mysh_daniels Opublikowano Czwartek o 16:17 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 16:17 Adbl interior cleaner - on sluzy tylko do czyszczenia, a na to jeszcze daje sie jakis dressing? Czy moze sluzyc jako jednoetapowy srodek do pielegnacji wnetrza? Lubie matowe naturalne wnetrze
MMCzysci Opublikowano Czwartek o 16:36 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 16:36 Interior cleanery służą tylko do czyszczenia - w założeniu mają zostawiać goły plastik.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
mysh_daniels Opublikowano Czwartek o 23:14 Zgłoś Opublikowano Czwartek o 23:14 6 godzin temu, MMCzysci napisał(a): Interior cleanery służą tylko do czyszczenia - w założeniu mają zostawiać goły plastik. Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka Dziekuje za informacje. co fajnego moge uzyc jako dressing? Cos co jest matowe, nie jest tluste w dotyku. Przez wiele lat sluzyl mi Sonax Xteeme do wnetrza (nie patrzylem Na cene tylko efekt do osiagniecia i szybkosc/latwosc pracy). Poorboys Nautal Look wydaje mi sie tlusty, Shiny Garage tez mi nie podszedl. Moze Gyeon Interior Detailer? chce uzyskac efekt naturalny, matowy, przy dotyku zeby nie bylo czuc ze cos jest na elementach, a do tego latwego i szybkiego w pracy
xadamx Opublikowano wczoraj o 05:12 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 05:12 5 godzin temu, mysh_daniels napisał(a): Dziekuje za informacje. co fajnego moge uzyc jako dressing? Cos co jest matowe, nie jest tluste w dotyku. Przez wiele lat sluzyl mi Sonax Xteeme do wnetrza (nie patrzylem Na cene tylko efekt do osiagniecia i szybkosc/latwosc pracy). Poorboys Nautal Look wydaje mi sie tlusty, Shiny Garage tez mi nie podszedl. Moze Gyeon Interior Detailer? chce uzyskac efekt naturalny, matowy, przy dotyku zeby nie bylo czuc ze cos jest na elementach, a do tego latwego i szybkiego w pracy Angelwax Enigma Interno. Nie pozostawia po sobie nic widocznego gołym okiem. Zawarty w nim SiO2 daje efekt odpychania wody, można też stosować na tkaniniy jako zabezpieczenie przed wchłanianiem. W zasadzie tylko po kroplach wody poznasz, że coś tam jest. 1
Adrian89 Opublikowano wczoraj o 06:10 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 06:10 Dziekuje za informacje. co fajnego moge uzyc jako dressing? Cos co jest matowe, nie jest tluste w dotyku. Przez wiele lat sluzyl mi Sonax Xteeme do wnetrza (nie patrzylem Na cene tylko efekt do osiagniecia i szybkosc/latwosc pracy). Poorboys Nautal Look wydaje mi sie tlusty, Shiny Garage tez mi nie podszedl. Moze Gyeon Interior Detailer? chce uzyskac efekt naturalny, matowy, przy dotyku zeby nie bylo czuc ze cos jest na elementach, a do tego latwego i szybkiego w pracyFunky witch gentlemanWysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1
MMCzysci Opublikowano wczoraj o 18:16 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:16 Pytanie typu: głupie Nie jestem into powłoki. Suede z zestawu po aplikacji namoczyć, żeby towar się nie skrystalizował? Prać? Wywalić? Szczerze mówiąc, i tak skłaniam się ku aplikacji ADSa płatkami póki co, bo suede przy skomplikowanym wzorze będę się chyba męczyć, nie?Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
AndrewZS Opublikowano wczoraj o 18:21 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:21 Po nakładaniu powłoki suede do kosza 1
MMCzysci Opublikowano wczoraj o 18:39 Zgłoś Opublikowano wczoraj o 18:39 Tak myślałem, dzięki.Wysłane z mojego SM-G781B przy użyciu Tapatalka
gprzesniak Opublikowano 6 godzin temu Zgłoś Opublikowano 6 godzin temu Pany. Kolega odebrał nowe auto . Po 1, ma takie water spoty ns listwach, a po 2, tak ceramikę sobie położył, że nie dotarł w jednym miejscu. Chłop mieszka 150km od mojego domu i Prosi o zdalną pomoc. Czym byście walczyli z tymi plamami po wodzie, na tych listwach i czym zdjąć tą niedotartą powłokę z listwy? Apc sour, WSR cxy może Gyeon total remover? Polerowana nie wchodzi w rachubę, bo Chłop nie ma maszyny i doświadczenia. Pozdrawiam serdecznie i dziękuję z góry za wszystkie sugestie.
AndrewZS Opublikowano 5 godzin temu Zgłoś Opublikowano 5 godzin temu Chromy to bym Autosolem przeleciał na fibrzeWysłane z mojego SM-S916B przy użyciu Tapatalka 1
imola33 Opublikowano 1 godzinę temu Zgłoś Opublikowano 1 godzinę temu Panowie, problem z lakierem akrylowym na plastikowym elemencie. Lakier się utlenił do tego stopnia, że da 15mm + honey beast + sonax 6+/3 tego praktycznie nie rusza. Matowiłem papierem 1200 na mokro i też nic. Za słaba kombinacja? Może do takiego przypadku to już tylko rotacja? Czy lakier uszkodzony tak mocno, że tylko lakierowanie? Robiłem 5 innych elementów, też plastikowych, i na wszystkich innych ładnie wyszło. Przychodzi mi na myśl tylko próba zakupu Zvizzera PC5000, który może w połączeniu z bestią ogarnie temat
mojito Opublikowano teraz Zgłoś Opublikowano teraz 1 godzinę temu, imola33 napisał(a): Panowie, problem z lakierem akrylowym na plastikowym elemencie. Lakier się utlenił do tego stopnia, że da 15mm + honey beast + sonax 6+/3 tego praktycznie nie rusza. Matowiłem papierem 1200 na mokro i też nic. Za słaba kombinacja? Może do takiego przypadku to już tylko rotacja? Czy lakier uszkodzony tak mocno, że tylko lakierowanie? Robiłem 5 innych elementów, też plastikowych, i na wszystkich innych ładnie wyszło. Przychodzi mi na myśl tylko próba zakupu Zvizzera PC5000, który może w połączeniu z bestią ogarnie temat Jak na moje to tylko lakierowanie niestety
Rekomendowane odpowiedzi