Gąbek1 Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Ja do użytku domowego zakupiłem numatica gve370 na morelu. Powiedzcie jak to jest z gwarancją, na stronie napisane 2 lata, na innej 3. Ile dokładnie tej gwarancji jest? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
#kris Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Numatic dotarł, jak już pisałem mam uszkodzoną rolkę ale moja wina bo nie było mnie przy odbiorze.Z ciekawości napisałem do sklepu o sytuacji to się dowiedziałem że nowa kosztuje 50pln z przesyłką, sporo bo to żaden cud techniki Ok 10pln podobne w sklepach budowlanych.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteksw Opublikowano 7 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2020 Dziwię się, że sprzedawca nie uznaje uszkodzenia w ramach gwarancji, to bardzo źle świadczy o takich sprzedawcach. Przecież nie wszystko można sprawdzić przy odbiorze przesyłki, sam tego umyślnie nie uszkodziłeś. Widać liczy się tylko sprzedaż, a nie zadowolenie kupującego. Ciekawy jestem jaka to firma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yas Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Elo Pany ;), karcher 5.100 i 6.100 oprocz koloru i ceny, roznia sie czyms wogole ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteksw Opublikowano 10 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Według parametrów technicznych wygląda podobnie https://www.ceneo.pl/porownanie/4867/k-rcher-se-6-100-home-p13906804-vs-k-rcher-se-5-100-1-081-200-0-p65454963 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToxicThrash Opublikowano 5 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2020 Witam jestem tu całkiem nowy i mam problem z doborem chemii. Sprawa wygląda tak: mieszkam w De otwieram mini firmę i na początek mam zamiar wyprać kilka kanap, dywanow oraz samochód. Odkurzacz jaki kupię to Numatic 370-2. Zadania jakie będą do mnie należały to pranie: - kanap - dywanów - samochodów Mam prośbę do doświadczonych forumowiczów, czy ktoś mógłby zerknąć w link konkretnego sklepu i skompletować coś na start,tak żebym mógł zarówno potrenować,jak i zrealizować pierwsze zlecenie? https://www.reinigungsberater.de/spruehextraktionsgeraet_numatic_ct_370-2_cleanboy,p-49839086.html Dzięki za pomoc! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Marca 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 https://www.euro.com.pl/odkurzacze/bissell-odkurzacz-spotclean-pro-heat.bhtml?gclid=Cj0KCQjwpLfzBRCRARIsAHuj6qUT-5b6JXI9bvRYN7PB5RZxmZFRS_xB5n8dwqxAhaFYSVdxO8PGt10aAqTGEALw_wcB&gclsrc=aw.ds Bissell pojawił sie w Polsce, szkoda tylko ze cena praktycznie x2 wzgledem USA... Zastanawiam sie nad tym ekstraktorem od dawna bo fajny mobilny odkurzacz do szybkiego odświeżania foteli by był Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 15 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2020 Widziem gdzies ostatnio tego bissela w sklepie internetowy w uk. Cena 90 funtow. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysg101 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Czy ma ktoś numer telefonu do @poorboy i mógłbym prosić o podanie na PW? Już prawie miesiąc nie był aktywny na forum, a chciałbym po świętach się z nim skontaktować i dogadać zakup George'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Widziem gdzies ostatnio tego bissela w sklepie internetowy w uk. Cena 90 funtow. Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu TapatalkaPochwal się jaki to sklep Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wostok11 Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 witam, gdzie obecnie najlepiej kupić george numatic - moze jakies zniżki na forum itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 @Wostok11 od użytkownika @poorboy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 12 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2020 23 godziny temu, krzysg101 napisał: Czy ma ktoś numer telefonu do @poorboy i mógłbym prosić o podanie na PW? Już prawie miesiąc nie był aktywny na forum, a chciałbym po świętach się z nim skontaktować i dogadać zakup George'a. Na jego koncie użytkownika, w informacjach po lewej stronie jest link do witryny internetowej, tam znajdziesz potrzebne informacje. Adresu nie podaję, żeby nie narazić się na ostrzeżenie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolina1 Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 Przeczytałam prawie cały post i nadal nie znam odpowiedzi... Potrzebuję odkurzacza do wyprania około 2-3 samochodów miesięcznie. Zastanawiam się nad Georgem, Profi 50.1C i Profi 7.0. Który sprzęt byście wybrali i czy jest sens dopłacać około 500zł do 50.1 lub George czy Profi 7.0 będzie dla mnie wystarczający? Pozdrawiam, Karolina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 5 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2020 @karolina1 , ja zdecydowałem się na Profi 7.0 Max. Nie porównam z innymi,bo nie korzystałem, ale jestem bardzo zadowolony z zakupu. Sprzęt jest mocny, fajne jest to, że można używać zarówno na sucho jak i do prania. To pozwala oszczędzać miejsce w garażu. Części zamienne są dostępne, ceny niewygórowane. Długi kabel i długa rura pozwalają na pracę w dużym obszarze. Przezroczyste pojemniki pozwalają na bieżąco kontrolować stan płynów. Ma co prawda kilka niedociągnięć ergonomicznych (narażone na uszkodzenia króćce), ale przy odrobinie uwagi nic się nie stanie. Nie wiem jak z trwałością. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croix Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 Widzę że problem mam podobny do karolina1, też trochę wolnej gotówki na rozwój hobby mam. I zastanawiam się nad dwoma progami 1000zł i tu Profi 7.0Max czy Karcher 5.100/6.100, ewentualnie dołożenie tych 500zł i rezygnacja z zakupu polerki w tym roku i zakup albo George lub Profi 50.1c. Forum czytałem wertowałem już byłem zdecydowany na Georga ale przychodzą wątpliwości czy aby na użytek własny dywany, do obskoczenia w rodzinie 3 auta i może drugie 2/3 znajomych jako usługa w ramach przyjacielskiej przysługi. Pomóżcie bo już sam nie wiem. Do tej pory doświadczenie mam tylko z Zelmerem Aquawelt który jak wiemy idealny do prania nie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOU Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2020 @croix pomyśl, czy chciałbyś pobawić się polerką. Jeśli tak, to masz odpowiedź i weźmiesz odkurzacz z niższego budżetu. A jeśli wolisz prać albo prania masz dużo, to coś z większym nastawieniem na cele komercyjne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Ja uważam, że lepiej kupić coś raz, a porządnie. Osobiście wybrałem George'a, a jak się uda to może wypierzesz kilka samochodów i uzbierasz na polerkę. Ps. Nie mam nic do profi 7.0 nigdy nie używałem, ale George jest sprawdzony i będzie służył lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
croix Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Dzięki @MOU i @Lukasek13 za odpowiedź, na polerkę uzbieram chyba szybciej jak sprzedam graty po V40 zalegające w piwnicy i kilka innych fantów. Dobra piszę do kolegi z forum w sprawie Georga. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karols87 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 Witam, moze ktos cos powiedziec na temat tych odkurzaczy? ODKURZACZ PIORĄCY KANWOD https://allegro.pl/oferta/mocny-odkurzacz-pioracy-kanwod-super-wash-10w1-xxl-7891265245?bi_s=ads&bi_m=listing%3Adesktop%3Aquery&bi_c=YmU3M2E4OGItYzY4Ni00NmY5LWE3MDEtMTY1NTc1OTViYjc2AA&bi_t=ape&referrer=proxy&emission_unit_id=a96c113a-efdc-4ffd-a0e9-20e87744ba33 ODKURZACZ PIORĄCY CLATRONIC https://allegro.pl/oferta/mocny-przemyslowy-odkurzacz-pioracy-clatronic-20l-7158698409 BASS POLSKA PRZEMYSŁOWY ODKURZACZ PIORĄCY 1550W https://allegro.pl/oferta/bass-polska-przemyslowy-odkurzacz-pioracy-1550w-8573350140 Odkurzacz piorący RIWALL https://allegro.pl/oferta/odkurzacz-pioracy-riwall-ssawka-tapicerki-mokro-8413111421 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2020 50 minut temu, karols87 napisał: Witam, moze ktos cos powiedziec na temat tych odkurzaczy? O odkurzaczu Clatronic są informacje. Wystarczy poszukać Pozostałe, to raczej nikt tu nie zna. W ogole po aukcjach widze, że zaden nie ma końcówki "szczelinowej", malej do prania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stawek Opublikowano 24 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2020 Koledzy tak obiektywnie jest sens dopłacać do Numatic CT470-2 czy w zupełności wystarczy Numatic GVE370-2 George ? Na początek praca u siebie w domu, a później rodzina i znajomi Jakby byli chętni to i może zarobkowo bym nim pracował, tyko który lepszy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 To ten sam odkurzacz tylko CT ma większą pojemność no i normalny wygląd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 Nie wiem, co żeście się tego wyglądu czepili. Nawet jak komuś nie pasuje, to tę "buźkę" można łatwo odczepić.Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasek13 Opublikowano 25 Maja 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2020 A kto się czepia wyglądu? Pyta czym się różni to odpowiadam. Sam mam George'a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi