie. Samplerki dodo chodzą po 30 zł a używki po 20.. Pizza kosztuje więcej. +1 Nic dodac, nic ujac
tomasns Opublikowano 3 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2014 ludwik93, za 80zl masz reda i smarujesz nim do końca życia dodo masz za 30zl samplerek http://www.youtube.com/watch?v=91V8Ig_SUqM porównanie Dodo Juice Purple Haze vs Poorboys Nattys Paste Wax Blue podobno blue daje tyle samo co red
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Panowie Zymol się przejadł.. Co byście polecili zamiast niego? ;>
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 myślałem o nim, masz jakiś konkretny na myśli? kolor bordowy z palety audi
Remigiusz9996 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Panowie Zymol się przejadł.. Co byście polecili zamiast niego? ;> Ja bym polecił Twardy Wosk nanotechnologii z carvalet. Jest fajny
MarrciN Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 shield / concorso / crystal rock - wybór w zależności od budżetu
Ladiosto1 Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2014 Concorso 50ml kusząca rzecz, myślisz ze po zymolu będę usatysfakcjonowany?
Rekomendowane odpowiedzi