Grzechu23 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 pięknie..co to za piana? Magifoam? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 szybka i zimna akcja z rana 2 wiaderka, prickbort, vampire liquid, ssw, mamba, środek interior qd le zdjęcie już z garażu, więc nawet kolor wyszedł blado pomarańczowy a nie czerwony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 15 minut temu, Grzechu23 napisał: pięknie..co to za piana? Magifoam? Yeti 250ml na 1l w PA, ale i tak wolę BH Auto Foam - znacznie lepiej domywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał126 Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 20 godzin temu, Arkeolowy napisał: Było dziś myte : Zapomniałeś coś zdjąć przy tej okazji. 8 godzin temu, tazman napisał: szybka i zimna akcja z rana LU 456GC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 @Michał126 to miało być ściśle tajne, albo jumane Uwielbiam te "zasłanianki" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kempus Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Dnia 28.09.2017 o 17:31, Pływak napisał: Umyłem dzisiaj makarona bo wreszcie po 3 tyg wyszło słonce. Na lakier po myciu poszedł autorski mix Pro Detailer + BSD, na opony Mamba, na deche standardowo NL, a skóry szybko odświeżyłem zestawem colourlock Piękności 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 2 godziny temu, Michał126 napisał: LU 456GC. brawo Ty, na szybko robiłem już tak z przyzwyczajenia i na drugim zdjęciu rzeczywiście wszystko widać Godzinę temu, zmorka napisał: @Michał126 to miało być ściśle tajne, albo jumane Uwielbiam te "zasłanianki" że tak powiem g... Cię to powinno obchodzić dlaczego ktoś zasłania tablice i swoje teorie z "juamniem" czy też autem sąsiada zachowaj dla siebie za każdym razem o tym wspominasz przy tego typu sytuacjach i staje się to po prostu nudne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorka Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Michałku nie denerwuj się, bo złość szkodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkeolowy Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 Ale, ze on bije do mnie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 29 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 7 minut temu, Arkeolowy napisał: Ale, ze on bije do mnie? Nieee Adam ty mozesz spac spokojnie chodzi o Tazman ze zakrył blache Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazman Opublikowano 29 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2017 48 minut temu, zmorka napisał: Michałku nie denerwuj się, bo złość szkodzi masz rację, zdenerwowałem się, ale tylko dlatego, że nie lubię niepotrzebnych docinek zresztą nie ma co dalej zaśmiecać tematu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Wieczór zaliczam do udanych Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 @wobbjack lepiej Perłę było wypić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator Domel Opublikowano 30 Września 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Godzinę temu, wobbjack napisał: Wieczór zaliczam do udanych uważaj gdzie to piwo trzymasz Ja tez się ostatnio lansowałem przy robocie z piwem ... a 2 minuty później skończyło to sie tak: Auto też oberwało..... dlatego mój kocyk ochronny zawsze na propsie ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 [mention=14569]wobbjack[/mention] lepiej Perłę było wypić Przepila mi się już Perełka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold_Car Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Panowie bo pije się przed robotą a nie po! Bo po robocie lakier jest śliski i piwo zjedzie z niego Wysłane z mojego LG-H850 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek305 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Ostatnie porządne (z woskami itp) mycie autka Trzeba było skorzystać z pogody Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobbjack Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 uważaj gdzie to piwo trzymasz Ja tez się ostatnio lansowałem przy robocie z piwem ... a 2 minuty później skończyło to sie tak: Auto też oberwało..... dlatego mój kocyk ochronny zawsze na propsie ... Bo piwo to się odstawia jak jest już pusta butelka Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sT3VE Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 Szybki komplecik ogromnego brudasa, na którym leżał Fusso, ale lakiernicy go zabili i brud był mega trudny do zmycia... Poszła pełna dekontaminacja, mycie szampon + APC, odtłuszczenie i zabezpieczenie dolnych partii na jakiś czas. W środku ponowna aplikacja Qyeon'a Preserve na plastiki, niestety brak zdjęć po... Ogólnie to przyszedł cleaner, w wolny weeekend wejdzie nowy fusso na całą karoserię. Jedyny plus to felgi na których ładnie trzyma się fusso, choć klocki mega pylą i PISZCZĄ Tak wyglądał zderzak, na którym było no... wszystko Całe autko Szedł zmrok, nie było jak zrobić niestety porządnego zdjęcia, połowa auta stoi w cieniu połowa w pół cieniu... No i ostrość też do kitu, ale na żywo prezentował się super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 W czwartek odświeżyłem auto. Mycie na dwa wiadra + Soft99 Fusso Coat: Dziś postanowiłem "liznąć" trochę lampy w swoim aucie bo może dramatu nie było ale już mnie drażniły swoim wyglądem. Tak było: Odświeżone: Jakoś tak lepiej świecą teraz te lampy Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Malinek Opublikowano 30 Września 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2017 @Manolito77, możesz powiedzieć czym te lampy robiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manolito77 Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Papiery wodne: 600-800-1200-1500 Menzerna FG400 + Menzerna FF3000 + Megs Headlight Protectant + Soft99 Fusso Coat. Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moderator BiałyGTi Opublikowano 1 Października 2017 Moderator Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Mycie, odkurzanie, szyby oraz bonet sufitu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pływak Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 Dnia 29.09.2017 o 19:35, kempus napisał: Piękności Dzieki w imieniu nowego właściciela bo ja już mam nowy obiekt do pucowania... Dziś szybkie mycie + qd, wymyte wnetrze APC, nałożony NL, a na skóry zestaw colourlock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paperson Opublikowano 1 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2017 No, no, gratulacje @Pływak nowego nabytku. Czy to jest te 273 KM? Ładne auto, przód ładniejszy w polifcie. Napisz jakieś wrażenia z pierwszych jazd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi