chudy2355 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 @Birkhof do polerowania ewentualnie do stosowania mocniejszej chemii typh vasco Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 @Birkhof do pokerowania ewentualnie do stosowania mkcniejdzej chemii typh vascoWysłane z mojego SM-G950F przy użyciu TapatalkaPokerowania?
chudy2355 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Chodzilo o polerowanie juz poprawiam Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Bapko Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Mam skory wyczyszczone colourlock soft następnie położony gliptone leather conditioner dwukrotnie i obficie. Auto tak stoi sobie już 3 dni i się środek wchłania i tu pytanie czy przed zabezpieczeniem colourlock leder versigelung jedynie dotrzeć mikrofibra ewentualny nadmiar conditionera czy wyczyścić softem czy jak byście proponowali?
#kris Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Panowie czy dobrze kombinuję w etapach lekkiego odświeżenia lakieru- mycie/dekontaminacja- glinka- ab cherry glaze- dodo lime prime- cc water goldCzy pomijamy dodo...Wszystko ręcznie niestety.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
michalwi Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Glaze dajemy po cleanerze. Przy CCWG zastanowiłbym się czy jest sens dawać cleaner, a zwłaszcza glaze.
Kondziuu Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Jakie programy wybieracie na myjni bezdotykowej jeśli macie nałożony wosk Softa99?
Administrator AreK Opublikowano 28 Lipca 2019 Autor Administrator Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 pierwszy i ostatni 1
asaledr Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Zamawiał ktoś z Was może drzwi samochodowe na allegro? Jak zazwyczaj są pakowane, w folie, strecha, czy jakieś pudło?
Bapko Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Zamawiał ktoś z Was może drzwi samochodowe na allegro? Jak zazwyczaj są pakowane, w folie, strecha, czy jakieś pudło?Ja zamawiałem, i były właśnie na początku folia bąbelkowa, zapakowane w jakiś pudło randomowe- składane z kilku i owinięte strechem i zaklejone taśma do pakowania ale myśle ze każdy sprzedawca inaczej będzie pakował w to co ma pod ręka
Birkhof Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Mam skory wyczyszczone colourlock soft następnie położony gliptone leather conditioner dwukrotnie i obficie. Auto tak stoi sobie już 3 dni i się środek wchłania i tu pytanie czy przed zabezpieczeniem colourlock leder versigelung jedynie dotrzeć mikrofibra ewentualny nadmiar conditionera czy wyczyścić softem czy jak byście proponowali?Ktory conditioner?
kurdziaszek Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Zamawiał ktoś z Was może drzwi samochodowe na allegro? Jak zazwyczaj są pakowane, w folie, strecha, czy jakieś pudło?Zamawiałem kiedyś 2szt to każda przyjechała oddzielnie zapakowana na paletach plus pasy i folia babelkowa. Całość folia czarna. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
Birkhof Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 GT11To odzywka bez impregnatu (jak gt13) wiec lekko softem sciagnac resztki, wyschniecie i po 2-3h versigelung
Bapko Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 To odzywka bez impregnatu (jak gt13) wiec lekko softem sciagnac resztki, wyschniecie i po 2-3h versigelungA myślisz ze colourlock protektor dać żeby nadać miękkości skory przed versigelung?
Birkhof Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 A myślisz ze colourlock protektor dać żeby nadać miękkości skory przed versigelung?W teorii gt11 to produkt blizniaczy, moim zdaniem nie ma sensu
Pioter83 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 hej, Czy na collinite 476 po każdym myciu pasuje ADBL SSW czy jakiś QD?
PiterG Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 @Pioter83 pasuje prawie wszystko ale czy jest sens? Ssw poloz sobie na szyby, bedziesz mial namiastke NW, ewentualnie na lakier jak coli zacznie umierac.
Pioter83 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 4 minuty temu, PiterG napisał: @Pioter83 pasuje prawie wszystko ale czy jest sens? Ssw poloz sobie na szyby, bedziesz mial namiastke NW, ewentualnie na lakier jak coli zacznie umierac. PiterG- po prostu chodzi o dobry "look" po każdym myciu
PiterG Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Notatki jakies mam w garazu jesli chodzi o 476s ale wstepnie moge napisac, ze przyjemnie lezal mi na nim qd od megsa... Ten ultimate czy jakos tak. Nie pamietam co prawda na jakim kolorze lakieru.Na jaki kolor Ty masz zamiar aplikowac? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Pioter83 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 1 minutę temu, PiterG napisał: Notatki jakies mam w garazu jesli chodzi o 476s ale wstepnie moge napisac, ze przyjemnie lezal mi na nim qd od megsa... Ten ultimate czy jakos tak. Nie pamietam co prawda na jakim kolorze lakieru. Na jaki kolor Ty masz zamiar aplikowac? Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka czarna perła.
PiterG Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Od razu rzucilbym sie na NGPS od artdeshine... Jesli lakier jest w swietnym stanie. Ale to produkt w stylu slow... Za szybkosc i przyjemnosc z pracy bardzo lubie botoxa, ktory tez cos wnosi. O produktach mozesz poczytac na forum. Swoja droga dlaczego akurat colli?
Pioter83 Opublikowano 28 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 28 Lipca 2019 Godzinę temu, PiterG napisał: Od razu rzucilbym sie na NGPS od artdeshine... Jesli lakier jest w swietnym stanie. Ale to produkt w stylu slow... Za szybkosc i przyjemnosc z pracy bardzo lubie botoxa, ktory tez cos wnosi. O produktach mozesz poczytac na forum. Swoja droga dlaczego akurat colli? uznałem że cena do jakości jest dobra.
#kris Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 Glaze dajemy po cleanerze. Przy CCWG zastanowiłbym się czy jest sens dawać cleaner, a zwłaszcza glaze.Czyli tylko glinka ponowne mycie i CCWG??Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
michalwi Opublikowano 29 Lipca 2019 Zgłoś Opublikowano 29 Lipca 2019 @KryMar1983 Co do glinki to też bym się zastanowił. Jeśli nie masz doświadczenia i miękki lakier na samochodzie możesz narobić hologramów. Chyba że już kiedyś pracowałeś z glinką i masz w miarę twardy lakier to tak.
Rekomendowane odpowiedzi