RoBee Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Porwałem się na #wiejskitunning i wymieniłem żarówki oświetlenia wewnątrz na fioletowe (różowe?) "Oszukali mnie! Banda dysydentów!"Trochę siara, ale mi się podoba (✷‿✷)
Gesiu_15 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @RoBee KTO jak woli Każdy robi pod siebie Ja chciałem mocny biały więc zmieniłem na moduły LED i jest git 1
RoBee Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 do odkurzania jak znalazł (◠‿◕) 4
Gold_Car Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 daj namiar na te led, fajny biały (nie zimny, nie ciepły) i jasny. Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka
Fredi88 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Godzinę temu, RoBee napisał: Porwałem się na #wiejskitunning Jak mam być szczery no to właśnie tak jest... Podoba ci się bo musi ci się podobać? Wiem że jak się za coś zapłaci to trochę boli przyznanie się do błędu ale no festyn ten kolor. 1
D@ViD Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wpadło auto na pakiet woskowania Pełna dekontaminacja chemiczna Glinkowanie Mechaniczna aplikacja Cleanera Funky Witch Lemon Peeling Wosk Funky Witch Paradise Gloss Funky Witch Plastic Fantasic na elementy zewnętrzne Opony SG B2B Delikatne odświeżenie przednich lamp - papiery p2000, p3000, cutting, Finish itd Lampy Przed Po Przed Po Finał 8 1
Tomas-sg Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @david2888 obserwowałem!! Paradise widzę że służy 1
bonderez Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @david2888 Co wleciało na lampy?
RoBee Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Jak mam być szczery no to właśnie tak jest... Podoba ci się bo musi ci się podobać? Wiem że jak się za coś zapłaci to trochę boli przyznanie się do błędu ale no festyn ten kolor. Nie, nie musi mi się podobać tylko dlatego, że dałem za to niebotyczne $5. Myślę, że za stary jestem na przejmowanie się takimi rzeczami, a ważne jest tylko żeby mi się podobało ¯\_(ツ)_/¯Kupiłem też zestaw z białym gdyby mi jednak nie podeszły i sobie jeszcze poleżą.
MMCzysci Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 To znowu ja i mój francuski gruz Gruba warstwa kurzu rozmoczona mżawką plus chyba ostatnio ptaki uczyły się na nim trafiać do celu... no, nie wyglądało to fajnie: Tak więc umyłem (sprzedam prawie pełną butlę GS Pure, ktoś coś ?) No i najważniejsze... letni set po woskowanku Fusso (już widzę, że kurz będzie teraz stałym bywalcem felg ) Jest: a) lepiej b) gorzej c) w sumie nie wiem, ani tak ani tak, a korzystając z okazji sprzedam opla/pralkę JEŻELI KTOŚ JESZCZE RAZ PORUSZY TEMAT TYCH DZIUR NA TYLNYM ZDERZAKU.... @david2888 tak obstawiałem po tylnych lampach, że to pewnie C5, super Ci to wyszło. 1
Qlimaxss Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @MMCzysci Dla mnie lepiej na OEM Citroena 1
DaV Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Haha miałem to samo pisać ze na zimówkach lepiej bylo 1
MMCzysci Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 No cóż... wolność wypowiedzi mamy, szanuję to, chłopaki Może jednak ktoś stanie w obronie letniego zestawu, żeby nie było, że tylko mnie się podoba ?
Michał82 Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 @MMCzysci wiem,ze masz to gdzieś ale jak @DaV wspomniał na zimówkach lepiej
MMCzysci Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 No takiej miażdżącej przewagi się nie spodziewałem 1
Bare Shine Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Ja nie wiem co wy widzicie w tych zimowkach, letnie troche kontrastu dodawaja i mi sie podoba:D
MMCzysci Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 No właśnie letnie dają taką delikatną świeżość i mnie osobiście wydają się troszkę większe od zimowych (może kwestia baloniastych opon 215/65), ale fakt faktem zimówki są z samochodem bardziej koherentne i pewnie o to chodzi Nie obrażam się ani nie mam niczyjego zdania gdzieś, fajnie że się wypowiadacie
D@ViD Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 7 godzin temu, bonderez napisał: @david2888 Co wleciało na lampy? Wosk BH Double Speed Wax @MMCzysci dzięki. Pierwsze mizianie lamp w życiu delikatne odświeżenie a na żywo według mnie jeszcze lepszy efekt niż na zdjęciach @Tomas-sg a tak jakoś ostatnio sięgam po Paradisse Gloss, bo jest taki fajniusi milusi 2
Tomas-sg Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 5 minut temu, david2888 napisał: a tak jakoś ostatnio sięgam po Paradisse Gloss, bo jest taki fajniusi milusi I właśnie przez Ciebie go kupiłem 1 1 1
mefONE Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 26 Kwietnia 2020 Wkoncu ogarnalem swoje wozidło. Mialo byc pranie i konkretne odszczurzanie, ale nie mialem pod reka porzadnego odkurzacza. Odkurzylem wpierw normalnie pozniej juz z tornadorem potem bonnetowanie i zassalem odkurzaczem pioracym, ktory uzywalem do masowego zastosowania dawno temu. Na ten moment musialo starczyc, a jak bede przekladac fotelik ogarne pranie z numatica ct470 bo tym tylko bym sobie tapicerke zajechal. Wnętrze: Exede Advanced APC Skóry: -Koch cheme Pol Star -Gliptone g13 Kokpit i plastiki dresing FX protect szyby klasycznie z NW ultra glaco. Zewnarz: aktywna piana od Auto Glym mycie Koch cheme NanoMagic shampoo i zarzucilem gratisowy QD ceramic wax spray od SG. opony czyscilem dzien wczesniej exede tire & rubber dresing do opon daniel Washington - uzyty pierwszy raz. Efekt kozacki, nalozylem sporo i jak narazie zrobilem ok 200km i wyglada świeżo w porownaniu do niedomytych brudnych i matowych felg. Jak dlugo bedzie siedzial czas pokaze. Na wosk jeszcze nie pora wiec pierwszy raz uzylem ceramic wax detailer od SG. Skórki szczotkowalem delikatna szczotka oraz nanosilem na nia pianke z aplikatora spieniagacego do butelek od Meguiars. Nie mam zdjec jak wygladala wczesniej, nie bylo tragicznie poza tyłem.Przedni fotel mial zaciek odkad rozlalem wode w trasie. Jednak pojazd od ostatniego wiekszego ale tez nie gruntownego sprzatania przelatal prawie 30tys km w tym conajmniej kilkanascie wypadow z rowerem w teren, gory, itd. jak i familijne wycieczki. Na dodatkek jak widac mam psa. Tak wiec po wstepnym odkurzaniu, odkłaczaniu podłączylem tornador i dalej juz tylko ta mniej hałaśliwa praca czyli z gorki.
RoBee Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 No właśnie letnie dają taką delikatną świeżość i mnie osobiście wydają się troszkę większe od zimowych (może kwestia baloniastych opon 215/65), ale fakt faktem zimówki są z samochodem bardziej koherentne i pewnie o to chodzi Nie obrażam się ani nie mam niczyjego zdania gdzieś, fajnie że się wypowiadacie Chodzi chyba o to, że w zimówkach kolor felgi odpowiada kolorowi nadwozia i przez to komponuje się w naszych głowach bardziej niż felga letnia, która mimo że ładniejsza, to ma inny odcień (bardziej chrom?) i przez to nie zgrywa się tak zresztą.
Karbo Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @MMCzysci zimowe lepsze niestety
MMCzysci Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 No cóż, chciałem się pochwalić, wyszło jak zwykle Mnie pasują! i basta
Moderator Streat Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 @MMCzysci za duze auto do takich felg moim zdaniem, zimowa wyglada duzo lepiej bo jest taka "pancerna" i pasuje do tego auta ale ta felga ma bardzo fajny atut ze wyglada na duzo wiekszą niz jest
FilipO Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 27 Kwietnia 2020 Haha, ah ta Cytryna i jej letni setup zimowy jak dla mnie lepszy, oryginalne felgi bardziej mu pasują. By nie było offtopu, sprawdziłem czy auto jeszcze stoi w garażu (w sumie od końca marca.. ) czy jeszcze prąd ma, i drobne porządki w schowkach itd. A i fotkę przy okazji zrobiłem ps. Szukam sposobu na zagospodarowanie garażu 5.2 x 3.2x2.2 metra.. (najniższy punkt stelaż bramy 1.75m)
Rekomendowane odpowiedzi