davor Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Ogarnąłem i oddałem pożyczoną furę nałożony Sam’s detailing ceramic bosst jako samodzielne zabezpieczenie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
powalla Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 59 minut temu, davor napisał: Ogarnąłem Bardzo "klimatyczna" okolica Kiedyś tak wyglądało na Zaborzu ale DTS budowali i wyburzyli familoki . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davor Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 8 minut temu, powalla napisał: Bardzo "klimatyczna" okolica Kiedyś tak wyglądało na Zaborzu ale DTS budowali i wyburzyli familoki . Moja dzielnia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Może nie dziś ale ostatnio Stilo , dostało trochę Spa bo należało mu się jak psu zupa . A że przygotowania pełna para do ślubu to i wypadło aby i Fiacik prezentował się godnie. Zrobiłem kolejna próbę z Car Pro Elixir ale to siadło . Oponki klasyk Ciacha z @ADBL .a felgi Rims Detailer od @Good Stuff. A ja wiem @Karbo @MMCzysci , że miałem hak zdjąć ale i on się doczekał używania No i jako że była okazja na pobliskim szrocie było Stilo poliftowe to przymierzyłem lampy z polifta jak wam się podoba , Zostać przy moich czy stroi?? 2 2 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil598 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Qlimaxss moim zdaniem lepsze te co masz te poliftowe zlewają się z autem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 przedliftowe lampy lepsze zdecydowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi1509 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Qlimaxss Moim zdaniem również przdliftowe dużo lepiej wyglądają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 2 godziny temu, davor napisał: Moja dzielnia 2 godziny temu, powalla napisał: Bardzo "klimatyczna" okolica Kiedyś tak wyglądało na Zaborzu ale DTS budowali i wyburzyli familoki . Ja se tak nawet dzisiaj pomyślałem, jak wracałem z roboty przez Świony i zamiast pojechać prosto na Metalowców i dalej na Bytomską, to pojechałem tak jak był objazd jak Metalowców była zamknięta. Wyremontowanego familoka to na Świonach chyba nie ma ani jednego Ale to jest taki śląski interior jak nic innego. Po prostu najwyższy stopień wtajemniczenia w eksploracji Górnego Śląska, Fryna i Wirek to przy Świonach (całych) małe miki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas-sg Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Qlimaxss ja byłem jednym z tych głosów żebyś hak zostawił nigdy nie wiadomo kiedy się przyda. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qlimaxss Opublikowano 14 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 @Tomas-sg Pamiętam, pamiętam . A mój Tata najbardziej , bo rzucił spontan że trzeba kupić to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karbo Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 7 godzin temu, Tomas-sg napisał: ja byłem jednym z tych głosów żebyś hak zostawił @Qlimaxss Nie słuchaj go! Daniel ostatnio jest przepracowany, nie wie co mówi Nie pakuj od polifta, przedliftowe dają jakiś kontrast Robi to fajniejszą robotę. Nie no z hakiem to jest tak, że jak ma Ci się przydawać, to ja tez bym nie wywalał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Streat Opublikowano 15 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 @Qlimaxss do bordowego auta zdecydowanie przedlift Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 15 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Corolla po Pani mechanik serio. Fotel w smarach galka, kierownica i kierunki w pudrze wtopionym od slonca. Slupek pierwszy ogien poszedl szczoteczka delikatnie pozniej juz tylko fibra poprawilem dla satysfakcjonujacego efektu. Przy parownicy wystarczy nawet slaba chemia, tu uzylem Koch Po i lubie go uzywac przy punktowych akcjach. Dobrze pieni, czysci poki co wszystko do czego zostal wytypowany, wydajny nawet przy niskim stezeniu. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 Lato nie odpuszcza, więc syntetyki na razie leżą na półce 7 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @Grzechu23 kozacka ta Twoja skodziana. Widziałem filmik pg/ samba efekt nie zadowolił czy już zeszły Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu23 Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 @Moniak Lord Masło dzięki PG i Samba to świetne woski, ale Binder jest to typowy letniak na 4/5 tygodni, więc już podziękował + ogólnie nie lubię takiego dogorywania i patrzenia na tafle/koślawe pół-krople. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moniak Lord Masło Opublikowano 16 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2020 12 minut temu, Grzechu23 napisał: ogólnie nie lubię takiego dogorywania i patrzenia na tafle/koślawe pół-krople. U mnie aktualnie też dogorywa pg dlatego w sobotę wjeżdża ssw więc uruchamiam syntetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Biały też się rysuje i idzie polerowac i jest efekt Szybkie odświeżenie + jakiś tam Wosk niskobudżetowy 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 19 Września 2020 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 55 minut temu, D@ViD napisał: jakiś tam Dupa mnie boli że Enigma nie jest w opakowaniach 250ml... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D@ViD Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 5 godzin temu, Domel napisał: Dupa mnie boli że Enigma nie jest w opakowaniach 250ml... Jak cię swędzi mocno to ci odleje 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mefONE Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Robota moze nie moja, zdjecia tez nie bo dostalem je od tesciowej w czasie opieki nad potomkiem. Zapewne zostana usuniete szybciej niz zauwazone mlody szkolenia nie przechodzil, raczej unikamy wizyt w garazu pelnym chemii i niebezpiecznych narzedzi, jednak fach w reku widac jest nawet bez instruktarza. Dziadek dal szotke i szmatke i rzekl masz idz se fury wypucuj i poszedl. Oponki dresing Fireball kokpit Aerospace 303 Troche odskoczni od nadchodzacej jesiennej szarzyzny 5 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coded Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 4 godziny temu, D@ViD napisał: Jak cię swędzi mocno to ci odleje Wymywaleś enigmę czy kładłeś odrazu SV? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkadio_Gdansk Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 Pierwsze ogarnianie felg na zimę. Okazały się w strasznym stanie( do renowacji) ale wyczyścić było trzeba. Wleci pewnie fusso żeby zimę przejezdziły. Jeszcze nie gotowe. Udało się usunąć smołę.Jutro klej po odwaznikach i zabezpieczenie.A w tygodniu wyważenie i dressing na opony i leżakowanie aż do założenia na lagunęWysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzygaj Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 W ramach przygotowań do jutrzejszej I Komunii młodego - umyłem i liznąłem Water Goldem: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin1992 Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 @krzygaj majster petarda! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi