Arkeolowy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Mam, ale chce przetestować coś jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawdem Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Witam, kompletny żółtodziób, czytający wiele tematów na tym forum. Szybkie pytanie, szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem. Co sądzicie o kładzeniu syntetycznych sealantów typu Soft99 Fusso Coat 12 Months na powłokę przygotowaną AG SRP? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 9 godzin temu, Grzechu23 napisał: Sprawa wygląda tak, iz nie wiem czy brać mniejszy 23.5 cm ale z regulowanymi rozpórkami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 siema,macie jeszcze jakieś kody rabatowe na chemicalguys? planuję zakup krausa s75. Kupować u chg(590zł) czy w Polsce(763zł)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Decyzja należy do Ciebie, kupując tam bierz pod uwagę, że jak coś się stanie z maszyną zostaje tylko wysyłka do nich. Ceny mają konkurencyjne, ale gwarancja ponoć pic na wodę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 wiem,właśnie o tym myślę dużej różnicy nie ma. chociaż zawsze parę złotych by zostało na kosmetyki a te maszyny chyba się aż tak nie psuja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Balzac Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 @Emig napisz do nich wiadomość. Zapytaj jak wygląda gwarancja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emig Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 piszą o 2 letniej,ale może być różnie może się wypowie ktoś kto zamawiał u nich? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
397 Opublikowano 29 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2017 Celowałbym w reload zwłaszcza ze jest teraz na promocji w mrcleaner. Mam jedno i drugie i wydaje mi się że reload dluzej siedzi na lakierze. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByKu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Potrzebuję mikrofibry do osuszania auta, Fluffy Dryer 90x60 (22,75 PLN) będzie okej czy znajdzie się coś lepszego? Zakup encapsulatora i wyczyszczenie nim tapicerki to dobra opcja? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Znajdzie się Gyeon Silk ADBL Puffy I zdaje się Good Stuff szykuje bardzo fajny ręcznik Tak, dobra opcja 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gozdziu23 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 20 godzin temu, Arkeolowy napisał: Mam, ale chce przetestować coś jeszcze szczerze dla mnie nei ma róznicy pomiędzy curem ani reloadem, nowe butelki cura są fajniejsze Tu i tu wysokie przyciemnienie, dobrze łaczą się z ADS-em Dobrze siedzą jako samodzielne zabezpieczenie po przygotowaniu lakier nawet same z siebie. 19 godzin temu, dawdem napisał: Witam, kompletny żółtodziób, czytający wiele tematów na tym forum. Szybkie pytanie, szukałem odpowiedzi ale nie znalazłem. Co sądzicie o kładzeniu syntetycznych sealantów typu Soft99 Fusso Coat 12 Months na powłokę przygotowaną AG SRP? O dziwo SRP jest całkiem niezłym podkładem pod woski, ale akurat fusso to zawsze zagadka moim zdaniem nie ma problemu ale pewnie polezy nie wiecej niż 3-4 miesiące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Panowie czym usunąć mnóstwo czarnych kropek głównie dolne części drzwi, błotnik....Czy to są jakieś metaliczne syfy i zastosować ironx lub tugę czy inny specyfik?Glinka pewnie ściągnęłaby wszystko ale to dopiero na wiosnę.. Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tar & glue remover Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki Strus a jakaś konkretna marka. Akurat nie śledzę wątku, jeśli chodzi o tar&glue Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 ADBL, shiny garage, Nielsen... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Dzięki... Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gesiu_15 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 16 minut temu, kolo100 napisał: Dzięki Strus a jakaś konkretna marka. Akurat nie śledzę wątku, jeśli chodzi o tar&glue Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Prickbort Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strus Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Oczywistość mi umknęła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kolo100 Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 A który najlepszy z tych wymienionych? Wysłane z mojego SM-T813 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Najlepszy tar jaki miałem - Vasco Pre-Wash z polecenia Pawła - MxNowicki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtecki Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 A porównywał ktos pricborta z tar&glue od adbl ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 30 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 10 minut temu, wojtecki napisał: A porównywał ktos pricborta z tar&glue od adbl ? Bys musial miec taka sama powieszchnie takie same zabrudzenie od kleju badz smoły i stac ze stoperem zeby to sprawdzic. Jeden i drugi doczysci a ktory szybciej to nie wiem. Powiedzmy ze jeden zrobi to w 5 min a drugi w 6 min albo 7 min Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Grudnia 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Tar and glue jest słabszy. Prickbort to nie pokonany lider od kilku lat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ByKu Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Niedługo będę czyścił tapicerkę (zwykły materiał, nie skóra) środkiem ExceDe Encapsulator Cleaner. Jaką szczotkę do tego użyć, Monster Shine Medium (6,99 PLN), COLOURLOCK (16,90 PLN) czy może jakaś inna? Chodzi mi o to by nie zniszczyła tapicerki a tym samym dobrze się nią szorowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi