Balzac Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Na stronie soft99 jest promocja. Cena nie całe 40zł w tym dostawa gratis. Nie ma dużo informacji o tym produkcie. Ktoś nakładał ten produkt ? Może jakieś zdjęcia. Cena jest fajna. Zawsze można nałożyć na felgi. Macie jakieś wyrobione zdanie na ten temat ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 2 godziny temu, Balzac napisał: Na stronie soft99 jest promocja. Cena nie całe 40zł w tym dostawa gratis. Nie ma dużo informacji o tym produkcie. Ktoś nakładał ten produkt ? Może jakieś zdjęcia. Cena jest fajna. Zawsze można nałożyć na felgi. Macie jakieś wyrobione zdanie na ten temat ? Też zamówiłem. Przetestuje na felgach, przy przekładce na lato bedzie jak znalazł. Jest kilka pojedynczych informacji. Wpisz w wyszukiwarkę. Tutaj przykład: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarkPol Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Zamówiłem. Za takie pieniądze można przetestować. Jak się nie sprawdzi, to tak jak Kolega wyżej pisze, będzie na felgi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @wojtecki wpisałem w wyszukiwarkę. Nie jestem leniwy :-) ale faktycznie nie ma dużo informacji na forum i w necie. Może mało kto testował. Zastanawiam się jeszcze nad aplikacja ruchy krzyżowe czy inne bo na stronie nie napisano tak ważnej informacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 10 minut temu, Balzac napisał: @wojtecki wpisałem w wyszukiwarkę. Nie jestem leniwy :-) ale faktycznie nie ma dużo informacji na forum i w necie. Może mało kto testował. Zastanawiam się jeszcze nad aplikacja ruchy krzyżowe czy inne bo na stronie nie napisano tak ważnej informacji Wcale Cie nie podejrzewam o lenistwo Na stronie softa99 brak juz wersji dark..zostaly light ktore tez pewnie za chwile znikną ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Czarny tak szybko poszedł że dodałem do koszyka i myślę sobie za chwilę na spokojnie zamówię, minęło ok godziny i produktu brak.Kupiłem Whitehttps://www.soft99.eu/pl/sealanty/18-fusso-coat-mirror-shine-lightciekawe jak się sprawdzi na czarnym podobno z woskiem 12 month nie ma różnicy propo ciemnego lakieru, może i tu się sprawdzi.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @wojtecki @RafalB właśnie czasami trzeba odwiedzać takie strony. Ja dzisaj na spontanie wszedłem na stronę i zobaczyłem taką cenę to kupiłem dwa. Jeden do jasnych a drugi do ciemnych. Uzywalem kiedyś Soft 99 kiwami czarny na lakierze jasnym. Efekt super tak więc można śmiało użyć i tego jasnego do ciemnych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 4 Marca 2018 Autor Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 9 minut temu, Balzac napisał: można śmiało użyć i tego jasnego do ciemnych Nie rozpuścił Ci lakieru? Ten podział to raczej marketing ;-) 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateusz65 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Może mi ktoś podpowiedzieć taką sprawę, co stosować na lakier VW la5e ? Jest to Akryl i zastanawiam się nad Powłoką K2 po dwu etapowej korekcie. Przyznam że ciężko to woskować czy co kolwiek bo to akryl, a powłoka załatwiła by sprawę. Jak myślicie czy Ta powłoka z K2 będzie dobra bo chcę testować ją. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @Mateusz65 jeśli chcesz poświęcić swój cenny czas na aplikację trwałej powłoki, to lepiej kup np. CarPro CQuartz UK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Nie rozpuścił Ci lakieru? Ten podział to raczej marketing ;-) Też mi się tak wydaje że marketing, trzeba było by wziąć do laboratorium i sprawdzić skład. Może dodają jakieś skladniki nadające lakierowi połysk, przyciemnienie jeżeli chodzi o ciemne i jasne. Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @paperson myślę, że różnica w cenie wygrywa z trwałośćią Skoro Soft99 podaje 9m trwałośći, to realnie może się uda 5-6 w dobrych warunkach uzyskać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @kursien co ma w tym przypadku Soft99 do K2? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W przypadku Fusso, Soft99 na ich facebookowej stronie tłumaczył, że wersja dla ciemnych lakierów posiada właściwości maskujące, gdy ta dla jasnych oczyszczające. Czyli jakaś tam mała różnica może być Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kursien Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @paperson o Boże myślałem, że odpisujesz w sprawie Fusso Coat Mirror Shine Light mój błąd nie było tematu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlacz231 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Witam , jaką szczotkę polecacie do czyszczenia plastików w aucie , czy to ma duże znaczenie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smerf91 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 https://www.soft99.eu/pl/sealanty/18-fusso-coat-mirror-shine-light wpadło i do mnie zobaczymy czego jest wart za takie pieniądze i to jeszcze z wysyłką nie będzie szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @michlacz231 Do wnętrza najlepiej pędzelek, zwłaszcza na delikatnych plastikach. Jeżeli potrzebujesz czegoś twardszego to polecam ADBL Interior Detailing Brush. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michlacz231 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Taka mała szczoteczka wystarczy lub pędzelek ? Myślałem że szczotką będzie szybciej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafalB Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 [mention=11247]wojtecki[/mention] [mention=21819]RafalB[/mention] Ja dzisaj na spontanie wszedłem na stronę i zobaczyłem taką cenę to kupiłem dwa. Jeden do jasnych a drugi do ciemnych. Zrób test ciemnego i jasnego na tym samym kolorze lakieru.Jestem ciekawy czy będzie widać różnicę.Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Tak wypada w porównaniu z pędzelkiem SG (chyba 19mm). Nie zauważyłem różnicy w szybkości pracy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tom75ek Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Szybkie pytanko o środek ADBL Vampire Liquid Zapach jak świeżo wywieziony obornik na pole, nie do zniesienia. W dodatku ledwo krwawi.. Zamawiałem z allegro..Nie siedzę w temacie, nie znam sie ale możliwe, że ktoś mnie oszukał i rozrobił z czymś? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kozaa Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @tom75ek Niestety nie. Tak pachną te produkty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 W dniu 3.03.2018 o 14:45, Michał126 napisał: @grabek246, Roton Był znowu w promocji na emag.pl, pewnie dalej jest. @Michał126 Roton ma PH neutral? I czy do karoserii się nada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 @RafalB zrobi się :-) Tylko poczekajmy się dodatnich temperatur Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi