vlodek2532 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Uuuuuuu... Kosmetyki dla arcyprofesjonalistów. Swoją drogą jak tam stulejarze? Zamowiliscie blondboxa RRC? Trafiliście na limitowana paczkę ze zdjęciem pani Judytki?
doniek77 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Szczerze to nie zamawiam od RRC nic, mam już swoje sprawdzone produkty i tego się trzymam. Nie ma co wylewać wiadrami hejtu, każdy kupuje co uważa za stosowne i jego wybór. Odnośnie cleanera HoW, faktycznie moim zdaniem to bardziej pasta finish. Ale robi robotę. Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Grzechu23 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 Z tego co widzę to do oferty Tonyin wskoczył Ceramic Crystal Coating Black Wax.@ShiningCar testowałeś już może? Dodali jakiś zapach? Opakowanie jest szklane, czy tylko takie złudzenie na zdjęciu?
vlodek2532 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 A testował ktoś może vaprona? 2 tygodnie dostępny i żadnego filmu na internecie poza tymi od K2. A sporo tego na allegro poszło.
b0l5 Opublikowano 4 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2020 A testował ktoś może vaprona? 2 tygodnie dostępny i żadnego filmu na internecie poza tymi od K2. A sporo tego na allegro poszło.też jestem ciekaw
KUBA46 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 5 minut temu, SamotnyDetailer napisał: Cześć Detailerzy! Chciałbym Wam zaprezentować szerzej produkt Polskiej firmy Nanotechniq. Mianowicie Revive jest preparatem gwarantującym większą gładkość wykańczanych powierzchni i trwalszy efekt niż jakakolwiek inne QD. W zasadzie rzekłbym że to połączenie QD z Sealentem. Dzięki reakcją chemicznym jakie się wytworzyły pomiędzy polimerami w swoim składzie zawiera dodatek SiO2. Preparat jest zalecany do samodzielnego użytku lub jako topper na powłoki ceramiczne już istniejące. Revive maskuje lekkie zadrapania oraz przyciemnia lakier. Pozostawia super śliską powłokę, która dodatkowo chroni lakier przed działaniem promieni UV, chemii, warunkami atmosferycznymi i brudem drogowym. Po aplikacji produkt utwardza się wstępnie prze 3h, natomiast całkowity proces utwardzenia wynosi 24h. Przez ten czas należy chronić powierzchnię zabezpieczaną przed wodą, śniegiem, brudem. Długotrwałe rezultaty, ochrona do 9 miesięcy. Szybki i łatwy proces aplikacji, nanosimy preparat na powierzchnię lakieru i kolistymi ruchami wcieramy poprzez polerowanie mikrofibrą. Alternatywa dla wosków. Pojemność 250ml wystarcza na około 4 samochody typu liftback / kombi. Cena 97,27 zł 1. Nie ten dział. 2. Z opisu nie wynika, że to QD. 3. 4 aplikacje z jednej butli? Słabo
D@ViD Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Nowe aplikatory Work Stuff, z dwoma różnymi twardościami gąbki 2 1
Grzechu23 Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 EDIT: Dubel z nowością od WS Dawid był pierwszy 1
Moderator psemo Opublikowano 6 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 @Grzechu23 Foty się nie wczytują
CarlosBlack Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 piana od CarPro, na pewno się skuszę
analyzator Opublikowano 6 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Listopada 2020 Gyeon wax się zapowiada ciekawie.
D@ViD Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 Nie wiem, czy już było, ale teraz dopiero zauważyłem, że pojawił się Soft99 Wash Mist w opakowaniu 4l. Alle: Numer oferty: 9901185479 1
Aivars Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @Eidos71 @Domel @D@ViD testowaliscie juz moze nowa paste onestep od Funky Witch ?
GTruszkowski Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 A tu ciekawostka z dzisiaj o ile nie było wcześniej poruszane, a mowa jest tutaj o aqua car cosmetics i nowej powłoce top coat. O co zapytałem to czy aqua coating one sprawdzi się jako top dla innej powłoki, odpowiedź poniżej.
Partner forum CAR CRAZY Opublikowano 9 Listopada 2020 Partner forum Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 6 minut temu, GTruszkowski napisał: A tu ciekawostka z dzisiaj o ile nie było wcześniej poruszane, a mowa jest tutaj o aqua car cosmetics i nowej powłoce top coat. O co zapytałem to czy aqua coating one sprawdzi się jako top dla innej powłoki, odpowiedź poniżej. Może dlatego że okazała się mniej hydrofobowa niż opis i wyjdzie drugi produkt który będzie typowo hydrofobowy bo 99% Top Coat nastawione jest na jak najmocniejsze podbicie hydro. 1
D@ViD Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 @Aivars 2 godziny temu, Aivars napisał: @Eidos71 @Domel @D@ViD testowaliscie juz moze nowa paste onestep od Funky Witch ? Małe pole liznąłem, ale auto nowe, przebieg 217km, to więc nie ma co się wypowiadać. Na pewno mega wydajna. Docieranie perfekcyjne i uwaga... Zostawia niesamowicie śliska powierzchnię. Do środy mam w planie sprawdzić na trudniejszym pacjencie
Bare Shine Opublikowano 9 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2020 19 minut temu, D@ViD napisał: Zostawia niesamowicie śliska powierzchnię. Ale po czy przed odtluszczeniem?
D@ViD Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 11 godzin temu, Bare Shine napisał: Ale po czy przed odtluszczeniem? Przed. Po nie aż tak tępa, ale mnie śliska 1
GTruszkowski Opublikowano 10 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2020 Przyszła powłoka na szyby z aqua, w tym tygodniu postaram się to przetestować, dam znać edit: w przyszłym tygodniu otrzymam również wspomnianego wcześniej top coat’a, więc niebawem wrzucę opinię tych dwóch produktów (glass i top coat) 1
D@ViD Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Na etykiecie - o zapachu malinowym, a w poście piszą, że o zapachu czarnej porzeczki ahh taaa MW
Tomas-sg Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 @D@ViD ale chociaż pojemność się zgadza Nigdy ale to nigdy nie zapomnę jak prawie kupiłem pianę o pięknej nazwie Mint z zapachem winogronowym 2
lazzur Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 manufaktura od dawna juz nic nie robi, oprocz odgrzewania starych rzeczy zmieniajac aby zapach lub kolor ktory pewnie pozniej i tak sie zmieni, to taka nowosc nienowość w sumie.
AudiBlask Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2020 Właśnie manufaktura to by mogła zapachy robić, nic mi z tej firmy specjalnie nie podeszło ale wszystko fajnie pachnie
Rekomendowane odpowiedzi