Qukie Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Ostatnie dni około weekendowe spędzone u rodziców co zaowocowało szybką polerką mojego Peugeota, bardziej jako cleaner niż korekta lakieru i nałożeniem wosku Dodo Juice Diamond White zobaczymy jak długo wytrzyma. Żony Mazda lekko skorygowana pastą 3D One Hybrid, ale śmiało mogłem użyć jeszcze twardszych padów lub nawet 2 face fibre (maszyna DA o skoku 10mm jednak ma bardzo słabą moc, więc może przed zimą) na to Soft99 White Wax, Dodatkowo NW Ultra Glaco i Nanolex na wszystkie szyby, FX C-12 na felgi, a na opony Binder. Zimówki dostały GS Wheel Detailer i Binder na opony. 2
Michał82 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 19 godzin temu, #kris napisał: PB Natural za bardzo daje połysk Jak połysk zostaje i nie znika po czasie to rozwiązaniem jest przetarcie jeszcze fibrą po nałożeniu NL wtedy nie powinien się świecić. 1
ad.am Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @damiano2007 ostatnie zdjecie sztos. Uwielbiam taki nienachalny ale jednocześnie zwracający uwagę efekt po wosku. Ani sztuczny sealantowy look, ani błysk powłoki nie może się temu równać. 1
ghost Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 2 godziny temu, damiano2007 napisał: Ja dzisiaj zarzuciłem cleaner maszynowo DJ + poorboysa nattys Black. Nowinki często przemijają, a ponadczasowe produkty zawsze wracają 1 1
KiziorDZN Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @damiano2007 Piękny kolorek i super pasuje do tego samochodu Ja dzisiaj walczyłem od rana z tapicerką, aż wstyd publikować takie zdjęcie ale i takie szczury zdarzają się w detailingu. Auto ma 14 lat, rok u mnie - pewnie prane nie było nigdy z tego co zobaczyłem. To jest proszę państwa syf z samego siedzenia kierowcy 1
maciek-drummer Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 U mnie wczoraj też była kwintesencja detailingu Nattys Red 4 1 1
mat06 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 26 minut temu, maciek-drummer napisał: U mnie wczoraj też była kwintesencja detailingu Nattys Red Świetnie utrzymany Golfik, tak trzymaj Nie myślałeś może o wyrzuceniu chlapaczy i zmianie felg na przynajmniej 16"? Od razu zyskałby na wyglądzie
Slovak Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Umyłem Leona i wrzuciłem nowe koła . 6 1
DZIADZIA Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 W końcu nabyłem uprawnienia kominiarza 7
maciek-drummer Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 @mat06 wszystko zostaje tak jak jest
CarlosBlack Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 w zasadzie to wczoraj skończyłem... pełna dekontaminacja (dawno tyle deirona nie zużyłem), one step + prostaff cc wax gold i kilka innych drobnych rzeczy. zdjęcia jeszcze przed nałożeniem smalcu.
Moderator Domel Opublikowano 10 Maja 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Ogarnąłem 3 autka 1
Cannabinol Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 Auto umyte na dwa wiadra, osuszone i zarzucone SSW 2
b0l5 Opublikowano 10 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2020 U mnie dzisiaj ogarnięty środek, zdjęć nie mam bo zawsze mam czysto. 1
audicoupe Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 A ja lekko odswierzylem swoje lampy 1
ter Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 U mnie weekend upłynął pod znakiem detailingu. W piątek mycie skodziny z zewnątrz + botox qd, w sobotę mycie moto pierwsze w tym sezonie i przejażdżka ze znajomymi, w niedziele ogarnianie wnętrza skody. Nie ma wielu zdjęć, ale coś tam pyknąłem: Na gotowo: Niestety bak jest mocno podrapany, a nie posiadam sprzętu ani umiejętności żeby zrobić korektę, więc na razie to ignoruję. W najbliższym czasie może wezmę sprzęta do jakiegoś studia detailingowego żeby mi to ogarnęli, bo boli jak drzazga w ch*ju.. Moto kupione w salonie rok temu a wygląda przez to jakbym kupił na złomie.. Tu grupowe zdjęcie z sobotniej przejażdżki: 2
Qlimaxss Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @ter Fusso bez korekty ładnie ci to przykryje. A jak nie masz to faktycznie zrób jak piszesz podjedź do Studia ci ogaraną
czester Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Piękny Saab @Cannabinol Ja w poprzednim tygodniu porządne mycie, dekontamicnacja i położenie różnych rzeczy na kawałki samochodu (m.in. wosk od Scholl i SG wet protector). Położyłem też FW madmoiselle na części plastików w środku ale nie widzę tego super efektu który oglądałem tu na forum. Może coś nie do końca dobrze zrobiłem.
Pływak Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Z samego rana pozamawiałem oleje i filtry do konia, a później go umyłem. Megs gold class i na to Soft99 Luxy Gloss. 2
Michał82 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 @Pływak czytam 18 minut temu, Pływak napisał: do konia, I myślę o ktoś dba o ciągnik siodłowy. A później załadowało się zdjęcie 1
damian_acc Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 Nie dziś a ostatnio zrobiony detailing wnętrza w mojej Hondzie Accord i Suzuki Baleno mamy. Zdjęcia mi się tak spodobały że pomyślałem że wstawię tutaj Honda: Suzuki: 5
Patryk14 Opublikowano 11 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2020 W weekend odszczurzylem swoje daily bo ostatnio nie ma na to kompletnie czasu, a jak już się znajdzie to pogoda pokrzyżuje plany.Na lakierze GS Show Detailer tym razem.Wysłane z mojego Mi 9 Lite przy użyciu Tapatalka
jolley Opublikowano 12 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2020 Wybrałem się na bezdotyk z arsenałem w najgorszej możliwej godzinie - południe. Kombinowanie i jazda z myjni na myjnię nie wyszła mi na dobre bo co wyczekałem się na słońcu z samochodem do splukania to moje, obraz nędzy . Na szczęście z waterspotami bardzo dobrze poradził sobie @tenzi Szybki Połysk, który był dorzucony kiedyś do paczki i chyba nie zrecenzowałem go Nie mniej bardzo fajny i przyjemny produkt do odratowania lakieru po nieudanym do końca myciu 1
Pływak Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Wymieniony olej silnikowy i Filtry 4
adi1509 Opublikowano 13 Maja 2020 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2020 Wpadło dzisiaj małe czyszczenie siedzeń oraz kierownicy. Do mycia użyłem Shiny Garage Leather Cleaner Professional Line oraz szczoteczki K2 Stan przed 50/50 Efekt był dla mnie piorunujący Do odżywienia i zabezpieczenia wleciał Satin Leather Scotch&Vanilla od Manufaktury Bardzo fajnie zostały zamaskowane pęknięcia na boczku oparcia Na koniec małe 50/50 kierownicy 3
Rekomendowane odpowiedzi