yas Opublikowano 6 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2020 @aeropro ale to swiecace to nie jes ceramik wax, take cos , swiecace w ciemnosci to bylaby petarda, nikt tego niema
doniek77 Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 Ja myślę że będzie coś do plastików na zewnątrz, jakiś wsr i może jakaś NW? Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
KiziorDZN Opublikowano 7 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2020 15 godzin temu, yas napisał: co to ma byc, jakis wosk swiecący w ciemnosci, czy co ?? Nie mam pojęcia, chemik z adbl wrzucał na insta. Wiem tylko, że świeci pod światłem UV. Ja to kupuję czymkolwiek by nie było, z ADBL testowałem już chyba większość kosmetyków a na twarde smarowidło (które uwielbiam) od nich czekam i czekam. Zobaczymy.
Berd Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Od jutra dostępne w sprzedaży nowości ceramiczne od Meguiars
b0l5 Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Patrzę jakaś moda w tym sezonie na fluorescencyjne produkty
Moderator psemo Opublikowano 12 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Raczej kolor butelek
lazzur Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 dla mnie ten wosk jodido z mf to total niewypał, na aucie posiedział moze z max połtora miesiaca, dobrze ze mialem tylko tester
b0l5 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 dla mnie ten wosk jodido z mf to total niewypał, na aucie posiedział moze z max połtora miesiaca, dobrze ze mialem tylko testerDlatego trzeba brać sprawdzone produkty
Fredi88 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 17 minut temu, lazzur napisał: dla mnie ten wosk jodido z mf to total niewypał, na aucie posiedział moze z max połtora miesiaca, dobrze ze mialem tylko tester Nie twierdzę że to jakiś wybitny wosk, ale jakość wosku oceniasz tylko po trwałości?
paki112 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 @lazzur możliwe, zakupiłem, jak obecny Water Block zacznie się kończyć to nałożę i sprawdzę Inaczej się nie przekonam
lazzur Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 @Fredi88 nie tylko po trwalosci ale i sa jeszcze inne czynniki, aplikacja dosyc prosta za to dotarcie to nieporozumienie. Ogolnie dla mnie to jest aby dobry marketing i ładny zapach tyle z plusow tego wosku, ten produkt moim zdaniem im nie wyszedl.
Arkeolowy Opublikowano 13 Maja 2020 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 11 minut temu, lazzur napisał: ten produkt moim zdaniem im nie wyszedl. miałeś v1 czy v2?
smerf91 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 13 minut temu, lazzur napisał: @Arkeolowy v2 lemon crispy cookie Też miałem dokładnie ten sam i też nie polecam.
KiziorDZN Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Kolejny limited od ADBL i jednocześnie kolejne odgrzewanie kotleta*. Fajnie, że coś robią ale wolał bym w końcu coś nowego, o lepszym, innym działaniu czy przeznaczeniu. *wg mnie oczywiście, ale trzeba przyznać, że kolorki i butelki kozackie.
Gozdziu23 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 8 minut temu, KiziorDZN napisał: Kolejny limited od ADBL i jednocześnie kolejne odgrzewanie kotleta*. Fajnie, że coś robią ale wolał bym w końcu coś nowego, o lepszym, innym działaniu czy przeznaczeniu. *wg mnie oczywiście, ale trzeba przyznać, że kolorki i butelki kozackie. Limited jest bo pewnie jak większość firm obecnie jest problem z opakowaniami, wszystko co każdy miał wyprzedał pod koronawirusa do innych firm, którym posłużyły jako butelki do produktów dezyfencji. Ale trzeba przyznać że fluo kolor i przezroczyste działa na wyobraźnie i od razu produkt jakiś fajniejszy
damiano2007 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 @david2888 shine? To pewnie jakiś syntetyk? Coś więcej info?
D@ViD Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Godzinę temu, damiano2007 napisał: @david2888 shine? To pewnie jakiś syntetyk? Coś więcej info? Hybryda więcej info producent poda wkrótce 1
Moderator BiałyGTi Opublikowano 14 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 @david2888 znajome foto 1
paki112 Opublikowano 14 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2020 Z instagrama @DETAILiNK chłopaki coś dla nas mają: Cytat NOWOŚĆ!!! Carnauba Wax - już od niedzieli 17/05/20 nowy wosk w naszej ofercie! Carnauba Wax - wosk o zawartości 35% najczystszego wosku Carnauba z dodatkami nanocząsteczek tytanu i silikonu oraz perlizatorów Idealnie maskuje drobne rysy i niedoskonałości lakieru, nadaje szklistości oraz głębi lakieru. Trwałość do 3 miesięcy Oczywiście bez symboli GHS i w klasycznym stylu 1
MarBi Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 Co do ADBL, to z tego co pamiętam całkiem niedawno pisali o 3 zupełnie nowych produktach. Domniemam, że nie chodziło im o serie "limited" także może niebawem coś się wyjaśni.
smerf91 Opublikowano 15 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 15 Maja 2020 2 godziny temu, MarBi napisał: Co do ADBL, to z tego co pamiętam całkiem niedawno pisali o 3 zupełnie nowych produktach. Domniemam, że nie chodziło im o serie "limited" także może niebawem coś się wyjaśni. Produkty są całkiem nowe i dwa z nich jak dla mnie zapowiadają się mega ciekawie :)
Rekomendowane odpowiedzi