DZIADZIA Opublikowano 11 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2020 16 minut temu, AudiBlask napisał: @rygryss jakie proporcje tlenku? Jak daje 1:1 wychodzi mi gęsty i w moment zasycha. Dodam trochę wody to zaś wodnisty jak cholera. Chyba że tlenek mam jakiś lipny Robię na oko i uzupełniam tlenkiem lub wodą podczas pracy, do tego mieszam obrotami dociskiem, nie ma złotego środka, ale można zrobić tak żeby było w miarę czysto. Polecam filc od Royalpads, jest mięsisty i dobrze trzyma tlenek 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Dla swojego arsenału Dzięki @peciu za bazę. 5 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Świetne. Na butelki 0,5?Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 1 minutę temu, dareme89 napisał: Świetne. Na butelki 0,5? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 750 to jedyna słuszna pojemność Mam ich od groma jeszcze od Workstuff i Detailink W przyszłym tygodniu może zacznę cześć oklejać a resztę jak dojedzie 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Tomas-sg you made my day Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 @Tomas-sg fajne ! Jak Wy to robita? To naklejki zrobiłeś czy zwykły druk ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 12 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2020 Godzinę temu, Moniak Lord Masło napisał: @Tomas-sg fajne ! Jak Wy to robita? To naklejki zrobiłeś czy zwykły druk ? To cały arkusz wydrukowany + wycięte ploterem żeby mieć zaokrąglone rogi akurat pracuje w takim miejscu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analyzator Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Wszystko było przygotowane więc zabezpieczenie tapicerki gtechnikiem to 15 minut roboty. Stoi w garażu i się wietrzy pootwierane bo smród jest morderczy. Jak się będzie kończył ten środek to poszukam alternatywy tylko ze względu na zapach. Szybkie lizniecie uszczelek perlem jako ostatni etap przygotowań do zimy. I tu na zdjęciu ciekawostka. W przednich drzwiach miejscami są trzy warstwy uszczelek w tym samochodzie. Właśnie takie detale czynią Lexusa leksusem Również dzisiaj przy swoim aucie pomalowałem dziecku stare mebelki Ikea na różowo 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AudiBlask Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @analyzator spróbuj impregnatu Hadwao Nano Textill. Przyjemnie pachnie zieloną herbatą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Musiałem coś przykleić testowo dzisiaj jeszcze z atomizerem od WS ale zrobię zmiany we wszystkich na guala a stare WS poleca do @Streat 4 4 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dareme89 Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 Świetnie to wyglada. Co to za butle? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bitek Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 21 minut temu, dareme89 napisał: Świetnie to wyglada. Co to za butle? W ofercie Work Stuff i Detailink. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 18 minut temu, dareme89 napisał: Świetnie to wyglada. Co to za butle? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Akurat butla od Work Stuff 750 ml Jednak z powodu braku nadruków, lepszego atomizera ( butelka mieści się w każdej torbie) a przede wszystkim ceny kupuje już tylko butelki Detailink 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gordon Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 @Tomas-sg jak one, te etykiety, są jeszcze samoprzylepne, to zaje...fajna robota! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 13 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2020 31 minut temu, gordon napisał: @Tomas-sg jak one, te etykiety, są jeszcze samoprzylepne, to zaje...fajna robota! Dokładnie są samoprzylepne. Dodatkowo zalaminowana matowym laminatem żeby w przyszłości chemia nie zmyła tuszu. Jednak mówię mam dostęp do takiego sprzętu dlatego mogłem to sobie sam zrobić 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukeu Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 @Tomas-sg myślę, że jakby Ci się chciało to sporo osób (w tym ja) by się skusiło na takie nalepeczki. No chyba, że koszt jakiś kosmiczny by wyszedł. Wiadomo, że nie będziesz dokładał do interesu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Niestety jest to rzecz nie sprzedawalna Jesli zrobisz własne projekty to oczywiście mogę Ci to wydrukować 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz_byd Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 18 godzin temu, analyzator napisał: Właśnie takie detale czynią Lexusa Nie tylko Lex tak ma A mebelki wyszły rewelacyjnie. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peciu Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 @Tomas-sg muszę przyznać, że zaokrąglone rogi etykiet wyglądają zdecydowanie lepiej, kradnę pomysł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosek Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Razem z pomocnikiem przygotowujemy felgi do zimowania. Druga połowa bardzo zadowolona z przerobienia pokoju na garaż 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DominiG Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Bieżąca pielęgnacja Na początku odkurzyłem środek Plastiki przetarłem Kokpit Matem od Tenzi A na skórzane elementy użyłem Skóra Pielęgnacja Jeden/dwa strzały na mikrofibrę i po elemencie przecierałem. Przyjemnie mi się pracowało tymi środkami, podobają mi się opakowania, jeszcze bardziej cena bo kupiłem je poniżej 10 zł za sztukę . W zasadzie zrobiły to czego od nich oczekiwałem No i na sam koniec ułożyłem ściereczki 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 14 Grudnia 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Kilka dni czekania i auto odebrane z serwisu. Pierwsza poważna naprawa od czasu produkcji auta Słyszałem jakieś dźwięki z silnika Nowy rozrząd, pompa wody, rolki, paski, płyn chłodniczy, pasek wielorowkowy, łożysko podpory połosi - i śmiga Od razu na myjnie pojechałem 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daniel87 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 @DominiG na fibry polecam plastikowe pojemniki z Castoramy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Akcja bezdotyk no rinse + elixir 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paki112 Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2020 Zmiana gum na zimowe, nie udało się wcześniej letnich wyczyścić więc po zmianie wieczór na bezdotyku. Nie sa wyczyszczone idealnie, ale chodziło oto aby nie chować ich na zimę takich mega uwalonych. Grane było @cleantechco Tire&Rubber 1:1 A potem poprawione @Detailer's Magic Natomiast felgi to @DETAILiNK Alkaline WC i D-tox Oprócz tego pianka na auto, płukanie i Koch Protector Wax Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi