YOBACK Opublikowano 27 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2018 Mi po dwóch dużych sedanach pasty Koch H8 nie zeszło więcej jak 50g. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gori Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Czy mogę użyć Prickbort-a przed szybką akcją zwykłego opłukania auta na bezdotyku czy też jest jakieś przeciwwskazanie ? Czytałem że po odsmalaczu należy umyć dokładnie lakier więc nie wiem czy mogę tylko spłukać. Mam problem z sadza z kominów która jest widoczna na srebrnym lakierze po deszczyku gdy po pięknych kropelkach zostają paskudne "sadzo-spoty". Auto stoi pod chmurką otoczone kopcącymi kamienicami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Możesz ale lepiej na czyste,suche auto i potem splukac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hep Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Planuję położyć carpro dlux na felgi, lampy tylne i klamki plastikowe tylne(civic ufo) - czy położenie na lampy przednie też byłoby dobrym pomysłem? Nie zepsuję tym fabrycznej powłoki zapobiegającej matowieniu? Ipa też jej nie zaszkodzi? Nie wpłynie to na świecenie? Czy lepiej odpuścić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @Hep nic sie nie stanie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 39 minut temu, Hep napisał: Planuję położyć carpro dlux na felgi, lampy tylne i klamki plastikowe tylne(civic ufo) - czy położenie na lampy przednie też byłoby dobrym pomysłem? Nie zepsuję tym fabrycznej powłoki zapobiegającej matowieniu? Ipa też jej nie zaszkodzi? Nie wpłynie to na świecenie? Czy lepiej odpuścić? Bedzie Pan zadowolony. Mam na felgach, plastikach, lampach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiterG Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Potwierdzam, kładłem na m.in na lampy... Nic zlego się nie dzieje. Wysłane z mojego EVA-L19 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Witam. Chcę kupić pianownice do Karcher k5, o co chodzi z tymi końcówkami ?Jaką wybrać?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @RafalB znajdz pianownice techkar z koncowka do karcher K i tyle . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Taka będzie dobra?Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @RafalB ja bym wziął tą trwalszą z mosiężnym korpusem za 84 zł W tej za 59 zł cały korpus jest z plastiki, który przy ciągłym podłączaniu/odłączaniu może się szybko wyrobić i pianownicy nie będzie trzymać ciśnienia, przez co piana będzie gorszej jakości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Nie prawda, plastik jest lepszy. Mam mosiężną i ona uszkadza piórka w pistolecie.. z czasem już ciężko się wyjmuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 28 Marca 2018 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @RafalB taka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 @BiałyGTi o! dokładnie ta @Arkeolowy przecież w tej korpus jest mosiężny, zaś element stykający się z "piórkami" plastikowy, więc nie widzę problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Śruby do felg, lekki nalot rdzy. Felga ładnie wyczyszczona i po polerce a śruby takie nie ładne. Widzialem tylko nie mogę znalesc ktoś na forum moczył śruby w ,,czymś". Myślicie że warto je wrzucić do słoika z roztworem 1:1 np Tenzi Alux ? czy może jakiś inny środek skuteczny i szybki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Fakt, zle doczytałem. W każdym bądź razie nie polecam mosiężnych piórek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 [mention=21819]RafalB[/mention] taka [mention=20115]BiałyGTi[/mention] o! dokładnie ta [mention=15508]Arkeolowy[/mention] przecież w tej korpus jest mosiężny, zaś element stykający się z "piórkami" plastikowy, więc nie widzę problemu Dziękuję Panowie!Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowloonwax Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 Macie jakąś sprawdzoną taśme dwustronną do zamocowania tablicy rejestracyjnej? Tak żeby jej szlag nie trafił jak wody dostanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S3ci0r Opublikowano 28 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2018 tesa / 3m Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MQ1 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 Od 2 lat mam blachy na tesie, nic się nie odkleja, trzyma jak zła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hammster Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Gdzie tą Tesę można kupić? Są w jakichś marketach budowlanych np?Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Proszę > https://www.obi.pl/tasmy-klejace/tesa-tasma-montazowa-na-zewnatrz-powerbond-1-5-m-x-19-mm/p/4780367 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Co oznacza dokładnie jeśli dany produkt jest oznaczony jako Ph neutro? Poniżej jakiego Ph można uznać produkt za taki jeśli o to chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalwi Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Tylko i wyłącznie ph 7 jest neutralne, niższe to kwas a wyższe zasada 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
menior Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 2 minuty temu, michalwi napisał: Tylko i wyłącznie ph 7 jest neutralne, niższe to kwas a wyższe zasada A jak to się odnosi co do delikatności produktu? np.na zabezpieczeniach do tej pory myślałem że im niższe Ph tym lepiej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi