MMCzysci Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Może nie do końca chodziło o Ciebie, ale zastanawiam się, ile z tych osób, które nie kupiły Georga ze względu na wygląd wie, że ta część się zdejmuje Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Ok. Szczerze to nawet nie wiedziałem, że można to zdjąć, ale mnie osobiście to nie przeszkadza, a nawet wprowadza wesoły klimat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 26 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2020 @Lukasek13 i to są na prawdę wszystkie różnice między tymi odkurzaczami ? To w takim razie nie widzę sensu dopłacać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 W pracy mamy większy model ,prywatnie mam Georga, poza pojemnością i kolorem nie widzę w nich innych różnic. Parametry też są takie same, chociaż spotkałem się z podawaniem dwóch rodzajów mocy 1060 i 1200W. W moim przypadku oba są takie same. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xadamx Opublikowano 27 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2020 https://www.olx.pl/oferta/odkurzacz-pioracy-vax-1400w-CID628-IDF66l5.html#3333a1f1bf Jak ktoś ma blisko i szuka odkurzacza to może ten jest wart uwagi. Wygląda podobnie do Profi 50. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buka Opublikowano 28 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2020 Da się jeszcze gdzieś kupić Clatronica poniżej 450zł? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @buka Da sie. Prawdopodobnie w ciągu dwoch miesięcy bede sprzedawal swojego. Zrobil dwa prania Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @PiterG jaka twoja opinia na temat tego sprzętu ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @david2888 Nie mam porownania do innych odkurzaczy w tej kategorii cenowej. Oczywiscie czuc w dloniach, ze material z ktorego wykonany zostal odkurzacz nie jest premium. Waz mogby byc bardziej elastyczny... Ale czy mozna miec takie wymagania od sprzetu, ktory zwraca sie po 3-4 praniach. Czy powienienem potraktowac to jako duza wade, robiac prania 3 razy w roku? Odkurzacz robi robote, do ktorej zostal stworzony. Pierze tak samo jak te za 1500 zl. Oczywiscie w drozszych mozna doszukać sie bardziej ergonomicznych rozwiazac ulatwiajacych, przyspieszajacych prace ale w przypadku moich potrzeb nie ma sensu doplacac x 3, x 4. Pamiętać nalezy o chemii. Co mi po odkurzaczu za 1500zl skoro chemia, ktorej bede uzywal nie bedzie w stanie "prac". Mialem ostatnio okazje organoleptycznie przetestowac odkurzacz karcher 4001 ale raz, ze koszuje ponad 700 a dwa ze nie ma w zestawie waskiej ssawki bez ktorej roboty nie ruszysz. W mojej ocenie dla mnie do potrzeb prania 3 razy w roku w tej cenie napewno sie to swietny wybor. Nawet gdybym mial robic tych pran dwa razy wiecej rowniez siegnal bym po niego. Zaznaczyc jednak nalezy ze nie rozgladalem sie za alternatywa (podobna cenowo) do clatronica.Moj odkurzacz w najblizszym czasie pojdzie na sprzedaz ale tylko dlatego, ze dostane nowy sprzet pewnego producenta z rabatem 70% (prosze nie pytac o szczegoly ) Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 29 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2020 @PiterG Dzięki za odpowiedź znam Clatronica bo miałem "chyba" go jako pierwszy z forum i ja go tutaj zareklamowałem heh (ah ta skromność ) Potwierdzam Twoje zdanie Clatronic + Maxifi = robota wykonana bdb Wiadomo czasowo schodzi dłużej, bo wypłukiwanie pre-spraya dłużej trwa, ale tak jak mówisz. Na użytek 2-3x do roku to dobry wybór w tej kasie. Ja ostatnio wykorzystuje dobroć kolegi @V1RU$ i użyczam sobie od niego Karcher Puzzi 10/2.... to jest dopiero moc.... ale to już odkurzacz z wyższej półki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Ja też posiadam ten odkurzacz i złego słowa nie mogę powiedzieć. Kilka razy użyłem do prania samochodu i mebli w domu. Robi robotę. W dniu 29.05.2020 o 09:30, david2888 napisał: Clatronic + Maxifi = robota wykonana bdb Ten zestaw jest bardzo dobry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Clatronic kupiony po recenzji @david2888 wyprane kilka aut + kilka dywanów i jak za tą cenę + maxifi jest sztos 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 @smerf91 Miło czytać takie "recenzję" Najważniejsze mieć w głowie to że jest to "tani" sprzęt . Nie raz ludzie zamawiają i oczekują bóg wie czego 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Piszecie konkretnie o Clatronic BSS 1309? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 Clatronic BSS 1309?Tak Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 30 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2020 W dniu 28.05.2020 o 20:00, buka napisał: Da się jeszcze gdzieś kupić Clatronica poniżej 450zł? Jest dostępny na morelach 433 zł i w sferis za 445 zł. Jeszcze w Smyku za 454 z odbiorem osobistym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdabokiem Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 Dzień dobry, chciałbym zamówić Clatronic BSS 1309, teraz pytanie czy będę w stanie nim wyprać samochód tak samo dobrze jak przykładowo 3x droższym numatickiem? jaką chemię do niego najlepiej zamówić?, najlepiej koncentrat do samego odkurzacza + jakiś prespray do szczotkowania przed?, możecie coś polecić? @david2888, @smerf91, @keza możecie podać pęłną nazwę tego maxifi, mówicie o proszku czy koncentracie w płynie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @jazdabokiem Tak, bedziesz w stanie. Moze zejdzie troche dluzej.Maxifi pre spray,Maxifi power rinseWysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 14 minut temu, PiterG napisał: Tak, bedziesz w stanie. Moze zejdzie troche dluzej. Maxifi pre spray, Maxifi power rinse Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka @jazdabokiem Potwierdzam post kolegi PiterG. Mam taki zestaw i radzi sobie elegancko 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jazdabokiem Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 @smerf91@PiterG jeszcze jedno pytanie, używaliście może do prania dywanu w domu ten odkurzacz, da rade? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 31 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2020 6 minut temu, jazdabokiem napisał: @smerf91@PiterG jeszcze jedno pytanie, używaliście może do prania dywanu w domu ten odkurzacz, da rade? Odpowiedź na to pytanie masz w moim poście #2262 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 @smerf91 chodzi dokładnie o te środki? https://allegro.pl/oferta/maxifi-master-pre-spray-500g-8990959673 https://allegro.pl/oferta/maxifi-power-rinse-proszek-do-prania-ekstrak-500g-8556965061 Sam się nad tym clatronickiem zastanawiam. Na początek nie chce wydawać 3k na puzzi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 @vlodek2532 tak, o ta chemie chodzi. Moze dzisiaj albo jutro wystawie swojego clatronica na sprzedaz. Uzywany dwa razy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vlodek2532 Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 6 minut temu, PiterG napisał: @vlodek2532 tak, o ta chemie chodzi. Moze dzisiaj albo jutro wystawie swojego clatronica na sprzedaz. Uzywany dwa razy. Pisz priv hał macz i jak z gwarancją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 1 Czerwca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2020 22 godziny temu, PiterG napisał: Tak, bedziesz w stanie. Moze zejdzie troche dluzej. Maxifi pre spray, Maxifi power rinse Dokładnie ten zestaw polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi