Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się podobają. Są bardzo charakterystyczne i wyróżniają się na tle konkurencji. Marka z bogatą historią i dużym budżetem mogą namieszać na scenie.

Opublikowano
29 minut temu, Tomek1419 napisał:

Z tego co dzisiaj widziałem na fb to shiny garage ma nowy ręcznik do osuszania w kolorze fioletowym.

Dokładnie 😉 i bedzie to coś ala Work STUFF Monster XS 🙂 

Opublikowano
33 minuty temu, david2888 napisał:

Dokładnie 😉 i bedzie to coś ala Work STUFF Monster XS 🙂 

Ten mały SG ma być 40x40 - taki bym przytulił do arsenału.

Opublikowano
33 minuty temu, V1RU$ napisał:

Ten mały SG ma być 40x40 - taki bym przytulił do arsenału.

40x40 ?? trochę małe 😉 taki WS PRINCES lub MONSTER XS jest idealne 😉 

Opublikowano
21 minut temu, david2888 napisał:

40x40 ?? trochę małe 😉 taki WS PRINCES lub MONSTER XS jest idealne 😉 

A widzisz szukam mały właśnie na zakamarki, wnęki itp. Bo mam małego pomocnika i większy dla córki za duży. Podrośnie to dopasuję do niej większy 😉

• Partner forum
Opublikowano
Godzinę temu, V1RU$ napisał:

A widzisz szukam mały właśnie na zakamarki, wnęki itp. Bo mam małego pomocnika i większy dla córki za duży. Podrośnie to dopasuję do niej większy 😉

Zerknij na ten co jakis czas temu dodalismy :

https://showcarshine.pl/reczniki-do-osuszania/showcarshine-microfiber-double-twisted-dryer-mini-1400-gsm-40x40.html

Nie duży, wysoka gramatura i dwustronne włókna Twisted Pile... no i cena też przyjemna

• Lubię to 2
  • Moderator
Opublikowano
1 godzinę temu, CAR CRAZY napisał:

Zerknij na ten co jakis czas temu dodalismy :

https://showcarshine.pl/reczniki-do-osuszania/showcarshine-microfiber-double-twisted-dryer-mini-1400-gsm-40x40.html

Nie duży, wysoka gramatura i dwustronne włókna Twisted Pile... no i cena też przyjemna

Mam ten ręcznik 😎 jest po prostu kozacki, włókno jak a Prince i cena bardzo dobra 

Po lewo ten od @CAR CRAZY po prawo King 

IMG-20200214-122259732.jpg

• Lubię to 1
Opublikowano

@Banshee Nie jest to nowość jeśli chodzi o produkt 🙂 bo był on, ale w dużych opakowaniach 🙂 

Nowość jeśli chodzi o to, że opakowanie jest mniejsze 😉 

Tak samo w przypadku innych produktów. Koch postanowił wypuścić w mniejszych pojemnosciach - 1l. np. GUFF Gummifix

Opublikowano

@david2888 a to gdzieś mi umkło ze był w większych pojemnościach🙇‍♂️ Podoba mi się takie podejście kocha , ponieważ lubię ich produkty ale właśnie nie które były tylko w dużych bankach , mam na swojej liście zakupowej litrowego guff”a , ten szampon i Motor plastra 0,5 l żeby porównać go z cartec”iem

• Moderator
Opublikowano

Ktoś mi powie ten fenomen i jego obsesja mycia microfibrami? Jakoś mnie to nie przekonuje, jeszcze przy waterless bym to zrobumiał tak przy takim myciu srednio mnie to przekonuje 

Opublikowano

He he niebieski, pasowałby do koloru przewodniego u mnie... pomyślimy. Podziękował za namiary@Streat

Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Dla mnie jest to mega nowość 😁

Na profilu Wolfgang pojawił się taki wpis. Bardzo fajna sprawa 😉

"Did you know, that your purchase of Wolfgang Füzion Wax includes one free refill!"

Opublikowano

@Tomas-sg 

"Your purchase of Wolfgang Füzion Wax includes one free refill.

Send the empty container to us with a copy of the certificate of authenticity. We will promptly replenish the container and return it to you.

Refill issued to original owner. International customers, please email us for refill information.

There is no shipping charge on this item for ground service within the 48 contiguous United States."

Jeśli mieszkasz w USA - to faktycznie świetna oferta. Ale dla nas, w PL - już nie bardzo...

A tutaj nowość od Poorboy's World - powłoka 😃

image.png.9abb34cd9bb821a22003bab5adc01a91.png

• Lubię to 1