CarlosBlack Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 aplikacja smalcowałem jak zwykle, było co docierać, wynik na wadze: 8 g mniej w puszce uj, wrzuciłem drugą warstwę już całkiem na bogato; wynik: 11 g mniej. nie ma mazów, wszystko OK. albo wosk bardzo wydajny albo coś mi uciekło ( zazwyczaj na podobnej wielkości auto wchodzi mi 15-20 g na warstwę soft99 czy FK ).
Tomas-sg Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @CarlosBlack nie ma co porównywać wosków naturalnych do syntetyków Naturale są tłuściutkie i fajnie się je rozprowadza przez co są faktycznie wydajne. Nawet 8 g na auto tego typu to całkiem sporo Ci zeszło level pro pro to myślę by zużył ze 3 g. Wszystko dzięki olejkom czego syntettkom po prostu brak 1
Fredi88 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 @CarlosBlack ten wosk dociera się jak masełko nic więc dziwnego że lecąc na bogato nie ma problemu z dotarciem. 1
ghost Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 6 minut temu, CarlosBlack napisał: aplikacja smalcowałem jak zwykle, było co docierać, wynik na wadze: 8 g mniej w puszce uj, wrzuciłem drugą warstwę już całkiem na bogato; wynik: 11 g mniej. nie ma mazów, wszystko OK. albo wosk bardzo wydajny albo coś mi uciekło ( zazwyczaj na podobnej wielkości auto wchodzi mi 15-20 g na warstwę soft99 czy FK ). Jak chcesz ekonomicznie to spokojnie zejdziesz do 4g Maniacy rekordów na forum potrafili zejść poniżej 1g naturala na auto 1
Michał82 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Dokładnie jak koledzy wyżej p53 nabierzesz na aplikator raz a smarujesz i smarujesz to nie sztywniak typu fk hi temp
bienek Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wygluszylem jedne drzwi... myślałem ze pójdzie szybciej, ale to czasochłonne zajęcie. Jeszcze trochę roboty i będzie fajne car audio :) 5
Michał82 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Wygląda jak golf4 czy się mylę @bienek
Gesiu_15 Opublikowano 10 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 10 Kwietnia 2020 12 minut temu, Michał82 napisał: Przecież to to samo Niby tak ale nie do końca
lodowa Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 W tym wypadku to jeszcze robię a mianowicie glancuje Swifta żony a w przeciągu kilka dni zrobię z tego pierwsza relacje w wash and wax! 1 1
Qlimaxss Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Co prawda nie dzisiaj ale wczoraj odebrałem Felgi od wulkanizacji. Nawet ich nie zakładałem na auto. Pojechałem do Kwadrat do @Gozdziu23 . I tam bawiłem się felgami aby połozyć Rima. Żałuje za tak mało fociłem felgi ale miałem mało czasu. I nie było czasu na foty;( przy okazji auto się lekko zakurzyło wiec szybka piana @ProElite. A tu już po osuszeniu;) przy okazji czekając aż odparuje Ipa szybkie odkurzanko;) Jako ze musiałem zmienić miejscówkę , zacząłem przekładać felgi;) .Tu na stali pierwszy raz widziałem swoje Stilo bez kapsli na całym aucie Tu pierwsza założona już wiedziałem że siądzie dobrze;) Tu kolejna Aż wreszcie całość;) A tu mini sesja przy stacji paliw Według mnie felgi siadły mega , jako ze miałem Rima końcówkę starczyło tylko na fronty. wnętrze felg zrobiłem tac system moonlight. Rima wgl nie docierałem , jak na pierwszy raz spoko się kładło Jak zawsze na oponkach niezawodny @Funky Witch Dark & Shine. 3
Moderator Streat Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 felgi wybornie siadły
Qlimaxss Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Streat Oj Tak Chciałem odnowić jeden rant na niej ale okazało się ze musiałbym wszystkie felgi malować więc na ten sezon odpuszczam niech się troszkę zakup zamortyzuje
Michał82 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Qlimaxss listwy w kolor i inne auto
powalla Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 20 godzin temu, bienek napisał: Wygluszylem jedne drzwi.. Usuń matę/piankę z miejsca styku kosza głośnika i dystansu , bo tam ma być twarde połączenie MDFu (dystans) i metal (kosz głośnika) bez żadnych miękkich przekładek . 1
Qlimaxss Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Michał82 Taki jest plan jak bee malować dach;) to i psiknę listwy w kolor.
Gesiu_15 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Qlimaxss a ten hak ci potrzebny? Listwy w kolorek, hak out i napisy z klapy i mamy inne auto
Gozdziu23 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Nie no bez napisów i znaczka ta klapa będzie wyglądać jak płaskie klapy za czasów golfa 3
Qlimaxss Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Gesiu_15 Takiego kupiłem , ale myślałem o jego demontażu. Listwy musowo idą w kolor bo auto całkowicie inaczej wygląda. A co do napisów sam nie wiem.
Moderator Streat Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Moderator Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 @Qlimaxss ja u siebie usunąłem i nie żałuje
kamil598 Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2020 Umyłem letnie koła i zarzuciłem na auto. Na felgi poszło Fusso a na opony ADBL TD. Do tego na lakier wleciał Natty's Black
Rekomendowane odpowiedzi