Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Z jednego i drugiego będziesz zadowolony , większa trwałość po stronie Red-a ( miałem i sprzedałem ) zostawiłem masło , przydaje się na szybki pic tak prawie " na odwal " , aplikacja i ścieranie banalna u masła .

A tych 2% wątpię byś zauważył i raczej lepiej nie będzie.

Rozumiem, że wosku już na masło nie kładziesz? A ile trzyma samo masło?

nie , nie kładę , samo masło 3 tyg w porywach , jak trafisz na deszcze , szybko spłynie . Jak mówiłem , nadrabia banalną aplikacją i efektem ( oczywiście na dobitym lakierze cudów nie będzie , jak z każdym innym preparatem )

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam poraz kolejny:) znow idzie wiosna i znow problem jaki wosk wybrac:) Teraz Posiadam Srebrne Volvo s60 i zdecydowalem sie na Cleaner VP AP na to PB WD i na Wisienke na Torcie DJ DW:) co sadziecie o tym polaczeniu?? (oczywiscie wczesniej bedzie glinka)

poczytalem troche na forum i uzytkownicy chwala sobie cleaner VP...co wy o tym sadzicie? bo ja oczywiscie jestem swiezak i dopiero zaczalem przygode z Detalingiem:):):ad:

Opublikowano

odpuść sobie dodo, za podobną cenę kupisz czasami jakiś tester zymola na forum

a jeśli nie musi być wosk naturalny to polecam 50/50, jest super na jasne lakiery

Opublikowano

Witam wszystkich

Chcialbym sie dowiedziec cos na temat wosku AngelWax DarkAngel czy ktos uzywal i czy jest warty swej uwagi. Auto to czarny metalic obecnie kladziony jest Natys Red. Pozdrawiam

Opublikowano

Podobnie jak kolega wyżej tylko inny typ

Czy używał ktoś z Was wosku WOLFGANG FUZION. Chodzi mi o kilka odpowiedzi:

1. Jak się nakłada - czy sprawia trudności z docieraniem, czy się wypaca?

2. Jego trwałość i wygląd końcowy?

Opublikowano
Podobnie jak kolega wyżej tylko inny typ

Czy używał ktoś z Was wosku WOLFGANG FUZION. Chodzi mi o kilka odpowiedzi:

1. Jak się nakłada - czy sprawia trudności z docieraniem, czy się wypaca?

2. Jego trwałość i wygląd końcowy?

Nakłada się jak wosk z wyższej półki, zero problemów z docieraniem bardzo przyciemnia i podbija kolor, trwałość standard dla takich wosków ;)

A no zobacz bo mam taki sprzedać :mrgreen:

Opublikowano

dzinkins - bardzo dziękuję za odpowiedź. Co do tej sprzedaży to masz w opakowaniu 90 ml czy to duże? Najlepiej jak by było w tym małym i to już częściowo zużyty :)

Opublikowano
dzinkins - bardzo dziękuję za odpowiedź. Co do tej sprzedaży to masz w opakowaniu 90 ml czy to duże? Najlepiej jak by było w tym małym i to już częściowo zużyty :)

Mam duży i z 3 auta posmarowane ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam ;)

Panowie co się lepiej sprawdzi jako " letni wosk " Natty's Red, FK pink paste wax czy Dodo Juice ?? :)

Opublikowano
Witam ;)

Panowie co się lepiej sprawdzi jako " letni wosk " Natty's Red, FK pink paste wax czy Dodo Juice ?? :)

Weź może przejrzyj dobrze forum i sam zdecyduj co będzie dla ciebie najlepsze?

Opublikowano

Właśnie zdania na ten temat są podzielone ... :/

Opublikowano

Wyrób sobie własne zdanie. Samplerki dodo chodzą po 30 zł a używki po 20.. Pizza kosztuje więcej.

Opublikowano

Dobra raz się żyje xD

Na pierwszy ogień Dodo xD

Dzięki za info Panowie :good: