pushkarev90 Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 5 minut temu, Kryman napisał: @pushkarev90 Jaki tam masz silnik tak z ciekawości? 2.8? niee, 2.5 kopciuch Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Posejdon Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 @pushkarev90 a mi się podoba taki lookdodaje agresywnego charakteru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 themcbanks, coś mi zdjęcia nie działają a z chęcią bym zobaczył Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
danielek. Opublikowano 16 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Października 2017 Wyszlifowane,teraz dylemat jaki kolor wybrac do srebrnego focusa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 20 godzin temu, pushkarev90 napisał: małych zmian ciąg dalszy zmienione soczewki od a4 b8 fl i mocniejsze przetworniki teraz to to świeciiiiii, jeszcze tylko przepolerować klosz Ciekawe jak z oślepianiem kierowców w nocy? I czy taka kombinacja przejdzie przegląd. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Czemu ma nie przejść? Przecież soczewki są homologowane. Lepsze to niż HIDy czy hit tego forum - chińskie LEDy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 48 minut temu, adek1983 napisał: Ciekawe jak z oślepianiem kierowców w nocy? I czy taka kombinacja przejdzie przegląd. przechodzi spokojnie, niby dlaczego miałaby nie przejść? nie przyciemniałem folią klosza, wtedy owszem, mógłby nie przejść. Wysokość była ustawiana na stacji diagnostycznej, więc nie bój się, nie oślepiają, dzięki za troskę W porównaniu do soczewki standardowej z a6 świeci znacznie dalej i równy snop światła jazda teraz znacznie bezpieczniejsza w nocy. Ciekaw jestem jak w deszczu, bo jeszcze nie jechałem w ulewie na zmienionych. 34 minuty temu, Michał126 napisał: Czemu ma nie przejść? Przecież soczewki są homologowane. Lepsze to niż HIDy czy hit tego forum - chińskie LEDy. tak, hidy i jeszcze źle ustawione że każdy Ci mruga długimi z naprzeciwka, znam osobiście takie przypadki super kombinacja: hidy i pasek led do jazdy dziennej, które świecą tak, że lepiej byłby widoczny gdyby zapalniczke odpalił no ale żarniki zaoszczędzone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adek1983 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 4 godziny temu, Michał126 napisał: Czemu ma nie przejść? Przecież soczewki są homologowane. Lepsze to niż HIDy czy hit tego forum - chińskie LEDy. A temu może nie przejść, że do lamp z Audi A6 C5 wstawiono soczewki z A4 B8. Więc homologacja na lampy A6 C5 wzięła w łeb. Producent daje homologację na lampy i ich elementy składowe pod warunkiem, że są używane zgodnie z przeznaczeniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KapselK Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Myślisz, że na stacji się skapną? Wątpię, żeby byli tam aż tacy znawcy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fyox Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Gorzej jak ktoś w niego wjedzie, będzie cwany i powie, że go te modyfikowane światła oślepiły(nawet jeżeli nie, a ktoś po prostu tak powie). Wtedy jak policja weźmie te lampy to może się okazać, że będą problemy, z poszkodowanego może się stać współwinnym. Mimo, że istnieją takie konsekwencje to sam jeżdżą na modyfikowanych przeciwmgłowych. Mam po prostu 2w1 DRL ring w kloszu z przeciwmglowymi, oczywiście DRL działa tak jak to w przepisach ustalone ale homologacji to nie ma. Przegląd przechodzi bez problemu. Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pushkarev90 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 Dużo osób na grupie fanów marki modyfikuje oświetlenie i jakoś nikt się nie skarżył na problem z przeglądem, czy przy kontroli policyjnej. Jedynie jeden użytkownik jak miał stłuczke to tyle, że musiał drugą lampe później robić od początku. Szukacie dziury w całym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 17 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2017 13 minut temu, pushkarev90 napisał: Szukacie dziury w całym Też tak myślę. Jak dla mnie zmiana na + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 W Ibizie wymieniałem olej i filtry Myślę że taki zestaw będzie Dzięki @Michał126 za potwierdzenie, iż Amsoli będzie dalej odpowiednim wyborem. To już drugi sezon gdzie auto będzie jeździć właśnie na tym oleju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @Pawel_t11 zacny wybór Czy też zauważyłeś, że w baniaku amsa jest ok. 4l? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_t11 Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 @paperson bańka ma 3,78l więc nie dużo brakuje do 4l. Ja mam mały silniczek 1.2 więc taka ilość w zupełności wystarcza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
themcbanks Opublikowano 18 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2017 W dniu 16.10.2017 o 18:42, dementor napisał: themcbanks, coś mi zdjęcia nie działają a z chęcią bym zobaczył Już bangla Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dementor Opublikowano 19 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2017 @themcbanks, dzięki, idealnie się komponuje z wnętrzem. U mnie by to średnio wyglądało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 20 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Jest zimowy felunek Dziś będziemy DLUXOWAĆ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 @Domel felgi nowe czy malowane ?. Oddałem do malowania i zostawiam się czy mat 10% nie będzie zbyt matowy? Oryginalnie jest chyba 30% ?Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alfa47 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Ja właśnie czyszcze felgi, przed malowaniem, ale czekam teraz na pogodę. I niestety malowanie pędzlem mnie czeka ale może ładnie wyjdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pajko Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Teraz, Alfa47 napisał: może ładnie wyjdzie. nie sądzę , aczkolwiek człowiek zawsze się może pomylić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredi88 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 19 minut temu, Alfa47 napisał: Ja właśnie czyszcze felgi, przed malowaniem, ale czekam teraz na pogodę. I niestety malowanie pędzlem mnie czeka ale może ładnie wyjdzie. Szkoda farby raczej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator AreK Opublikowano 20 Października 2017 Administrator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Pędzlem? O żesz Ty. Muszę Cię zbanować p.s. chyba ,że malujesz koła od wozu drabiniastego. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Przecież już trwalej i ładniej będzie pomalować odpowiednimi farbami w sprayu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 20 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2017 Pewnie zostało trochę śnieżki z remontu Wywaliłem z RSa te szpecące dywany i założyłem trochę mniej szpecące Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi