AudiBlask Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 @Gardor napisz do Fresso na FB , przyślą Ci nowy. Mieli jakąś partię z wadliwymi atomizerami.
gprzesniak Opublikowano 10 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2022 @CAR CRAZY Dzięki, nie omieszkam.
JakubBe Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 Myślę że ta "nowość" ucieszy wiele osób: @ADBL 5
Eidos71 Opublikowano 11 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2022 @JakubBe - wczoraj dostałem właśnie ADBL tire cleaner z takim atomizerem. Byłem pewien, że zaszła pomyłka, choć z tych pozytywnych...
aeropro Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 11 godzin temu, JakubBe napisał(a): Myślę że ta "nowość" ucieszy wiele osób: @ADBL Trochę beka, bo tak szumnie zapowiadane nowe autorskie atomizery, a tu pyk Canyony, które można było wsadzać po pierwszych wpadkach 1
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 47 minut temu, aeropro napisał(a): Trochę beka, bo tak szumnie zapowiadane nowe autorskie atomizery, a tu pyk Canyony, które można było wsadzać po pierwszych wpadkach To chyba najlepsze regulowane atomizery na rynku, więc należy się cieszyć. Szkoda, że tak późno wpadli na ten pomysł.
aeropro Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 11 minut temu, ral6014 napisał(a): To chyba najlepsze regulowane atomizery na rynku, więc należy się cieszyć. Szkoda, że tak późno wpadli na ten pomysł. ależ o to mi chodzi, bardzo dobrze - sprawdzone itd, ale mogli trochę wcześniej na to wpaść 1
xadamx Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 9 godzin temu, ral6014 napisał(a): To chyba najlepsze regulowane atomizery na rynku, więc należy się cieszyć. Szkoda, że tak późno wpadli na ten pomysł. Wg mnie są lepsze od nich.
MMCzysci Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Któryś Canyon z kolei ostatnio mi padł, ten niby dobry, oryginalny. Ale o triggerach od adbl nawet nie będę wspominal.Wyryte w skale z S20 FE 5G
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 14 minut temu, xadamx napisał(a): Wg mnie są lepsze od nich. To znaczy które, oczywiście z regulacją?
marcineke Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Mi z 10 Canyon szybko padły 2 jeden był w butelce z Tarem, drugi z Vampire Lite, dokupiłem 2 następne ale szału nie ma...za to świetnie pryskają, uwielbiam ich regulacje, do ciężkiej chemia mam Marolexa , średnio działa ale działa, mam też Venusa hevy duty i aplikacja to tragedia , tryska jeszcze na powrocie...
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 22 godziny temu, JakubBe napisał(a): Myślę że ta "nowość" ucieszy wiele osób: @ADBL Uuuuuuuu ;/ Nie lubię Canyonów ;/ właśnie przez tą regulowaną końcówkę którą ciągle trzeba kręcić i brudzić sobie ręce wyciśniętymi kroplami z głowicy ;/ Moimi ulubieńcami byłe te - wsadziłem je we wszystkie butle np GoodStuff... 2
penkus5 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 @marcineke Mi VL czarny Canyon wypsikał już lekko 3 litry i nic się z nim nie dzieje... @Domel A ja ostatnio prawie wszystko spowrotem na Canyon'y powymieniałem 1
Rafal9304 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Jednym Canyonem przelałem z 20l APC, działa, z Vampire Liquid kolejnym przeszło z 5l i też działa, ogólnie bardzo zadowolony z nich jestem.
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 @penkus5 Wszędzie, gdzie to ma sens wymieniam atomizery na Canyony. Końcówkę ustawiam i nie kręcę 2
xadamx Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 2 godziny temu, ral6014 napisał(a): To znaczy które, oczywiście z regulacją? Te, które kiedyś miało Carpro. Teraz można kupić też jako Meguiars (szare). https://www.pielegnacjaaut.pl/meguiars-chemical-resistant-sprayer 1
PawelRDM Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 10 minut temu, xadamx napisał(a): Te, które kiedyś miało Carpro. Teraz można kupić też jako Meguiars (szare). https://www.pielegnacjaaut.pl/meguiars-chemical-resistant-sprayer Dla mnie numer jeden! 2
MikeLBN Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Canyon-y i inne triggery z regulacją mają jedną, ale bardzo poważną wadę - Ciekną jak się ściśnie butelkę, a niektóre nawet jak się tylko przechyli. A drugie to że dużo towaru dają. Oczywiście mają swoje zastosowanie, ale jako uniwersalny do wszystkich to słaby wybór IMO 2
Moderator Domel Opublikowano 12 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 42 minuty temu, MikeLBN napisał(a): Canyon-y i inne triggery z regulacją mają jedną, ale bardzo poważną wadę - Ciekną jak się ściśnie butelkę, a niektóre nawet jak się tylko przechyli. A drugie to że dużo towaru dają. Oczywiście mają swoje zastosowanie, ale jako uniwersalny do wszystkich to słaby wybór IMO Dokladnie
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 Godzinę temu, MikeLBN napisał(a): Canyon-y i inne triggery z regulacją mają jedną, ale bardzo poważną wadę - Ciekną jak się ściśnie butelkę, a niektóre nawet jak się tylko przechyli. A drugie to że dużo towaru dają. Oczywiście mają swoje zastosowanie, ale jako uniwersalny do wszystkich to słaby wybór IMO Canyony raczej nie ciekną. Poza tym kto powiedział, ze są uniwersalne do wszystkiego? Są dobre tam, gdzie warto dawać sporo chemii. W razie potrzeby odzyskuję nawet atomizery kosmetyczne. 1
MikeLBN Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 8 minut temu, ral6014 napisał(a): Poza tym kto powiedział, ze są uniwersalne do wszystkiego? ADBL. "Wszystkie produkty ADBL z triggerami możecie już kupić z nowymi triggerami marki canyon"
ral6014 Opublikowano 12 Listopada 2022 Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2022 5 minut temu, MikeLBN napisał(a): ADBL. "Wszystkie produkty ADBL z triggerami możecie już kupić z nowymi triggerami marki canyon" Z reguły producenci stosują jednakowe atomizery we wszystkich produktach (o tej samej pojemności oczywiście) nawet jeśli nie ma to sensu praktycznego. Tak jest taniej. 2
Dystrybutor ADBL Opublikowano 13 Listopada 2022 Dystrybutor Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 @Gardor light lepiej sprawdzi się na felgach. Jest bardziej żelowy. Dłużej leży zwłaszcza w warunkach na zewnątrz. Praktycznie nie śmierdzi. Ja go używam na bezdotykach bez pendzelkowania felgi. @aeropro nie można było ale to temat na bardzo długą rozmowę więc zapraszam na prv. @Domel na te z pomarańczową gumką też były reklamacje. W skrócie. Nigdy nie da się dogodzić wszystkim. Własne triggery to jest ogromny projekt do którego próbowaliśmy podejść ale na tą chwilę jesteśmy jeszcze nie gotowi na to by w niedługim czasie go uruchomić. Z Canyonem wreszcie po wielu latach udało się porozumieć na warunkach gdzie jesteśmy spokojni o ciągłość dostaw przy świetnym produkcie. Przepraszamy, że tak długo musieliście czekać na tą potrzebną zmianę. Ale w końcu temat problematycznych triggerow jest za nami. Warto wspomnieć, że pomimo znacznie droższego triggera zdecydowaliśmy się nie podnosić cen produktów. 5 2
Moderator Domel Opublikowano 13 Listopada 2022 Moderator Zgłoś Opublikowano 13 Listopada 2022 35 minut temu, ADBL napisał(a): na te z pomarańczową gumką też były reklamacje. Kurcze mam ich ze 100 i zepsuły mi się ze 2 kiedy upadły na ziemię będę za nimi tęsknić [i]
Rekomendowane odpowiedzi