oskarr17 Opublikowano 3 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia 2021 Hej czy byłby ktoś miły i pożyczył na 1 dzień mała polerke żeby dojść w uciążliwe miejsca no progi, dokładki. Oczywiście odpłatnie. Miejsce Krakow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon149 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Testował ktoś z Was zestaw k2 vapron? Jak długo utrzymuje się efekt? Utrzymuje się krótko raczej polecam polerowanieWysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 5 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia 2021 Kto mieszka blisko sklepu Jula? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damiano2007 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Kojarzy ktoś sklep w którym relatywnie niedrogo dorwę opony Uniroyal Rainsport 5 225/40/18? Cena <320 mile widziana Mam wrażenie, że sezon zima a opony letnie poszły w górę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kerad Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Jaką polecacie aplikacje do klonowania innych apk na androida?Chce mieć dwie aplikacje Inpost na dwa różne numery telefonów, żeby nie trzeba się było przelogowywać.Android 10 bez roota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 godzinę temu, damiano2007 napisał: sklep Napisz do chłopaków ze stancestore.pl. Mi ogarneli oponki taniej niż na oponeo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
banano7 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 23 godziny temu, PiterG napisał: Kto mieszka blisko sklepu Jula? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka Mieszkam w Warszawie i dosyć niedaleko mam do tego sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał82 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 Pany jak białe auto było niedawno woskowane to wystarczy jak ręcznie umyję, później cleaner i nowy wosk czy lepiej zrobić dekantominację jak szkoła nakazuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FilipO Opublikowano 6 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Stycznia 2021 1 minutę temu, Michał82 napisał: Pany jak białe auto było niedawno woskowane to wystarczy jak ręcznie umyję, później cleaner i nowy wosk czy lepiej zrobić dekantominację jak szkoła nakazuje? Umyj, obejrzyj, podotykaj i zdecyduj Innej opcji nie ma, u mnie po 3-6msc od korekty trzeba było jednak glinki użyć, ale zanieczyszczenia nie były duże. Jak użyjesz cleanera, i coś będzie pod gąbką / padem to może zrobić bałagan, także poświęć lepiej te kilka minut, sprawdź czy trzeba czy nie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Czym usunąć nalot wewnątrz chromowanej końcówki wydechu? Jest duża ilość sadzy, trochę usunąłem, ale jeszcze dużo zostało. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Pierwszy ogien to bym atakowal czyms typu farecla lub tempo i recznie mozolnie dokopac sie do epoki brązu. Jak zacznie po calosci przebijac metal to uzywam koncowki typu autotriz. Jak jeszcze robilem recznie zmienialem gradacje pasty na bardziej liquy i jechane do połysku. Czasochlonne ale zazwyczaj satysfakcjonujace. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PingNoMore Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Tak to wygląda. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KUBA46 Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 @PingNoMore wełna stalowa. Pastami się zajedziesz. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 8 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2021 Wlasnie tak patrze ze tez nie napisalem czym. Ostatni etap robilem recznie bawelna a pierwszy ogien jak Kuba pisze bedzie najszybciej. Zreszta ten wydech nie wyglada zle, robota na kilkanascie min. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Byłbym wdzięczny za informację czy jeszcze gdzieś dostane CHRISTMAS BREEZE ale zapach z ZESZŁEGO ROKU - czyli zapach WINA Udało mi sie wykupić ostatni w @MotoGo = może jeszcze gdzieś ktoś ma na stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Domel Jak będę u lokalnego szamana to zobaczę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 2 minuty temu, Qlimaxss napisał: @Domel Jak będę u lokalnego szamana to zobaczę Nowy zapach PIERNIKA jest ok ale zapach WINA najlepszy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 @Domel Oki, dobrze wiedzieć . Że piernika nie brać . Brać tyle ile będzie miał ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 9 Stycznia 2021 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 Godzinę temu, Qlimaxss napisał: Brać tyle ile będzie miał ? daj znać najpierw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 9 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2021 18 minut temu, Domel napisał: daj znać najpierw Oki. Już mu napisałem ma poszukać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skav Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 Mam pytanie, jakos w czerwcu kupowalem adbl vampira (jakas taka edycja w przezroczystej butelce, byl w kolorze mniej-wiecej soku jabłkowego), po pewnym czasie zauważyłem ze stracil kolor - jest sie czym przejmowac czy norma? Na dnie butelce jak dobrze kojarze jest jakis osad, sam adbl stal w piwnicy gdzie specjalnie nie jest cieplo. Podejrzewam ze moze sam barwnik sie wytracil, ale reki sobie reki uciac nie dam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 10 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2021 @ADBL pisało kiedyś, że to normalne zjawisko i nie ma się czym przejmować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4dminwhyyyyy Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Jaka butla, atomizer do vasco? Oryginalny wyzionął ducha po około 10-15 psiknięciach... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 Tez przylaczam sie do pytania @4dminwhyyyyy. Kwazar 360+ sie poddal po paru miesiacach. Sam nastawiam sie juz mentalnie na delta industies, ale jakby bylo cos tanszego i sprawdzonego to czekam na propozycje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 11 Stycznia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2021 @mefONE Ja się przymierzam do T&G zakupić kwazar solvent, ponoć dobrze się sprawdza z produktami do odsmalania. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi