Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej czy byłby ktoś miły i pożyczył na 1 dzień mała polerke żeby dojść w uciążliwe miejsca no progi, dokładki. Oczywiście odpłatnie. Miejsce Krakow.

Opublikowano
Testował ktoś z Was zestaw k2 vapron? Jak długo utrzymuje się efekt? 
Utrzymuje się krótko raczej polecam polerowanie

Wysłane z mojego M2007J3SY przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kojarzy ktoś sklep w którym relatywnie niedrogo dorwę opony Uniroyal Rainsport 5 225/40/18? Cena <320 mile widziana 😉

Mam wrażenie, że sezon zima a opony letnie poszły w górę...

Opublikowano

Jaką polecacie aplikacje do klonowania innych apk na androida?
Chce mieć dwie aplikacje Inpost na dwa różne numery telefonów, żeby nie trzeba się było przelogowywać.
Android 10 bez roota

Opublikowano
1 godzinę temu, damiano2007 napisał:

sklep

Napisz do chłopaków ze stancestore.pl. Mi ogarneli oponki taniej niż na oponeo 🙂 

• Dziękuję 1
Opublikowano
23 godziny temu, PiterG napisał:

Kto mieszka blisko sklepu Jula?

Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Mieszkam w Warszawie i dosyć niedaleko mam do tego sklepu 🙂

Opublikowano

Pany jak białe auto było niedawno woskowane to wystarczy jak ręcznie umyję, później cleaner i nowy wosk czy lepiej zrobić dekantominację jak szkoła nakazuje?

Opublikowano
1 minutę temu, Michał82 napisał:

Pany jak białe auto było niedawno woskowane to wystarczy jak ręcznie umyję, później cleaner i nowy wosk czy lepiej zrobić dekantominację jak szkoła nakazuje?

Umyj, obejrzyj, podotykaj i zdecyduj 🙂 Innej opcji nie ma, u mnie po 3-6msc od korekty trzeba było jednak glinki użyć, ale zanieczyszczenia nie były duże. Jak użyjesz cleanera, i coś będzie pod gąbką / padem to może zrobić bałagan, także poświęć lepiej te kilka minut, sprawdź czy trzeba czy nie. 

• Lubię to 1
Opublikowano

Czym usunąć nalot wewnątrz chromowanej końcówki wydechu? Jest duża ilość sadzy, trochę usunąłem, ale jeszcze dużo zostało.

Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Pierwszy ogien to bym atakowal czyms typu farecla lub tempo i recznie mozolnie dokopac sie do epoki brązu. Jak zacznie po calosci przebijac metal to uzywam koncowki typu autotriz. Jak jeszcze robilem recznie zmienialem gradacje pasty na bardziej liquy i jechane do połysku. Czasochlonne ale zazwyczaj satysfakcjonujace.

Opublikowano

Wlasnie tak patrze ze tez nie napisalem czym. Ostatni etap robilem recznie bawelna a pierwszy ogien jak Kuba pisze bedzie najszybciej. Zreszta ten wydech nie wyglada zle, robota na kilkanascie min.

• Moderator
Opublikowano

Byłbym wdzięczny za informację czy jeszcze gdzieś dostane CHRISTMAS BREEZE ale zapach z ZESZŁEGO ROKU - czyli zapach WINA

2021-01-04-20-48-47.jpg

Udało mi sie wykupić ostatni w @MotoGo = może jeszcze gdzieś ktoś ma na stanie 🙂

• Moderator
Opublikowano
2 minuty temu, Qlimaxss napisał:

@Domel Jak będę u lokalnego szamana to zobaczę 😉😀

Nowy zapach PIERNIKA jest ok ale zapach WINA najlepszy 😄

• Moderator
Opublikowano
Godzinę temu, Qlimaxss napisał:

Brać tyle ile będzie miał 😁🤣?

daj znać najpierw 😉

Opublikowano

Mam pytanie, jakos w czerwcu kupowalem adbl vampira (jakas taka edycja w przezroczystej butelce, byl w kolorze mniej-wiecej soku jabłkowego), po pewnym czasie zauważyłem ze stracil kolor - jest sie czym przejmowac czy norma? Na dnie butelce jak dobrze kojarze jest jakis osad, sam adbl stal w piwnicy gdzie specjalnie nie jest cieplo. Podejrzewam ze moze sam barwnik sie wytracil, ale reki sobie reki uciac nie dam

Opublikowano

Tez przylaczam sie do pytania @4dminwhyyyyy.

Kwazar 360+ sie poddal po paru miesiacach. Sam nastawiam sie juz mentalnie na delta industies, ale jakby bylo cos tanszego i sprawdzonego to czekam na propozycje.