xadamx Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 23 minuty temu, Domel napisał: V1 czy V2 masz ? Bo ja nie pamietam żeby V2 az tak się mlecznił. To jest V1. Tak jak pisze @kamil598 - V2 ma dodatkową etykietkę. PS. Sam dzisiaj zmuszony byłem użyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 25 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 17 minut temu, kamil598 napisał: V2 ma znaczek czerwony new formula i podobno już nie było tego mleka Dokładnie to pamietam z zeszłego roku. A tutaj na szybach samo mleko :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Mleko fakt, ale za odmrazanie bierze się ochoczo, trzeba mu to przyznać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 Urlop i akcja zabezpieczenie zimowe Fusso + nw od sg + plastiki Sg trim restorer + mothers na ranty i na opony Sg b2b i oto efekt 20 1 9 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 25 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2020 @MlodyKoguT zacny gofer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawik_G Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Normalnie ci zazdraszczam tego gofra . Super wygląda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kedar Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Golfik piękny, ale na opony nie starczyło?! Śmieję się, bo furka zaje.ista, ale mnie odrzucają takie koła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MlodyKoguT Opublikowano 26 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2020 Dzięki za miłe słowo @kedar nie wyobrażam sobie mieć tutaj większych balonów bo by po prostu nie pasowały, miałem nowe opony 185 i po zmianie rantów na szersze sprzedałem je i kupiłem 165 Wieczorem jeszcze drugi samochód dostał ten sam zestaw oprócz mothers na ranty z wiadomych powodów Na masce odbija się sufit, to nie chmurki z fusso 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Byle do wiosny 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 17 dni kwarantanny za mną, fura przegoniona, umyta, nasmalcowana, bak zatankowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 28 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 Wymyte. Jeszcze POLISH i jakieś LSP potem do wora i na stelaż byle do wiosny 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MMCzysci Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 To i ja. Trochę dziś powalczyłem. Stan felg tragiczny - okrutnie zaniedbane, podrapane od zewnątrz, od środka już miejscami poodchodził lakier, nie miały lekkiego życia z jakimś Francuzem. Dlatego czyszczenie na dobrą sprawę bardziej dla funu + sprawdzenia własnych możliwości - nie nastawiałem się na super efekt. Jutro jeszcze je czymś wysmaruję, wyważenie i można zmieniać. Na drugi komplet felg przy okazji wpadną Hankooki, Micheliny na śmietnik. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 28 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2020 10 godzin temu, clavikord napisał: 17 dni kwarantanny za mną, fura przegoniona, umyta, nasmalcowana, bak zatankowany musowo ciemna szyba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clavikord Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 11 godzin temu, piotrek305 napisał: musowo ciemna szyba Oj zdecydowanie! Na pewno się pojawi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 W dniu 25.11.2020 o 14:35, MMCzysci napisał: Mleko fakt, ale za odmrazanie bierze się ochoczo, trzeba mu to przyznać. Glaco DeIcer i tak jest tysiąc razy lepszy pod każdym względem. Polecam nabyć, jeżeli znowu trafi się dobra oferta, jak kiedyś po 15 zł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keza Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 32 minuty temu, Michał126 napisał: jak kiedyś po 15 zł @Michał126 fajnie by było, cena była mega Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Pierwsza felga zrobiona... polish, wosk, dressing A potem czekolada do wnętrza bo na zewnątrz śnieg 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masa05 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 48 minut temu, Domel napisał: Zima zimą, ale tak sama stalówa bez żadnego kołpaka ? Oczywiście jestem przeciwnikiem tandety z allegro, ale oem kołpaki zawsze jakoś tam wyglądają. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 31 minut temu, Masa05 napisał: Zima zimą, ale tak sama stalówa bez żadnego kołpaka ? Oczywiście jestem przeciwnikiem tandety z allegro, ale oem kołpaki zawsze jakoś tam wyglądają. Nigdy wiecej żadnych kołpaków, przez ten badziew w rdzę już mi poszły dwa komplety stalówek. Na stalówkach DLUX i jazda. Też mi się nie podoba ale trudno, byle do wiosny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qukie Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Godzinę temu, Domel napisał: Pierwsza felga zrobiona... polish, wosk, dressing Ja wiem, że przez kilka miesięcy przeleżą, ale serio dressing na 40% bieżnika? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoBee Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Ja wiem, że przez kilka miesięcy przeleżą, ale serio dressing na 40% bieżnika? Na to samo zwróciłem od razu uwagę.@Domel trochę tutaj cię poniosło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 29 Listopada 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 47 minut temu, Qukie napisał: Ja wiem, że przez kilka miesięcy przeleżą, ale serio dressing na 40% bieżnika? eeee nieee hahahaha tylko sprawdzałem połysk Dressing jest na całości EDIT 19:55 Skumałem pytanie po chwili dopiero Tak ZAWSZE nakładam na front i back i pierwszą linię bieżnika Proszę tylko nie mówcie, że auto wpadnie w poślizg bo dressing na bieżniku i koło jest śliskie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 Miało być przy aucie ale pogoda pokrzyżowała mi plany więc z nudów odświeżyłem nieco laptopa 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 @kamil598 hah faktycznie cię nosiło żeby coś zrobic powiedz jeszcze że nałożyłes powłokę. W sumie żarty żartami, ale sam w kuchni nawoskowalem meble i lodówkę (tak wiem choroba postępuje) aaaa i na moje PS4 wpadł dressing 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiziorDZN Opublikowano 29 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2020 No to jak już tak działamy z dala od samochodów to powiem wam, że Prostaff CC Water Gold pięknie siedzi na oknach dachowych Zobaczymy jak będzie z brudem bo Rain-X był spoko tylko przez pierwsze dni. Btw - Tak jak @Domel również nakładam dressingu na taką samą część opony i nic w tym dziwnego nie widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi