Jump to content

Twój arsenał 3

Eryczek

Recommended Posts

• Moderator

Kontynuacja tematów:

W trzeciej odsłonie działu "Mój arsenał" zachodzą jednak pewne zmiany. W temacie, jak przystało na Forum Detailingowe,  chwalimy się jedynie zakupami detailingowymi czyli kosmetykami, akcesoriami, maszynami itd.

W tym temacie nie chwalimy się i nie komentujemy zakupów części samochodowych, akcesoriów do naszych pojazdów oraz materiałów eksploatacyjnych.

Nie przestrzeganie tej zasady będzie owocowało punktami karnymi i ograniczeniem dostępu do Forum.

Święty mikołaj już puka do mych drzwi 😄 
Nie wiem czy to prawda gdzieś przeczytałem, że szampon Zymola ma być zastąpiony innym, więc zrobiłem mały zapasik i przy okazji coś tam od Z też wpadło.

259943565_2018-10-3010_07_42.jpg.4fac85433a7412e47e70766d8724ed66.jpg

U mnie dzisiaj wpadł Clay Mitt znienawidzony "magiczny polimer", mam nadzieję, że będzie fajna zabawa, a ja obrobię dużego sedana w pół godziny. Plus wpadł cleaner od Sg, tym razem bez ściernych cząsteczek, do wybrednego lakieru Renault. 0b90891f3ee51e55283065426a04e821.jpg

Wysłane z mojego DUK-L09 przy użyciu Tapatalka

Po raz kolejny ANB  dzieki Karol !

I uchwyty na patencie ale ciesza. 

no wlasnie co to za patent? zastanawialem się pół lata jak zrobić tanio schludnie i skutecznie i oczywiście nuc z tego nie wyszło

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

no wlasnie co to za patent? zastanawialem się pół lata jak zrobić tanio schludnie i skutecznie i oczywiście nuc z tego nie wyszło

Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka

Wyglada jak górna Czesc siatki/panela ogrodzeniowego?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

15 minut temu, Birkhof napisał:

Wyglada jak górna Czesc siatki/panela ogrodzeniowego?

Masz 100% racji i to nie ocynk a malowany 😄 Trochę się tego w życiu naskładałem, w sumie fajna robota 😛 

Masz 100% racji i to nie ocynk a malowany  Trochę się tego w życiu naskładałem, w sumie fajna robota  

Moj inżynieryjny mózg mnie nie zawiódł i od razu pomyślał jakbym to zamontował ;D

4 godziny temu, KapselK napisał:

Dacie wiarę, że to moje drugie i ostatnie zakupy w tym roku?

Brawo 👏 Sam staram się nie łapać na żadne nowości, w zasadzie od dawna wszystko mam 🙂